• ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ BREAKFAST 180gr. - (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ)
  • ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ BREAKFAST 180gr. - (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ)

ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ BREAKFAST 180gr. - (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ)

47527
5200100947945
1,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Rexona roll-on 50ml cotton dry

Η Rexona roll-on 50ml cotton dry είναι η καλύτερη επιλογή για να νιώθετε φρέσκοι και σίγουροι όλη μέρα. Η ειδική τεχνολογία της Rexona εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία ενάντια στον ιδρώτα και την κακοσμία, ενώ το άρωμά της βαμβακιού σας χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας όλη μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαμβάνετε κάθε στιγμή με αυτό το απαραίτητο προϊόν περιποίησης.
Τιμή 2,04 €

ROL ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ 380gr.

Ανανεωτικό ρολό για πλύσιμο στο χέρι 380gr. Ιδανικό για κάθε σπίτι και κάθε χρήση. Με μοναδική σύνθεση που αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα στο πλύσιμο σας!
Τιμή 1,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 40τεμ

Οι κάψουλες πλυντηρίου ρούχων Ariel Pods Allin1 Alpine διαθέτουν ένα σχεδιασμό με πολλά τμήματα, που διατηρούν τα συστατικά τους σταθερά και μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία της πλύσης, προσφέροντάς μια υπερ-συμπυκνωμένη καθαριστική δύναμη. Το πρωτοποριακό περίβλημα που διαθέτουν οι κάψουλες Ariel διαλύεται εξ' ολοκλήρου στην επαφή με το νερό.

Τιμή 12,82 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλότητα, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Η απαλή μυρωδιά της λεβάντας θα χαλαρώσει το μωρό σας και θα του προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν που θα κάνει τη φροντίδα του μωρού σας εύκ
Τιμή 0,96 €

Septona βαμβάκι 70gr

Το ανώτερης ποιότητας βαμβάκι SEPTONA προσφέρει φυσική φροντίδα σε όλη την οικογένεια. Εξαιρετικά απορροφητικό, κατάλληλο για τον απαλό καθαρισμό της επιδερμίδας και την περιποίηση τραυμάτων.

Τιμή 1,29 €

Maki chloro ultra υγρό χλώριο με λεμόνι 4lt

Το Maki chloro ultra υγρό χλώριο με λεμόνι 4lt είναι η ιδανική λύση για την απολύμανση του σπιτιού σας. Με άρωμα λεμονιού που αναζωογονεί το περιβάλλον, αφήνει τα επιφανειακά καθαρά και απαλά. Αποκτήστε το τώρα και δώστε λάμψη και φρεσκάδα σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον!
Τιμή 3,12 €

Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ

Τα Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για ένα λείο και απαλό ξύρισμα. Με τρεις λεπίδες και ειδική επίστρωση για άνετο ξύρισμα, τα Gillette blue 3 smooth ξυραφάκια εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα και ευχάριστη εμπειρία ξυρίσματος. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απαλότητα και την φρεσκάδα που προσφέρουν.
Τιμή 3,93 €