• ΠΙΑΣΤΡΑΚΙ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ (50τεμ.) - (Μ130000)  - 1
  • ΠΙΑΣΤΡΑΚΙ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ (50τεμ.) - (Μ130000)  - 1

ΠΙΑΣΤΡΑΚΙ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ (50τεμ.) - (Μ130000)

Το μεταλλικό πιαστράκι τραπεζομάντηλου (50τεμ.) είναι ο ιδανικός τρόπος για να διακοσμήσετε το τραπέζι σας με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μέταλλο, το πιαστράκι είναι ανθεκτικό και διαχρονικό. Με το μοναδικό του design, θα δώσει ένα ξεχωριστό αίσθημα στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας σε κάθε ευκαιρία!
37383
5203160130005
16,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns κουτι αποθηκευσης 25lt μ-11295/d

Ανακαλύψτε το ιδανικό κουτί αποθήκευσης 25lt μ-11295/d της εταιρίας Tns και διατηρήστε τα αγαπημένα σας αντικείμενα οργανωμένα και προστατευμένα. Με λειτουργικό και στυλάτο σχεδιασμό, το κουτί αποθήκευσης Tns θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και εύκολα προσβάσιμο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια οργανωμένη και λειτουργική καθημερινότητα.
Τιμή 4,66 €

VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml TALCO (ΓΑΛΑΖΙΟ)

Αφρόλουτρο VIDAL 500ml TALCO (ΓΑΛΑΖΙΟ) - Απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία μπάνιου με το αφρόλουτρο VIDAL TALCO σε χαλαρωτικό γαλάζιο χρώμα. Η μοναδική φόρμουλα του αφρόλουτρου αγκαλιάζει το δέρμα σας με απαλή αφή και ευχάριστο άρωμα, αφήνοντάς το αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Απολαύστε την πολυτέλεια του αφρόλουτρου VIDAL και ανανεώστε την αίσθησή σας καθημερινά.
Τιμή 1,74 €

Πινελο επαγγελματικο 6cm μεσαιο

Το Πινέλο επαγγελματικό 6cm μεσαίο είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία καλλιτέχνη. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ακρίβεια στην εφαρμογή, το πινέλο αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το ταλέντο σας!
Τιμή 4,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Novel μαλακτικό ρούχων golden drops 3lt

Το Novel μαλακτικό ρούχων Golden Drops 3lt είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας και να τα κάνετε απαλά και μυρωδάτα. Η υψηλή ποιότητα του προϊόντος εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ η μοναδική του φόρμουλα με το άρωμα Golden Drops θα σας καταπλήξει. Αποκτήστε το Novel μαλακτικό ρούχων Golden Drops 3lt τώρα και απολαύστε τη διαφορά στα ρούχα σας!
Τιμή 4,76 €

Αγρόκηπος Χαλβατζή φρουτοσαλάτα τροπικά φρούτα σε κύβους 400gr

Η "Αγρόκηπος Χαλβατζή φρουτοσαλάτα τροπικά φρούτα σε κύβους 400γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει φρουτοσαλάτα με τροπικά φρούτα σε κύβους, με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η φρουτοσαλάτα με τροπικά φρούτα πιθανώς να περιέχει κομμάτια φρούτων όπως πεπόνι, μάνγκο, ανανάς, βερίκοκο και άλλα, που είναι χαρακτηριστικά των τροπικών περιοχών και συνήθως έχουν φρουτώδη, γλυκιά και εξωτική γεύση.

Τιμή 4,48 €

Libresse σερβιέτες ultra thin normal 10τεμ

Λεπτές σερβιέτες που προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα ειδικά φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές.

Τιμή 1,11 €

Dettol κρεμοσάπουνο γκρέιπφρουτ 250ml

Υγρό κρεμοσάπουνο της Dettol, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Τιμή 1,75 €

Cesar σκυλοτροφή μοσχάρι 150gr

Πλήρης υγρή τροφή για σκύλους σε ταψάκι.

  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους μικρόσωμων φυλών.
  • Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές, τεχνητά αρώματα και ζάχαρη.

Σύνθεση: Κρέας και ζωικά παράγωγα (60%, εκ των οποίων μοσχάρι 4%), δημητριακά, μεταλλικά στοιχεία, παράγωγα φυτικής προέλευσης.

Τιμή 1,53 €