• Πρεσσα καφε αλουμινιου φ53mm 1362  - 1
  • Πρεσσα καφε αλουμινιου φ53mm 1362  - 1

Πρεσσα καφε αλουμινιου φ53mm 1362

Η πρέσσα καφέ αλουμινίου διαμέτρου 53mm 1362 της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη του καφέ. Με την ακρίβειά της και την ευκολία χρήσης της, θα μπορείτε να παρασκευάσετε τον τέλειο καφέ στο σπίτι σας, απολαμβάνοντας κάθε φλιτζάνι σας σαν να βρίσκεστε σε ένα καφενείο στην πιο γραφική γωνιά της Ιταλίας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη και αποκτήστε την πρέσσα καφέ αλουμινίου τώρα!
21435
8007986013644
20,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MEDCARE ΥΠΟΣΕΝTΟΝΟ (60x90cm) - (30τεμ.)

Το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ (60x90cm) - (30τεμ.) είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το κρεβάτι σας καθαρό και φρέσκο. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, αυτό το υποσέντονο θα σας προσφέρει άνεση και προστασία κάθε νύχτα. Μην αφήνετε τον ύπνο σας να επηρεαστεί από τα υγρά ή τις κηλίδες - επιλέξτε το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ για μια απροβλημάτιστη εμπειρία ύπνου.
Τιμή 4,88 €

Tns καλαθι απλυτων πλαστικο 38lt μαυρο 32-800-1848

Tο καλάθι απλυτων πλαστικό 38lt μαύρο της εταιρίας Tns είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σας βοηθά να οργανώσετε τα απορρίμματά σας με άνεση και στυλ. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα 38lt, μπορείτε να αποθηκεύσετε με ευκολία τα απορρίμματα σας χωρίς να ανησυχείτε για τον χώρο. Η μαύρη απόχρωση του δίνει μια διακριτική εμφάνιση που ταιριάζει σε κάθε χώρο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και τη λειτουργικότητα που προσφέρει στον χ
Τιμή 8,96 €

Χαρτ/λες βεζεταλ snack 1 χρωμα 12x22cm 10kg

Απολαύστε την τραγανή γεύση των χαρτολεβέζεταλ σνακ σε μοναδικό χρώμα! Με διαστάσεις 12x22cm και βάρος 10kg, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας λιχουδιές κάθε στιγμή της ημέρας. Αφήστε τα γευστικά σας όνειρα να γίνουν πραγματικότητα με αυτό το απολαυστικό προϊόν!
Τιμή 41,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Παυλίδης merenda πραλίνα φουντουκιού 1kg

Η πρώτη Merenda δημιουργήθηκε στο εργοστάσιο Παυλίδη της οδού Πειραιώς και έκλεψε αμέσως την καρδιά όχι μόνο των μικρών, αλλά και των μεγάλων. Σήμερα δεν είναι απλά η πραλίνα φουντουκιού που αγαπάμε περισσότερο, αλλά και ο πιο γλυκός δεσμός με την παιδική μας ηλικία.

Τιμή 7,26 €

Farcom echo βαφή μαλλιών No4 60ml

Σετ μόνιμης φυτικής βαφής μαλλιών της Farcom σε καστανή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια. Περιέχει φυτικές χρωστικές ουσίες και ενεργά εκχυλίσματα βοτάνων και φυτών φιλικά προς τα μαλλιά, πετυχαίνοντας μόνιμο και σταθερό χρώμα βάφοντας εξωτερικά την τρίχα.

Τιμή 2,90 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με σπόρους 120gr

Οι Κούρκουλοι κριτσίνια κρίκοι με σπόρους 120gr της εταιρίας Κούρκουλος είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικό σνακ! Με την τραγανή υφή τους και τη γεμάτη γεύση των σπόρων, θα σας καταπλήξουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε κάθε σας διάλειμμα και ανανεώστε τις ενέργειες σας με αυτό το νόστιμο σνακ! Αποκτήστε τους τώρα και απολαύστε την μοναδική τους γεύση!
Τιμή 1,78 €