• Brava μαγιονέζα 450ml Brava - 1
  • Brava μαγιονέζα 450ml Brava - 2
  • Brava μαγιονέζα 450ml Brava - 3
  • Brava μαγιονέζα 450ml Brava - 1
  • Brava μαγιονέζα 450ml Brava - 2
  • Brava μαγιονέζα 450ml Brava - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBrava

Brava μαγιονέζα 450ml

Η μαγιονέζα Brava 450ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Με την πλούσια και κρεμώδη υφή της, δημιουργεί μια απόλυτα ισορροπημένη γεύση που θα κάνει τους ουρανίσκους σας να χορεύουν. Απολαύστε τη μαγιονέζα Brava σε σάντουιτς, σαλάτες, burgers και άλλα πολλά. Αφεθείτε στη γεύση της και ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο γεύσεων.
23467
5201131971121
4,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Kraft μαγιονέζα 175ml

Η μαγιονέζα Kraft δίνει στο κρέας, το ψάρι, τη σαλάτα και τα σάντουιτς τη νοστιμιά που τους αξίζει.

Η κλασική μαγιονέζα, για όλη την οικογένεια. Συνοδεύει ιδανικά το ψάρι ή τη σαλάτα του οικογενειακού τραπεζιού, ενώ προσθέτει υπέροχη γεύση σε sandwich, τηγατητές πατάτες και τοστ.

Συνοδεύει: σαλάτες, τοστ, ψάρι, κοτόπουλο.

Τιμή 1,71 €

Brava μαγιονέζα 1lt

Η Brava μαγιονέζα 1lt είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε γεύμα σας. Με την πλούσια κρεμώδη υφή της και την απίστευτη γεύση της, θα μετατρέψει κάθε πιάτο σας σε μια απόλαυση γεύσης. Απολαύστε την Brava μαγιονέζα 1lt σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στα γεύματά σας!
Τιμή 7,12 €

Ομοσπονδία μαγιονέζα top down 450gr

Προσεκτικά επιλεγμένα υλικά αναμιγνύονται για να δημιουργήσουν την Κλασσική συνταγή της Μαγιονέζας. Tο τέλειο συμπλήρωμα για καθημερινά φαγητά όπως τα σάντουιτς, οι σαλάτες και οι ψητές ή τηγανιτές πατάτες.

Τιμή 3,36 €

Hellmann's μαγιονέζα light 225ml

Η Hellmann's Light περιέχει λιγότερες από τις μισές θερμίδες και τα λιπαρά της real Μαγιονέζας και μόνο 41 θερμίδες ανά κουταλιά. Για όσους προσέχουν τη γραμμή τους, αλλά δεν θέλουν να στερηθούν τις αγαπημένες τους συνήθειες.

Τιμή 2,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Family αλουμινόχαρτο extra 60m x 45cm

Το Family αλουμινόχαρτο extra 60m x 45cm είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, θα μπορείτε να τυλίξετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και ευκολία. Μην αφήσετε τίποτα να πάει χαμένο, αγοράστε το Family αλουμινόχαρτο extra 60m x 45cm τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 12,01 €

Endless χαρτί υγείας rich & soft 3φυλλο 8x95gr

Το Endless rich & soft χαρτί υγείας 3φυλλο 8x95gr της εταιρίας Endless είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και απαλότητα. Με την πολυστρωματική του δομή, εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και τη φρεσκάδα που σας προσφέρει σε κάθε χρήση.
Τιμή 2,63 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση και το απαλό άρωμα του χαμομηλιού, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Επιπλέον, η εξαιρετική ποιότητα και αντοχή τους τα καθιστούν ανθεκτικά στη χρήση και ιδανικά για κάθε μέρα. Αποκτήστε τα Renkli μωρομάντηλα τϋρα σήμερα και αφήστε το μωρό σας να απολαμβάνει την πραγματ
Τιμή 0,96 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 100τεμ θα σας προσφέρουν την απαλότητα και τη φρεσκάδα που χρειάζεται ο μικρός σας. Με ειδικό καπάκι αλόης, προσφέρουν ενυδάτωση και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 0,96 €