• CAMEL ΥΓΡΟ ΔΕΡΜΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ 75ml - (ΔΙΑΦΑΝΟ)
  • CAMEL ΥΓΡΟ ΔΕΡΜΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ 75ml - (ΔΙΑΦΑΝΟ)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCamel

Camel υγρό περιποίησης υποδημάτων για κλασσικά δέρματα διάφανο 75ml

42255
5201314100812
2,46 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Overlay κρέμα επίπλων 250ml

Το Overlay για έπιπλα crema, είναι μια πολύτιμη, απαλή, πλούσια κρέμα, ιδανική για την περιποίηση των επίπλων σας και κάθε άλλης ξύλινης επιφάνειας.

Τιμή 3,79 €

Overlay spray επίπλων 250ml

Γρήγορο και πρακτικό, το Overlay Spray επίπλων γυαλίζει, φροντίζει και αναδεικνύει την αρχική ομορφιά κάθε ξύλινης επιφάνειας, γιατί διευκολύνει το ξεσκόνισμα, εξαφανίζει τους λεκέδες και ξαναδίνει κάθε μέρα στα έπιπλα τη φυσική τους λάμψη. Συνιστάται για κάθε τύπο ξύλου: φυσικό, γυαλισμένο, αντίκα, λακαρισμένο ή βερνικωμένο.

Τιμή 4,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Papoutsanis natura κρεμ/νο αντ/κο 900ml yuzu & ανθη πορτοκαλιασ

Ανανεωτική κρέμα ντους Papoutsanis natura με yuzu και ανθη πορτοκαλιάς, ιδανική για μια αναζωογονητική εμπειρία κατά το μπάνιο σας. Η φρουτώδης αρωματική της σύνθεση θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων, ενώ η ενυδατική της φόρμουλα θα αφήσει το δέρμα σας μαλακό και απαλό. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της φρεσκάδας και της ενυδάτωσης κάθε φορά που κάνετε ντους.
Τιμή 2,19 €

Pj masks μπλοκ ζωγραφικής με αυτοκόλλητα 20x25cm 484038

Ζωγράφισε με το αγαπημένο σου ηρωικό τρίο, τα Pj Masks, με το μπλοκ ζωγραφικής με αυτοκόλλητα 20x25cm! Με 484038 σχέδια για εμπνευσμένες δημιουργίες, αυτό το προϊόν θα κλέψει την καρδιά κάθε μικρού φαν των Pj Masks. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τη φαντασία σας να ξεδιπλωθεί!
Τιμή 1,60 €

Trolli ζελεδάκι burger 60x10gr

Το Trolli ζελεδάκι burger 60x10gr είναι το τέλειο σνακ για να ικανοποιήσετε την πείνα σας με έναν διασκεδαστικό τρόπο. Με τη μοναδική του γεύση και την πλούσια υφή, θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 11,72 €

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού βύσσινο 450gr

Το γλυκό του κουταλιού βύσσινο της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Τιμή 5,46 €

Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό διαφανές 380ml

Το πολυγωνικό πλαστικό ποτήρι Κύκλωψ 380ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ποτό. Με το διαφανές σχεδιασμό του, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το ποτό σας με στυλ και άνεση. Η υψηλή ποιότητα και αντοχή του πλαστικού το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε το Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας!
Τιμή 0,80 €