• SPARK CLEANING POWDER 500gr.
  • SPARK CLEANING POWDER 500gr.

SPARK CLEANING POWDER 500gr.

49719
5203002700038
1,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns σφηνα πορτας σετ 2τεμ g-54

Το σετ 2τεμ G-54 της εταιρίας Tns είναι ο απόλυτος τρόπος για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design, το σετ αυτό θα δώσει έναν νέο αέρα στον χώρο σας. Επιπλέον, η λειτουργικότητα του σετ σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις σφήνες και ως διακοσμητικά αντικείμενα, προσθέτοντας ένα ξεχωριστό στυλ στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό σετ και
Τιμή 0,71 €

NIVEA DEO ROLL-ON MEN 50ml - (B & W) (INVISIBLE) (ULTIMATE IMPACT)

Το NIVEA DEO ROLL-ON MEN 50ml - (B & W) (INVISIBLE) (ULTIMATE IMPACT) είναι ένα από τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης για άνδρες. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει αόρατη προστασία κατά της εφίδρωσης και των δυσάρεστων οσμών για ώρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης κάθε μέρα!
Τιμή 2,53 €

ΜΑΧΑΙΡΙ 15cm ΜΑΥΡΗ ΛΑΒΗ YDN6692

Αποκτήστε το ΜΑΧΑΙΡΙ 15cm ΜΑΥΡΗ ΛΑΒΗ YDN6692 και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής και η μοντέρνα σχεδίαση του θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα αίσθηση στην κουζίνα σας!
Τιμή 9,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Onassis κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr

Οι Onassis κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό γεύμα που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Με την πλούσια σάλτσα τους και την απίστευτη γεύση των κεφτεδακίων, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε σαλάτες, σάντουιτς ή ακόμα και μόνα τους. Αγοράστε τα τώρα και απογειώστε το γευστικό σας ταξίδι!
Τιμή 2,39 €

Wettex πανάκια No1 3τεμ

Η σπογγοπετσέτα Wettex Νo1 είναι έξτρα απορροφητική καθώς απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας). Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex.

Τιμή 1,60 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με ρόδι 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €