LA GRANDE PASTA ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ 500ΓΡ ΣΕΛΙΝΟ

48729
5201013007405
0,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Miglior γατοτροφη κονσερβα 405gr σολομοσ

Η Miglior γατοτροφή κονσέρβα 405gr με σολομό της εταιρίας Morando Miglior είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο σολομό υψηλής ποιότητας, προσφέρει μια γευστική εμπειρία που θα λατρέψει η γάτα σας. Η υψηλή διατροφική αξία της Miglior κονσέρβας θα εξασφαλίσει την υγεία και την ευεξία του αγαπημένου σας κατοικιδίου. Αποκτήστε την σήμερα και χαρίστε στη γάτα σας το καλύτερο!
Τιμή 0,64 €

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ 44gr. - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ)

Η απόλαυση της απίστευτα γευστικής σοκολάτας γάλακτος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ 44gr. θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Με κάθε δάγκωμα, θα αισθανθείτε την πλούσια γεύση της ποιοτικής σοκολάτας να λιώνει στο στόμα σας, κερδίζοντας τις καρδιές όλων εκείνων που αναζητούν μια απόλυτα ευχάριστη γευστική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα το δικό σας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ 44gr. και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν!
Τιμή 0,64 €

ΜΠΑΛΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ 230mm - (ΨΥΧΡΑ & ΑΝΑΠΟΔΑ)

Η μπάλα πλαστική 230mm είναι ο τέλειος σύντροφος για ατελείωτες ώρες διασκέδασης και άθλησης. Με την ανθεκτική κατασκευή της και την ιδανική της διάμετρο, είναι η ιδανική επιλογή για παιχνίδια στον κήπο, στην παραλία ή ακόμα και στο γήπεδο. Απολαύστε ατελείωτες στιγμές διασκέδασης με την μπάλα πλαστική 230mm, που θα σας κερδίσει με την ανθεκτικότητά της και την υψηλή ποιότητά της.
Τιμή 2,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Iris μεζούρα ταινία 2cm x 3m

Η Iris μεζούρα ταινία 2cm x 3m είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργασία μέτρησης. Με ακρίβεια και αξιοπιστία, αυτή η μεζούρα θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με επιτυχία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τώρα την Iris μεζούρα ταινία 2cm x 3m και είστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση!
Τιμή 1,16 €

Pellito φυστίκια ψημένα με αλάτι 150gr

Τα Pellito φυστίκια ψημένα με αλάτι 150gr αναφέρονται σε φυστίκια που έχουν ψηθεί και αλατιστεί για να δημιουργήσουν ένα νόστιμο σνακ. Τα φυστίκια αυτά είναι γνωστά για την κροκαντίλα τους και την αλμυρή γεύση που προσφέρει το αλάτι.

Τιμή 1,35 €

Μιτσικέλι φυσικό μεταλλικό νερό 6x1,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ» εμφιαλώνεται στην πηγή «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ». Το νερό χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία οδηγείται από το σημείο της υδροληψίας σε υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης, μέσω ενός δικτύου ανοξείδωτων σωληνώσεων.

Τιμή 1,35 €

Nero σακούλες απορριμμάτων μαύρες 70x95cm 10τεμ

Οι μαύρες σακούλες απορριμμάτων Nero διαστάσεων 70x95cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας ανάγκη καθαριότητας. Με ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Nero, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και καθαρό. Αποκτήστε τώρα το προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη!
Τιμή 1,41 €

Βίκος cola 6x330ml

Αεριούχο αναψυκτικό COLA με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή Ζαγοροχώρια.

Τιμή 2,19 €