• GILLETTE ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ BLUE II - (5τεμ.) (SLALOM)
  • GILLETTE ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ BLUE II - (5τεμ.) (SLALOM)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGillette

Gillette ξυραφάκια blue 2 slalom 5τεμ

42674
7702018474769
2,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bic astor λεπίδες 20τεμ x 5 λεπίδες

Άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι διπλής αιχμής. Με επικάλυψη χρωμίου και πολυμερούς. Κάθε λεπίδα είναι ατομικάσυσκευασμένη και τοποθετημένη σε κουτί των 5. Καλύτερη υγιεινή, πιο βαθύ και ασφαλές ξύρισμα. Πιο κανονισμένη αιχμή.

Τιμή 10,84 €

Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ

Τα Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για ένα λείο και απαλό ξύρισμα. Με τρεις λεπίδες και ειδική επίστρωση για άνετο ξύρισμα, τα Gillette blue 3 smooth ξυραφάκια εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα και ευχάριστη εμπειρία ξυρίσματος. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απαλότητα και την φρεσκάδα που προσφέρουν.
Τιμή 3,93 €

Nivea αφρός ξυρίσματος sensitive 250ml

Ο αφρός ξυρίσματος Nivea Sensitive 250ml είναι η ιδανική επιλογή για ένα απαλό και αποτελεσματικό ξύρισμα. Η μοναδική του φόρμουλα προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς και κοκκινίλες, ενώ παρέχει ενυδάτωση και αίσθηση φρεσκάδας. Αφήνει το δέρμα απαλό και λείο μετά το ξύρισμα, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και φρέσκοι. Αποκτήστε τον Nivea αφρό ξυρίσματος Sensitive 250ml τώρα και απολαύστε ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρ
Τιμή 2,82 €

Bic ξυραφάκια twin easy 5τεμ

Τα Bic ξυραφάκια twin easy 5τεμ είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και άνετο ξύρισμα. Με τις πέντε λεπίδες τους, εξασφαλίζουν ένα λείο αποτέλεσμα σε κάθε πέρασμα. Η εργονομική τους σχεδίαση τα κάνει εύκολα στη χρήση, ενώ η υψηλή ποιότητά τους εγγυάται μακρά διάρκεια ζωής. Αποκτήστε τα Bic ξυραφάκια twin easy 5τεμ τώρα και απολαύστε ένα αποτέλεσμα επαγγελματικοϝ επιπέδου κάθε φορά που ξυρίζεστε.
Τιμή 2,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Crich μπισκότα costarica & cacao 1kg

Απολαύστε την απόλυτη λιχουδιά με τα Crich μπισκότα costarica & cacao 1kg! Με την πλούσια γεύση του κακάο και την προσθήκη του αγνού κακάο από την Costa Rica, αυτά τα μπισκότα θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε τα Crich μπισκότα costarica & cacao 1kg τώρα!
Τιμή 2,84 €

Chupa chups αρωματικό κερί λεμόνι & λάιμ 85gr

Ζεστό και φρέσκο, το αρωματικό κερί Chupa Chups λεμόνι & λάιμ θα γεμίσει τον χώρο σας με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Απολαύστε τη μαγεία των αρωμάτων Chupa Chups και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία αρωματισμού!
Τιμή 1,60 €

Arion food βανίλια 5x0,3gr

Η βανίλια Arion food 5x0,3gr είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Με την απαλή της γεύση και το άρωμα που αγκαλιάζει κάθε γωνιά της κουζίνας σας, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας συντροφεύει σε κάθε σας μαγειρική περιπέτεια.
Τιμή 0,35 €

Της γιαγιάς κουσκουσάκι 500gr

Τα κουσκουσάκια "Της Γιαγιάς" σε συσκευασία 500γρ είναι μια γνωστή και αγαπημένη επιλογή στον χώρο της ελληνικής κουζίνας. Το κουσκουσάκι είναι ένα ελαφρύ, σιτάρινο προϊόν που χρησιμοποιείται για την παρασκευή διάφορων πιάτων.

Τιμή 2,01 €