• Κουτάλα βαθιά σούπας με ανοξείδωτη λαβή  - 1
  • Κουτάλα βαθιά σούπας με ανοξείδωτη λαβή  - 1

Κουτάλα βαθιά σούπας με ανοξείδωτη λαβή

Αυτή η κουτάλα βαθιά σούπας με ανοξείδωτη λαβή είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και άνετη στη χρήση. Με τη λαβή της που παρέχει άνετο κράτημα και το βαθύ σχήμα της που επιτρέπει εύκολη ανάληψη της σούπας, αυτή η κουτάλα θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας στην κουζίνα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
17137
5203160190016
2,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava acer κουτάλα τρυπητή ανοξείδωτη 34cm

Η Nava acer κουτάλα τρυπητή ανοξείδωτη 34cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα πολύ πιο εύκολη. Με την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτή η κουτάλα τρυπητή είναι ο τέλειος σύντροφος για το μαγείρεμα σας. Με μήκος 34cm, είναι ιδανική για την προετοιμασία των γευμάτων σας με άνεση και ακρίβεια. Αγοράστε τώρα την Nava acer κουτάλα τρυπητή και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 3,11 €

Nava misty κουτάλα πλαστική ραγού ρηχή 34cm

Η κουτάλα Nava misty είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σεφ που θέλει να δημιουργήσει νόστιμα πιάτα με άποψη. Με το μοναδικό της design και την ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Nava, η κουτάλα αυτή θα γίνει ο απόλυτος βοηθός στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε τις γεύσεις σας με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 2,69 €

Κουτάλα σπατουλάκι τρυπητή ανοξείδωτη

Η κουτάλα σπατουλάκι τρυπητή ανοξείδωτη είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής! Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της, αυτή η κουτάλα σας επιτρέπει να μετακινήσετε τα τρόφιμα με άνεση και ακρίβεια. Η λειτουργικότητά της είναι ανεπανάληπτη και θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας πιάτα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, αποκτήστε την τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικ
Τιμή 2,70 €

Metano κουτάλα βαθιά σούπας με πλαστική λαβή

Η Metano κουτάλα βαθιά σούπας με πλαστική λαβή είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, αυτή η κουτάλα θα σας ενθουσιάσει με την πρακτικότητά της και την άνεση που προσφέρει κατά τη χρήση. Αποκτήστε την Metano κουτάλα σούπας σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.
Τιμή 2,70 €

Tns κουτάλα τρυπητή άκαυστη 32cm

Η κουτάλα τρυπητή άκαυστη 32cm της εταιρίας Tns είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την ανθεκτική κατασκευή της και την εργονομική σχεδίασή της, σας επιτρέπει να μαγειρεύετε με άνεση και ακρίβεια. Απολαύστε την ευκολία και την απόλυτη απόδοση στο μαγείρεμα με την κουτάλα τρυπητή Tns!
Τιμή 1,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Green αναψυκτικό βυσσιναδα χωρίς ζάχαρη με stevia 4x330ml

Η Green βυσσινάδα 4x330ml είναι το τέλειο αναψυκτικό για να απολαύσετε τις στιγμές χαλάρωσης σας. Με τη φρουτώδη γεύση της βύσσινου και τη δροσερή αίσθηση που προσφέρει, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και απόλαυση. Αποκτήστε τώρα την Green βυσσινάδα 4x330ml και αφεθείτε στη γεύση της!
Τιμή 2,08 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με σπόρους 120gr

Οι Κούρκουλοι κριτσίνια κρίκοι με σπόρους 120gr της εταιρίας Κούρκουλος είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικό σνακ! Με την τραγανή υφή τους και τη γεμάτη γεύση των σπόρων, θα σας καταπλήξουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε κάθε σας διάλειμμα και ανανεώστε τις ενέργειες σας με αυτό το νόστιμο σνακ! Αποκτήστε τους τώρα και απολαύστε την μοναδική τους γεύση!
Τιμή 1,78 €

Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό aegean breeze 750ml

Το Papoutsanis natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό aegean breeze 750ml είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει στις ακτές του Αιγαίου με το φρέσκο άρωμα που αφήνει στο δέρμα σας. Η πλούσια σύνθεσή του θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η ανταλλακτική συσκευασία των 750ml θα σας προσφέρει μακράς διαρκείας χρήση. Αποκτήστε το Papoutsanis natura κρεμοσάπουνο και απολαύστε μια εμπειρία καθαριότητας και φρεσκάδας που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 1,77 €

Knorr ζωμός κότας 12τεμ

Ο Κλασικός Κύβος της Knorr με διαλεγμένα λαχανικά, μπαχαρικά και μυρωδικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές. Bάλτε τον κύβο Knorr σε κάθε φαγητό και ανακαλύψτε τη διαφορά στη γεύση!

Τιμή 1,99 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού