• DONAU ΒΑΣΗ ΣΕΛΟΤΕΙΠ - (ΜΑΥΡΗ)
  • DONAU ΒΑΣΗ ΣΕΛΟΤΕΙΠ - (ΜΑΥΡΗ)

DONAU ΒΑΣΗ ΣΕΛΟΤΕΙΠ - (ΜΑΥΡΗ)

50004
5901498038269
3,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΥΚΛΩΨ ΔΟΧΕΙΟ ΞΗΡΑΣ ΤΡΟΦΗΣ 1lit. - (SMART & LUMI)

Το ΚΥΚΛΩΨ ΔΟΧΕΙΟ ΞΗΡΑΣ ΤΡΟΦΗΣ 1lit. - (SMART & LUMI) είναι το ιδανικό αξεσουάρ για το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Με τον συνδυασμό της έξυπνης τεχνολογίας και του φωτεινού σχεδιασμού, η τροφή του φίλου σας θα παραμένει φρέσκια και ασφαλής. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στο κατοικίδιό σας την καλύτερη δυνατή διατροφή με το ΚΥΚΛΩΨ ΔΟΧΕΙΟ ΞΗΡΑΣ ΤΡΟΦΗΣ 1lit. - (SMART & LUMI). Αποκτήστε το τώρα και δείτε τη διαφορά στην υγεία και ευεξία του κατοικιδίου
Τιμή 5,28 €

LIPOSAN 4,8G CLASSIC

Η LIPOSAN 4,8G CLASSIC είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αναζητούν προστασία και ενυδάτωση για τα χείλη τους. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Αποκτήστε τα μαλακά και ενυδατωμένα χείλη που πάντα ονειρευόσασταν με το LIPOSAN 4,8G CLASSIC!
Τιμή 1,92 €

Rexona roll-on 50ml cotton dry

Η Rexona roll-on 50ml cotton dry είναι η καλύτερη επιλογή για να νιώθετε φρέσκοι και σίγουροι όλη μέρα. Η ειδική τεχνολογία της Rexona εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία ενάντια στον ιδρώτα και την κακοσμία, ενώ το άρωμά της βαμβακιού σας χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας όλη μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαμβάνετε κάθε στιγμή με αυτό το απαραίτητο προϊόν περιποίησης.
Τιμή 2,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns κουπα κεραμικη διαφορα χρωματα

Η κεραμική κούπα Tns είναι ο τέλειος σύντροφος για τον πρωινό καφέ σας. Με μοντέρνο design και διαφορετικά χρώματα να επιλέξετε, θα γίνει η αγαπημένη κούπα σας για κάθε στιγμή της ημέρας. Αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με την κομψή και πρακτική κεραμική κούπα Tns.
Τιμή 1,61 €

Maxi χαρτί κουζίνας για επαγγελματική συσκευή 6x800gr

Το Maxi χαρτί κουζίνας είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση. Με βάρος 6x800gr, προσφέρει μεγάλη αντοχή και απορροφητικότητα. Κάντε την καθημερινή σας εργασία στην κουζίνα ευκολότερη με το Maxi χαρτί κουζίνας.
Τιμή 14,62 €

Ομοσπονδία ντολμαδάκια 280gr

Ντολμαδάκια της εταιρείας Ομοσπονδία από αμπελόφυλλα γεμισμένα με ρύζι. Χωρίς συντηρητικά.

Συστατικά: Ρύζι μαγειρεμένο 65%, αμπελόφυλλα 15%, νερό, ΣΟΓΙΕΛΑΙΟ 10%, κρεμμύδι, άνηθος, δυόσμος, αλάτι, μαύρο πιπέρι, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.

Τιμή 2,13 €

Πασχαλινές χαρτοπετσέτες 33x33cm decor 20τεμ

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα γιορτής με τις όμορφες Πασχαλινές χαρτοπετσέτες 33x33cm decor 20τεμ! Με μοναδικά σχέδια και ζωηρά χρώματα, αυτές οι χαρτοπετσέτες θα δώσουν έναν λαμπερό αέρα στο τραπέζι σας. Ιδανικές για το πασχαλινό γεύμα σας ή για ένα πάρτι με φίλους και οικογένεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία για τους αγαπημένους σας!
Τιμή 1,21 €