• VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ BLUEBERRY ICE 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine  - 1
  • VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ BLUEBERRY ICE 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine  - 1

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ BLUEBERRY ICE 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Ζωηρή γεύση μπλε αγριοκόκκινου με πάγο, που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και δροσερότητα. Με 600 τζούρες και 20mg νικοτίνης, το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ BLUEBERRY ICE θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος που δεν θα ξεχάσετε εύκολα. Ανακαλύψτε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
41010
5214002495572
6,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TOPINE ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ 2x1250ml - PINK GRAPEFRUIT

Η TOPINE ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ 2x1250ml - PINK GRAPEFRUIT είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την αποτελεσματικότητά του. Απολαύστε το φρέσκο άρωμα του ροζ γκρέιπφρουτ και αποκτήστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να αισθανθείτε φρέσκοι και αναζωογονημένοι κάθε μέρα.
Τιμή 4,26 €

Αραχνοσκουπα μπαλα

Η αραχνοσκουπα μπαλα είναι το ιδανικό εργαλείο για να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα το σπίτι σας από αράχνες και ακάρεα. Με τον ειδικά σχεδιασμένο σχεδιασμό της, μπορείτε να φτάσετε σε δύσκολα σημεία και να αφαιρέσετε αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες ενοχλητικές επισκέπτριες. Αγοράστε τώρα την αραχνοσκουπα μπαλα και απολαύστε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 1,11 €

Luna ψαλιδι με χαρακα 13cm 601587

Το Luna ψαλίδι με χαράκα 13cm 601587 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία και ερασιτέχνη! Με την ακρίβεια της χαράκας του και την ανθεκτικότητα των λεπίδων του, το Luna ψαλίδι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κοπή. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο χώρο του εμπορίου!
Τιμή 0,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων κλασικό 400ml

Το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων original 400ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε λάμψη και λεία υφή στα πιάτα σας. Με την εξαιρετική του φόρμουλα, εξασφαλίζει άψογα αποτελέσματα καθαρισμού και λάμψης, ενώ προστατεύει τα πιάτα σας από τις φθορές του χρόνου. Αποκτήστε το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων original 400ml τώρα και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας!

Τιμή 2,89 €

Vileda microfibre colors πανιά καθαρισμού 8τεμ

Η πετσέτα μικροϊνών Vileda Colors καθαρίζει εξαιρετικά καλά χάρη της υψηλής ποιότητας μικροϊνών που διαθέτει. Έξτρα απορροφητική. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο ή στο χέρι έως τους 60° βαθμούς..

Τιμή 9,03 €

Mamma greca αλάτι μεσολογγίου με σκόρδο βασιλικό σε σακούλα 200gr

Το Mamma Greca αλάτι μεσολογγίου με σκόρδο βασιλικό είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική του γεύση και πλούσιο άρωμα, θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση του Mamma Greca αλατιού και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας στην κουζίνα!
Τιμή 1,34 €

Ομπρελα παιδικη μπαστουνι 45cm fiberglass princess 3517

Η παιδική ομπρέλα με μπαστούνι 45cm fiberglass princess 3517 είναι η τέλεια επιλογή για τις μικρές πριγκίπισσες που θέλουν να προστατευτούν από τον ήλιο και τη βροχή με στυλ. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει ανθεκτικό μπαστούνι fiberglass που την καθιστά ιδανική για κάθε καιρική συνθήκη. Με το όμορφο σχεδιασμό της πριγκίπισσας, η μικρή σας θα νιώσει σαν αληθινή βασίλισσα κάθε φορά που τη χρησιμοποιεί. Αποκτήστε τώρα την ομπρέλα παιδ
Τιμή 4,60 €