• SOFTCARE ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ 8ΑΡΙ 80ΓΡ. 2ΦΥΛ.
  • SOFTCARE ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ 8ΑΡΙ 80ΓΡ. 2ΦΥΛ.

SOFTCARE ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ 8ΑΡΙ 80ΓΡ. 2ΦΥΛ.

47914
5204518402034
2,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Whiskas γατοτροφη επιλεγμενο κρεας σε σαλτσα 4x85gr,

Η Whiskas γατοτροφή επιλεγμένο κρέας σε σάλτσα 4x85gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με φρέσκο επιλεγμένο κρέας και γεύση σάλτσας, προσφέρει μια νόστιμη και θρεπτική εμπειρία γεύσης που θα λατρέψει η γάτα σας. Αποκτήστε τώρα τη Whiskas γατοτροφή και προσφέρετε στη γάτα σας την καλύτερη διατροφή που της αξίζει.
Τιμή 2,50 €

Ινδια τσαι βουνου 20gr, γυαλινο βαζο

Ανακαλύψτε τη μαγεία του Ινδικού τσαγιού βουνού 20gr και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε μακρινούς τόπους με τη γεύση του. Απολαύστε το σε ένα όμορφο γυάλινο βαζάκι που θα διακοσμήσει την κουζίνα σας με μοναδικό τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια πλούσια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως!
Τιμή 1,60 €

Λατζιμας εξαιρετικα παρθενο ελαιολαδο 1lt gold

Το Λατζίμας εξαιρετικά παρθένο ελαιολάδο 1lt gold είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής. Με την απαλή του γεύση και το έντονο άρωμα, θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε την αυθεντική γεύση της Κρητικής γης στο τραπέζι σας με το Λατζίμας εξαιρετικά παρθένο ελαιολάδο 1lt gold. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 13,35 €

Κορυφαία προϊόντα

Εύρηκα color block χρωμοπαγίδα 20τεμ

Τα φύλλα ΕΥΡΗΚΑ Color Block, χάρη στη μικροΰφανση και τα ειδικά συστατικά με τα οποία είναι εμποτισμένες οι ίνες τους, απορροφούν γρήγορα τα χρώματα και τις βρωμιές, που διαχέονται κατά τη διάρκεια της πλύσης, πριν μεταφερθούν σε άλλα υφάσματα και τα καταστρέψουν. Με τα φύλλα ΕΥΡΗΚΑ Color Block, σε κάθε πλύση, τα χρωματιστά ρούχα παραμένουν καινούργια με χρώματα έντονα και λαμπερά, ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις! Επιπλέον, με το ΕΥΡΗΚΑ Color Block, οι πλύσεις γίνονται λιγότερες, αφού δεν χρειάζεται να ξεχωρίζονται τα ρούχα, κι έτσι επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας αλλά και οικονομία!

Τιμή 3,14 €

Κεριά παραφίνης κίτρινα 1kg

Η παραφίνη κερί OEM σε μορφή κίτρινης παράγεται σε συσκευασία 1kg. Αυτό το κερί παραφίνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες εφαρμογές, όπως κεριά, κεριά μασάζ, κεριά αρωματοθεραπείας, κοσμητικά προϊόντα και άλλα. Είναι υψηλής ποιότητας και ιδανικό για επαγγελματική χρήση.

Τιμή 4,50 €

Κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών 25τεμ

Το ΟΕΜ κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών πωλείται σε συσκευασία 25 τεμαχίων. Το κερί αυτό έχει μια διάρκεια καύσης περίπου 4 ώρες και έχει άρωμα τριαντάφυλλου. Είναι ιδανικό για δημιουργία ατμόσφαιρας και ρομαντισμού σε διάφορες εκδηλώσεις και εκδηλώσεις.
Τιμή 2,19 €

Sweet home αρωματικό χώρου με sticks φρεσκάδα ωκεανού 100ml

Αρωματικό χώρου με sticks της εταιρείας Sweet Home Collection, τα οποία απορροφούν σταδιακά το άρωμα από το μπουκάλι και το απελευθερώνουν στην ατμόσφαιρα αρμονικά και φυσικά, προσφέροντας σας μία υπέροχη μυρωδιά, αλλά παράλληλα χαρίζουν στιγμές χαλάρωσης. Ανάλογα με την ένταση του αρώματος που θέλετε να απελευθερώσετε στον χώρο, μπορείτε να επιλέξετε τον επιθυμητό αριθμό των sticks.

Όγκος: 100ml

Άρωμα: Φρεσκάδα Ωκαεανού

Τιμή 3,53 €

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 67μεζ 4,35kg

Η Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 67μεζ 4,35kg είναι η ιδανική επιλογή για άψογο καθαρισμό και φρεσκάδα στα ρούχα σας. Με την προηγμένη της σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά και γρήγορα κάθε λεκέ και βρωμιά, δίνοντας στα ρούχα σας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Αφήνει μια μοναδική μυρωδιά φρεσκάδας που διαρκεί για πολύ καιρό. Αποκτήστε τη Skip σκόνη απορρυπαντικό τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό των ρούχων σας!
Τιμή 14,49 €