• ΣΚΟΥΠΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ "NOVA MAXI"
  • ΣΚΟΥΠΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ "NOVA MAXI"

ΣΚΟΥΠΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ "NOVA MAXI"

48490
8411782001475
3,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

AIM οδοντόβουρτσα gentle care μαλακή

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM σε μαύρο χρώμα, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Σκληρότητα: Soft

Τιμή 1,26 €

Dermomed bio αφρόλουτρο λευκό σύκο 500ml

Ταξιδέψτε και ανακαλύψτε τις μυρωδιές της χερσονήσου των Απεννίνων. Το γλυκό και δυνατό άρωμα από ΒΙΟ εκχυλίσματα λευκού σύκου θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στην ιταλική Καμπανία. Απαλός καθαριστικός και περιποιητική φόρμουλα που λειαίνει, ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα.

Τιμή 1,09 €

Tns πάτοι παπουτσιών one size SZ02

Τα παπούτσια Tns πάτοι SZ02 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν άνεση και στυλ. Με τη μοναδική τους σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτά τα πάτοι θα σας κάνουν να νιώθετε σαν να περπατάτε σε σύννεφο. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμφάνισή σας με ένα κλικ!
Τιμή 0,97 €

Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ

Η σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ της Elpa Plast είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά των αγαθών σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και αξιόπιστη. Με την Elpa Plast σακούλα φανελάκι, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν ασφαλή και προστατευμένα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 2,04 €