• CASABLANCA ΥΓΡΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΦΕ 75ML  - 1
  • CASABLANCA ΥΓΡΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΦΕ 75ML  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCasablanca

Casablanca υγρό βερνίκι υποδημάτων καφέ 75ml

CASABLANCA ΥΓΡΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΦΕ 75ML είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει τα υποδήματά σας με ένα λαμπερό και μοναδικό τρόπο. Η απαλή αίσθηση και η ανθεκτική σύνθεσή του θα κάνουν τα υποδήματά σας να δείχνουν σαν καινούρια. Με το CASABLANCA ΥΓΡΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΦΕ 75ML, θα ξεχωρίσετε και θα δώσετε μια φρέσκια νότα στο ντύσιμό σας.
40327
3800085124298
1,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Camel υγρό περιποίησης υποδημάτων καφέ 75ml

Το Camel υγρό περιποίησης υποδημάτων καφέ 75ml είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα υποδήματά σας σε άριστη κατάσταση. Η ειδική του φόρμουλα προστατεύει το δέρμα και δίνει λάμψη στα παπούτσια σας, κάνοντας τα να δείχνουν σαν καινούργια. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμφάνισή σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 2,98 €

Camel πάστα υποδημάτων μαύρο 40ml

Το Camel, εδώ και 80 χρόνια αποτελεί συνώνυμο της περιποίησης των υποδημάτων. Σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών, διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για την περιποίηση και φροντίδα όλων των υποδημάτων.Η αυτογυάλιστη πάστα Camel, βάφει, προστατεύει, τρέφει και γυαλίζει φυσικά το δέρμα. Χρώμα Μαύρο.

Τιμή 2,53 €

Overlay κρέμα επίπλων 250ml

Το Overlay για έπιπλα crema, είναι μια πολύτιμη, απαλή, πλούσια κρέμα, ιδανική για την περιποίηση των επίπλων σας και κάθε άλλης ξύλινης επιφάνειας.

Τιμή 3,79 €

Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού pant based 50τεμ

Τα Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού plant based 50τεμ της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και λαμπερό. Με φυτική σύνθεση και εξαιρετική απόδοση καθαρισμού, αυτά τα υγρά πανάκια είναι η τέλεια λύση για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο σας με τα Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού plant based 50τεμ!
Τιμή 4,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου κριτσίνια με χαρούπι & χαρουπόμελο vegan 180gr

Κριτσίνια από παραδοσιακή συνταγή με χαρούπι & χαρουπόμελο.

Συνοδεύουν γλυκές και αλμυρές γεύσεις αλλα τρώγονται και μόνα τους σαν σνακ, κάθε ώρα της ημέρας.

Τιμή 1,97 €

Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr

Το Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr της εταιρίας Minos είναι μια απολαυστική γεύση που θα σας ταξιδέψει στους δρόμους της Πόλης. Με την πλούσια γεύση του και τη μοναδική υφή του, το Minos τσουρέκι πολίτικο είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καφέ σας ή το τσάι σας. Απολαύστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,94 €
Gama χαρτομάντηλα τσέπης χαμομήλι-μέντα 3φυλλα 10τεμ Gama - 1 Gama χαρτομάντηλα τσέπης χαμομήλι-μέντα 3φυλλα 10τεμ Gama - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Gama χαρτομάντηλα τσέπης χαμομήλι-μέντα 3φυλλα 10τεμ

Τα χαρτομάντηλα τσέπης Gama 3-φυλλα 10 τεμαχίων είναι μια συσκευασία μικρών χαρτομάντηλων που συνήθως χρησιμοποιούνται για προσωπική υγιεινή και καθαριότητα. Τα 3-φυλλα χαρτομάντηλα σημαίνει ότι κάθε φύλλο είναι αποτελούμενο από τρία στρώματα χαρτιού, προσφέροντας αντοχή και απορροφητικότητα.

Κανονική τιμή 1,04 € Τιμή 0,89 €
  • -0,15 €
  • -0,15 €

Καραμολέγκος αξιαγάπιτες πίτες μικρές 10τεμ 450gr

Οι πίτες Καραμολέγκος αξιαγάπιτες είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της πίτας. Με τη μοναδική τους γεύση και την αφράτη υφή, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις σε κάθε γεύμα, σαν σνακ ή ως συνοδευτικό πιάτο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις απολαυστικές Καραμολέγκος πίτες τώρα!
Τιμή 2,28 €

Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων 400gr

Κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλάιων που δημιουργήθηκε κατά την εξάτμιση του νερού των πρώτων ωκεανών, κρυσταλλοποίηθηκε μέσα στη γη και γι αυτό το λόγο είναι προστατευμένο από την περιβαλλοντική μόλυνση και πλήρως απαλλαγμένο από τοξίνες και ρύπους. Το αλάτι Ιμαλάιων εξορύσσεται και ξεπλένετε με τα χέρια, στεγνώνει φυσικά στον ήλιο και δεν περιέχει πρόσθετες ουσίες, όπως το ραφιναρισμένο αλάτι. Το ροζ Αλάτι Ιμαλαίων είναι πλούσιο σε θειάφι, που το καθιστά ιδανικό για την τριχόπτωση.

Τιμή 1,65 €