• ΚΥΚΛΩΨ ΔΟΧΕΙΟ ΞΗΡΑΣ ΤΡΟΦΗΣ 1lit. - (SMART & LUMI)  - 1
  • ΚΥΚΛΩΨ ΔΟΧΕΙΟ ΞΗΡΑΣ ΤΡΟΦΗΣ 1lit. - (SMART & LUMI)  - 1

ΚΥΚΛΩΨ ΔΟΧΕΙΟ ΞΗΡΑΣ ΤΡΟΦΗΣ 1lit. - (SMART & LUMI)

Το ΚΥΚΛΩΨ ΔΟΧΕΙΟ ΞΗΡΑΣ ΤΡΟΦΗΣ 1lit. - (SMART & LUMI) είναι το ιδανικό αξεσουάρ για το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Με τον συνδυασμό της έξυπνης τεχνολογίας και του φωτεινού σχεδιασμού, η τροφή του φίλου σας θα παραμένει φρέσκια και ασφαλής. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στο κατοικίδιό σας την καλύτερη δυνατή διατροφή με το ΚΥΚΛΩΨ ΔΟΧΕΙΟ ΞΗΡΑΣ ΤΡΟΦΗΣ 1lit. - (SMART & LUMI). Αποκτήστε το τώρα και δείτε τη διαφορά στην υγεία και ευεξία του κατοικιδίου
41143
5202707008944
5,28 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καπακι αλουμινιου 100τεμ νο 142 r53

Το καπάκι αλουμινίου 100 τεμαχίων νούμερο 142 R53 είναι η ιδανική επιλογή για τις ανάγκες σας! Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, αυτό το καπάκι προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Με μοντέρνο σχεδιασμό και εύκολο στη χρήση, αυτό το καπάκι θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά!
Τιμή 2,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Misko σπαγγέτι χρυσή σειρά 500gr

Το κλασικό και δημοφιλέστερο σχήμα ζυμαρικών αποκτάει ασύγκριτη ποιότητα και προσφέρει ιδανικό κράτημα και μοναδική γεύση στις καθημερινές σας δημιουργίες στην κουζίνα! Εμείς προτείνουμε σπαγγέτι με μοσχάρι, λαχανικά και ντομάτα αλλά οι επιλογές είναι κυριολεκτικά αμέτρητες.

Τιμή 1,81 €

Pringles τσιπς 40gr, hot & spicy

Ανακαλύψτε την πικάντικη γεύση των Pringles Hot & Spicy τσιπς 40gr και αφήστε τη γεύση να σας ταξιδέψει! Με την τέλεια ισορροπία μεταξύ πικάντικου και γευστικού, αυτά τα τσιπς θα σας κάνουν να θέλετε να τα αγοράσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Pringles Hot & Spicy τσιπς 40gr τώρα!
Τιμή 1,01 €

Heinz μουστάρδα απαλή 240gr

Η Heinz μουστάρδα απαλή 240gr είναι το τέλειο συνοδευτικό για κάθε γεύμα. Με την πλούσια γεύση της και την απαλή υφή της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την απολαυστική μουστάρδα. Προσθέστε την σε σάντουιτς, burgers, hot dogs και άλλα φαγητά για να δώσετε μια μοναδική γευστική νότα στο γεύμα σας. Αποκτήστε την Heinz μουστάρδα απαλή 240gr τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές εμπειρίες σας!
Τιμή 3,22 €

Zebra maliva χαρτί κουζίνας με σχέδια μωβ 2φυλλο 370gr

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Zebra, σε ρολό 2 φύλλων. Είναι ανθεκτικό και απορροφητικό, κατάλληλο για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Βάρος Τεμαχίου: 380gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 1

Τιμή 1,34 €

Κυκλωψ πιαστρα τραπεζιου πλαστικο 50τεμ

Η Κυκλωψ πιαστρα τραπεζιού πλαστική 50τεμ είναι ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή. Με ανθεκτικό πλαστικό υλικό και εργονομικό σχεδιασμό, αυτή η πιαστρα είναι ο ιδανικός σύντροφος στο γραφείο, το σχολείο ή το σπίτι. Με την Κυκλωψ πιαστρα τραπεζιού πλαστική 50τεμ, η τάξη και η οργάνωση των εγγράφων σας θα γίνει παιχνιδάκι! Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρει.
Τιμή 3,71 €