• HELLMANN'S ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ 320ml - (VEGAN)
  • HELLMANN'S ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ 320ml - (VEGAN)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHellmann's

Hellmann's μαγιονέζα vegan 320ml

42677
8720182810854
3,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

🌿Vegan

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά
🌿Vegan

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food μαγιονέζα 10lt

Η μαγιονέζα Arion food 10lt είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την απαλή και κρεμώδη υφή της, δίνει μια μοναδική γεύση σε κάθε πιάτο. Αναβαθμίστε τις γεύσεις σας με την Arion food μαγιονέζα 10lt και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 40,72 €

Κύκνος μαγιονέζα vegan χωρίς γλουτένη 250gr

Η μαγιονέζα Κύκνος vegan χωρίς γλουτένη 250gr είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής. Με φρέσκα υλικά και πλούσια γεύση, αυτή η μαγιονέζα θα σας κερδίσει με την ποιότητά της και την αυθεντική της γεύση. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως dip για τα αγαπημένα σας τραγανά λαχανικά. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 3,45 €

Brava μαγιονέζα 450ml

Η μαγιονέζα Brava 450ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Με την πλούσια και κρεμώδη υφή της, δημιουργεί μια απόλυτα ισορροπημένη γεύση που θα κάνει τους ουρανίσκους σας να χορεύουν. Απολαύστε τη μαγιονέζα Brava σε σάντουιτς, σαλάτες, burgers και άλλα πολλά. Αφεθείτε στη γεύση της και ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο γεύσεων.
Τιμή 4,94 €

Condito μαγιονέζα light 500ml

Πλαισιώνει κάθε σας πιάτο, χωρίς να σας στερεί την μοναδική, πλούσια γεύση της κλασικής μαγιονέζας. Συνοδέψτε τα πιάτα σας με τη light Μαγιονέζα Condito, χωρίς να νιώθετε τύψεις και ενοχές!

Χωρίς γλυκαντικά

Χωρίς γλουτένη

Τιμή 2,60 €

Hellmann's μαγιονέζα 450ml

H μαγιονέζα Hellmann's real αποτελεί τη βασική γεύση σε πιάτα όπως σαλάτες από φρέσκα λαχανικά ή μαγειρεμένα, τοστ, σάντουιτς, ψάρια, θαλασσινά και κρέας.

Τιμή 2,67 €

Κορυφαία προϊόντα

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 40μεζ 920ml

Αποκτήστε απαλή και αρωματική ρούχα με το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 40μεζ 920ml. Η εξαιρετική φόρμουλα του δίνει στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί. Αφήστε το Soupline να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία πλυσίματος. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει το Soupline!
Τιμή 3,80 €
Endless point to point χαρτί κουζίνας 100m 950gr Endless - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Endless χαρτί κουζίνας point to point 100m 950gr

Ένα ανθεκτικό χαρτί κουζίνας που δεν αφήνει χνούδια. Συνδυάζει απορροφητικότητα, απαλότητα και τόσο μεγάλη διάρκεια που πραγματικά το κάνει ατελείωτο. Για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Κανονική τιμή 3,12 € Τιμή 3,01 €
  • -0,11 €
  • -0,11 €

Χαΐτογλου maestro μέλι ανθέων 5kg

Η μέλι ανθέων 5kg της εταιρίας Χαΐτογλου είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φυσική του γεύση και τις θρεπτικές του ιδιότητες. Απολαύστε την αυθεντική γεύση του μελιού ανθέων και αποκτήστε ένα προϊόν που θα σας φέρει χαρά και ευεξία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Χαΐτογλου maestro μέλι ανθέων 5kg και ανακαλύψτε τη γεύση της φύσης στο πιάτο σας.
Τιμή 31,77 €

Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml

Το Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία και τον καθαρισμό των χεριών σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, προσφέροντας σας μια αίσθηση φρεσκάδας και υγιεινότητας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε προτεραιότητα στην υγιεινή σας!
Τιμή 2,85 €

Trolli pop ζελεδάκι μάτι 18,8gr

Δύσκολα θα τα καταφέρουμε να σας περιγράψουμε το πόσο νόστιμα και λαχταριστά είναι αυτά τα μάτια. Βλέποντας λοιπόν αυτούς τους βολβούς ματιών σίγουρα θα αποτραβηχτείτε, αλλά μη φοβάστε γιατί αυτά τα πρωτότυπα ζελέ φτιάχτηκαν για να σας διασκεδάσουν και να σας γλυκάνουν! Τριπλή απόλαυση που θα σας καταπλήξει. Εξωτερικό περίβλημα από ζελέ με γεύση φρούτων, λαχταριστό marshmallow από μέσα και στον πυρήνα υπέροχη ρευστή γέμιση βατόμουρου.

Ιδανικό για γενέθλια και πάρτι.

Τιμή 0,63 €