• CASABLANCA ΥΓΡΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΑΥΡΟ 75ML  - 1
  • CASABLANCA ΥΓΡΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΑΥΡΟ 75ML  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCasablanca

Casablanca υγρό βερνίκι υποδημάτων μαύρο 75ml

CASABLANCA ΥΓΡΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΑΥΡΟ 75ML είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τα αγαπημένα σας παπούτσια. Με μια μόνο κίνηση, μπορείτε να ανανεώσετε την εμφάνισή τους και να τα κάνετε να λάμπουν σαν καινούργια. Η μαύρη απόχρωση προσθέτει έναν διακριτικό και κομψό χαρακτήρα, κάνοντας τα υποδήματά σας να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Αποκτήστε το CASABLANCA ΥΓΡΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΑΥΡΟ 75ML τώρα και αναβαθμίστε το στυλ σας με ένα απλό βήμα.
40326
3800085124281
1,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Camelia αλοιφή υποδημάτων μαύρη 50ml

Η Camelia αλοιφή υποδημάτων μαύρη 50ml είναι η τέλεια λύση για τη φροντίδα και τη συντήρηση των αγαπημένων σας υποδημάτων. Η μαύρη αλοιφή προσφέρει προστασία και ενυδάτωση στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα το αναζωογονεί και του δίνει ένα λαμπερό φινίρισμα. Με την Camelia αλοιφή, τα υποδήματά σας θα διατηρούνται σαν καινούργια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αγοράστε τώρα και αφήστε τα παπούτσια σας να λάμψουν!
Τιμή 1,06 €

Camel πάστα υποδημάτων μαύρο 40ml

Το Camel, εδώ και 80 χρόνια αποτελεί συνώνυμο της περιποίησης των υποδημάτων. Σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών, διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για την περιποίηση και φροντίδα όλων των υποδημάτων.Η αυτογυάλιστη πάστα Camel, βάφει, προστατεύει, τρέφει και γυαλίζει φυσικά το δέρμα. Χρώμα Μαύρο.

Τιμή 2,53 €

Brinox στιλβωτικό επιφανειών inox 750ml

Το Brinox στιλβωτικό επιφανειών inox 750ml της εταιρίας Brinox είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε λάμψη και λεία επιφάνεια στα αντικείμενα σας. Με την εξαιρετική του φόρμουλα, αφαιρεί τις ατέλειες, τις ρυπανσεις και τις αποτυπώσεις από το ανοξείδωτο χωρίς να αφήνει σημάδια. Απλώς εφαρμόστε το στιλβωτικό επιφανειών Brinox, αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια καθαρίστε με ένα μαλακό πανί. Η λύση για λαμπερές επιφάνειες είναι εδώ, μ?
Τιμή 6,91 €

Overlay spray επίπλων 250ml

Γρήγορο και πρακτικό, το Overlay Spray επίπλων γυαλίζει, φροντίζει και αναδεικνύει την αρχική ομορφιά κάθε ξύλινης επιφάνειας, γιατί διευκολύνει το ξεσκόνισμα, εξαφανίζει τους λεκέδες και ξαναδίνει κάθε μέρα στα έπιπλα τη φυσική τους λάμψη. Συνιστάται για κάθε τύπο ξύλου: φυσικό, γυαλισμένο, αντίκα, λακαρισμένο ή βερνικωμένο.

Τιμή 4,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food φασόλια μέτρια 500gr

Τα Arion food φασόλια μέτρια 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική τους γεύση και τη θρεπτική τους αξία, τα φασόλια Arion food θα σας καταπλήξουν. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νόστιμη και υγιεινή γεύση στο τραπέζι σας!
Τιμή 1,44 €

Nektar αναψυκτικό βυσσινάδα 6x280ml

Το Nektar αναψυκτικό βυσσινάδα σε συσκευασία 6x280ml είναι μια δροσιστική και αρωματική επιλογή για όσους αναζητούν μια μοναδική γεύση από βύσσινα. Η βυσσινάδα είναι γνωστή για τη γλυκιά και φρουτώδη γεύση της, που μπορεί να προσφέρει ευχάριστη ανακούφιση.

Τιμή 2,40 €

Doritos barbeque 100gr

Τραγανά Doritos τσιπς καλαμποκιού με γεύση Barbeque για να τα απολαμβάνεις μόνα τους ή μετά από βουτιά στις λαχταριστά Doritos Dips.

Τιμή 1,76 €

Ultrex σαμπουάν αντιπιτυριδικό intense hydration για γυναίκες κατά της ξηροδερμίας 360ml

Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν για Γυναίκες Για Ξηροδερμία Με εκχύλισμα κάκτου, προσφέρει εντατική ενυδάτωση για υγιή επιδερμίδα και όμορφα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες. Βοηθά στην ενδυνάμωση της επιδερμίδας.

Τιμή 3,21 €

Arion food σπαγγέτι νο6 1kg

Το Arion food σπαγγέτι νο6 1kg είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση πάστας στο σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Arion food, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα νόστιμα γεύματα που θα εντυπωσιάσουν την οικογένειά σας. Αποκτήστε το Arion food σπαγγέτι νο6 1kg τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,56 €