• Berill υγρο διαλυτικο αλατων 500ml  - 1
  • Berill υγρο διαλυτικο αλατων 500ml  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBerill

Berill υγρό διαλυτικό αλάτων 500ml

Το Berill υγρό διαλυτικό αλάτων 500ml είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας. Με την ισχυρή του φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες και τα λίπη, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το Berill υγρό διαλυτικό αλάτων 500ml σήμερα και αναβαθμίστε τον καθαρισμό του σπιτιού σας!
33743
5201737012488
3,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Klinex υγρό καθαριστικό κατά της μούχλας spray 500ml

KLINEX SPRAY κατά της μούχλας με ενεργό χλώριο: Γρήγορη δράση, Απολυμαίνει από βακτήρια και μούχλα, Αφαιρεί αιτίες κακοσμίας. Το Spray KLINEX κατά της μούχλας με ενεργό χλώριο δρα γρήγορα και αποτελεσματικά, απολυμαίνοντας από βακτήρια και μούχλα. Κατάλληλο για χρήση σε διάφορες επιφάνειες! Αφαιρεί βακτήρια και μούχλα που είναι γνωστές αιτίες κακοσμίας.

Τιμή 2,79 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό μπάνιου σε spray 750ml

Το Klinex Hygiene Μπάνιο & Άλατα, είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό χωρίς ενεργό χλώριο, με απαλό άρωμα φρεσκάδας. Προσφέρει υγιεινή καθαριότητα & λάμψη στις επιφάνειες, καθώς απομακρύνει τα υπολείμματα σαπουνιού & 100% τα άλατα, επαναφέρει τη λάμψη, εξουδετερώνει βακτήρια & επενδεδυμένους ιούς, δρα κατά των βακτηρίων έως και 24 ώρες μετά την εφαρμογή του προϊόντος & αφαιρεί σκληρή βρομιά.

Είναι κατάλληλο για επιφάνειες που πλένονται όπως μπανιέρες, βρύσες, νιπτήρες, ντουζιέρες, λεκάνες τουαλέτας.

Τιμή 2,79 €

Berill καθαριστικό αλάτων 500ml

Ανανεώστε το μπάνιο σας με το Berill καθαριστικό αλάτων 500ml! Καθαρίζει αποτελεσματικά βρύσες και πλακάκια, αφήνοντας ένα αναζωογονημένο και λαμπερό αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο κίνημα!
Τιμή 3,37 €

DeLux καυστική σόδα 900gr

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER

Η ειδική σύνθεση του De Lux Ελλάς ξεβουλώνει αμέσως κάθε είδους σωληνώσεις μόνο με την προσθήκη ζεστού νερού!

Ξεβουλώνει: Νιπτήρες, Νεροχύτες, Μπανιέρες.

Διαλύει: Τρίχες, Βρωμιές, Λίπη.

Εξαφανίζει Μυρωδιές

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ - ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ

Τιμή 3,53 €

Wc net intense gel ocean fresh 750ml

Το Wc net intense gel ocean fresh 750ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε έναν αέρα φρεσκάδας στο μπάνιο σας. Η έντονη μυρωδιά του ωκεανού θα σας ταξιδέψει σε μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Με το Wc net intense gel ocean fresh 750ml η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία από τη βρωμιά και τα μικρόβια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και δροσερό μπάνιο κάθε μέρα!
Τιμή 2,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Durex προφυλακτικά extra safe 12τεμ

Τα Durex προφυλακτικά extra safe 12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για ασφαλή και απολαυστική σεξουαλική εμπειρία. Με την προηγμένη τεχνολογία της Durex, προσφέρουν εξαιρετική προστασία και αίσθηση, ενώ είναι εύκολα στη χρήση. Μην αφήσετε τίποτα να εμποδίσει την απόλυτη απόλαυση με τα Durex προφυλακτικά extra safe 12τεμ!

Τιμή 7,03 €

Τσατσάκης παξιμάδια σίκαλης 400gr

Διπλοφουρνιστά με ολικής άλεσης άλευρα και χαμηλά κορεσμένα λιπαρά.

Απολαύστε τα με όλα σας τα γεύματα ή θρυμματισμένα στις σαλάτες και τις σούπες ή συνδυάστε τα ιδανικά σαν ένα ελαφρύ βραδινό με τυριά ή λαχανικά…

Τιμή 2,39 €

Air Wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό με βανίλια & ορχιδέα 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 11,06 €

Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό aegean breeze 750ml

Το Papoutsanis natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό aegean breeze 750ml είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει στις ακτές του Αιγαίου με το φρέσκο άρωμα που αφήνει στο δέρμα σας. Η πλούσια σύνθεσή του θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η ανταλλακτική συσκευασία των 750ml θα σας προσφέρει μακράς διαρκείας χρήση. Αποκτήστε το Papoutsanis natura κρεμοσάπουνο και απολαύστε μια εμπειρία καθαριότητας και φρεσκάδας που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 1,77 €

Arion food δημητριακά με βρώμη και κομμάτια σοκολάτας 1kg

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Arion food δημητριακά με βρώμη και κομμάτια σοκολάτας 1kg. Απολαύστε την τραγανή γεύση της βρώμης σε συνδυασμό με τα γλυκά κομμάτια σοκολάτας και αφήστε τις αισθήσεις σας να εκραγούν από ικανοποίηση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 6,55 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού