• Moufflon κατσαριδοκτόνο 300ml Moufflon - 1
  • Moufflon κατσαριδοκτόνο 300ml Moufflon - 2
  • Moufflon κατσαριδοκτόνο 300ml Moufflon - 3
  • Moufflon κατσαριδοκτόνο 300ml Moufflon - 4
  • Moufflon κατσαριδοκτόνο 300ml Moufflon - 5
  • Moufflon κατσαριδοκτόνο 300ml Moufflon - 6
  • Moufflon κατσαριδοκτόνο 300ml Moufflon - 1
  • Moufflon κατσαριδοκτόνο 300ml Moufflon - 2
  • Moufflon κατσαριδοκτόνο 300ml Moufflon - 3
  • Moufflon κατσαριδοκτόνο 300ml Moufflon - 4
  • Moufflon κατσαριδοκτόνο 300ml Moufflon - 5
  • Moufflon κατσαριδοκτόνο 300ml Moufflon - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMoufflon

Moufflon κατσαριδοκτόνο 300ml

Εντομοκτόνο σπρέι για κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριοί, κρότωνες κ.λπ.

Κατάλληλο για κάθε σπίτι / ή χώρο εργασίας. Χωρίς CFC.

6642
5203583003948
1,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρήστε σε μέρος δροσερό και ξηρό μακριά από εστίες θερμότητας και φλόγες.
Σε αυτές τις συνθήκες διατηρείται σταθερό για 3 χρόνια από την ημερομηνία παρασκευής.
Οδηγίες Χρήσης
ΨΕΚΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ, ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ και πάντα με ανοιχτά παράθυρα και πόρτες.
Για αποτελεσματική δράση μεγάλης διάρκειας, ψεκάστε από απόσταση 20-30cm περίπου μέχρις ότου βραχούν αρκετά (χωρίς να δημιουργηθούν σταγόνες) κρύπτες και σημεία που παρατηρούνται να περνούν ή συχνάζουν έρποντα έντομα.
ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ: Κατά μήκος των σοβατεπιών, και των περβαζιών σκοτεινά και υγρά μέρη, υπόγεια, αποθήκες, πατάρια, κάτω και γύρω από μεγάλα αντικείμενα και σωληνώσεις, μέσα σε ντουλάπια.
ΚΟΡΙΟΙ/ΨΥΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ: Στρώματα, σανίδια και στρωσίδια κρεβατιών (εκτός από τα κρεβάτια μικρών παιδιών), στα ξύλινα έπιπλα και στα κενά των ξύλινων επενδύσεων.
ΣΚΟΡΟΙ: Στις εσωτερικές επιφάνειες των ντουλαπιών ιδίως στις γωνίες και τις χαραμάδες.
ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ: Στα σημεία που συνήθως κάθονται σκύλοι, καθώς και στις ρωγμές ξύλινων κατασκευών.
ΨΑΡΑΚΙΑ: Πίσω από ράφια, βιβλιοθήκες, ξεκολλημένες ταπετσαρίες. Η διάρκεια της δράσης εξαρτάται από κλιματολογικές συνθήκες, την απορροφητικότητα των ψεκασμένων επιφανειών και τη συχνότητα καθαρισμού τους.

Επαναλάβετε τον ψεκασμό μόνο όταν μειωθεί η δραστικότητα, δηλαδή όταν αρχίσουν να εμφανίζονται ξανά ζωντανά έντομα. Όπου μπορείτε, ψεκάστε κατευθείαν πάνω στα έντομα π.χ. ΑΡΑΧΝΕΣ ή στους ιστούς τους. Μετά τον ψεκασμό απομακρυνθείτε μέχρι να στεγνώσουν οι επιφάνειες και αεριστεί ο χώρος.

ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Εσωτερικοί κατοικημένοι χώροι (σπίτια, γραφεία κλπ)
Οδηγίες Προφύλαξης
Δηλώσεις Επικινδυνότητας: Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.
Δηλώσεις Προφύλαξης: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Διαβάστε την ετικέτα πριν από τη χρήση. Μακριά από θερμότητα, σπινθήρες θερμές επιφάνειες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Μην ψεκάζετε κοντά σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50°C/122°F. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς. Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο. Για να αποφύγετε τους κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης. Μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Κατά τον ψεκασμό απομακρύνετε παιδιά, εγκύους, αρρώστους, ζώα, πουλιά και σκεπάστε τα ενυδρεία. Μην αναπνέετε εκνεφώματα. Να χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο. Χρησιμοποιήστε το με σύντομους ψεκασμούς και όχι με παρατεταμένους. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό.
Πρώτες Βοήθειες: Σε περίπτωση ατυχήματος ή αν αισθανθείτε αδιαθεσία ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή και δείξτε αυτό το δοχείο ή την ετικέτα. Γιατρό καλέστε και σε κάθε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων (ζάλη, δύοπνοια) ακόμα και ελαφριάς μορφής.
Αντίδοτο: Δεν υπάρχει αντίδοτο. Ακολουθήστε συμπτωματική θεραπεία.

ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210 7793777
Εύφλεκτα υγρά ή αέρια
Κίνδυνος ερεθισμού
Επικίνδυνο για το Περιβάλλον

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Raid εντομοαπωθητικές σπείρες φιδάκια 10τεμ

Οι Raid εντομοαπωθητικές σπείρες φιδάκια 10τεμ είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη των ενοχλητικών εντόμων στο σπίτι σας. Με την ισχυρή τους φόρμουλα, απωθούν αποτελεσματικά τα φιδάκια και άλλα ενοχλητικά έντομα, προσφέροντας σας έναν καθαρό και υγιή χώρο διαβίωσης. Αποκτήστε τώρα τις Raid εντομοαπωθητικές σπείρες φιδάκια 10τεμ και απολαύστε έναν ελεύθερο από ενοχλητικά έντομα χώρο!
Τιμή 1,85 €
Pyrox εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ Pyrox - 1 Pyrox εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ Pyrox - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Pyrox εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ

Οι Pyrox mat εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ είναι η ιδανική λύση για να απομακρύνετε τα ενοχλητικά έντομα από τον χώρο σας. Με την εξειδικευμένη τους φόρμουλα, εξασφαλίζουν αποτελεσματική προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε έναν χώρο απαλλαγμένο από ενοχλητικά έντομα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει!
Κανονική τιμή 1,64 € Τιμή 1,60 €
  • -0,04 €
  • -0,04 €

Spira green οικολογικά φιδάκια 10τεμ

Σπείρες σιτρονέλλας για την απώθηση των ενοχλητικών εντόμων, όπως τα κουνούπια και οι σκνίπες, από τον χώρο σας. Τοποθετούνται σε εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια και κήποι.

Τιμή 1,88 €

Spira yellow mat εντομοαπωθητικό φιδάκι 1τεμ

Το Spira yellow mat εντομοαπωθητικό φιδάκι 1τεμ είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τον χώρο σας από ενοχλητικά έντομα. Με την αποτελεσματική του φόρμουλα, το Spira yellow mat εξουδετερώνει γρήγορα και αποτελεσματικά τα έντομα, δημιουργώντας ένα περιβάλλον χωρίς ενοχλήσεις. Αποκτήστε το Spira yellow mat τώρα και απολαύστε έναν χώρο ελεύθερο από έντομα!
Τιμή 1,41 €

Aroxol για κατσαρίδες & μυρμήγκια spray 2x300ml

Υγρό εντομοκτόνο σε σπρέι από την Aroxol, για έρποντα έντομα όπως μυρμήγκια και κατσαρίδες. Τα σταγονίδια που απελευθερώνονται κατά τον ψεκασμό, περιέχουν δραστικά συστατικά, που καταπολεμούν αμέσως τα βαδιστικά έντομα και με διάρκεια δράσης μέχρι και 4 εβδομάδες.

Τιμή 7,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Servin χαρτί κουζίνας 2φυλλο 2τεμ

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Servin, σε ρολό 2 φύλλων. Είναι ανθεκτικό και απορροφητικό, κατάλληλο για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Τιμή 1,27 €

Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 12x68gr

Η Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 12x68gr της εταιρίας Bingo είναι ένα απολαυστικό γλυκό προϊόν που σίγουρα θα σας κερδίσει. Η λεπτή γκοφρέτα συνδυάζεται με την πλούσια κρέμα κακάο, δημιουργώντας μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την ως επιδόρπιο με έναν καφέ ή τσάι, ή ακόμα και σαν γλυκό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή τη νόστιμη γκοφρέτα και να απολαύσετε τη γλυκιά γεύση της!
Τιμή 8,06 €

Υπόστρωμα εκμάθησης για κατοικίδια 60x60cm 20τεμ

Αυτό το υποστρώματα εκμάθησης για κατοικίδια είναι η ιδανική λύση για τη διαμονή του αγαπημένου σας κατοικιδίου. Με διαστάσεις 60x60cm και ποσότητα 20 τεμαχίων, παρέχει άνεση και υγιεινές συνθήκες για το κατοικίδιο σας. Απορροφά γρήγορα τα υγρά και είναι εύκολο στη χρήση και αντικατάσταση. Αποκτήστε το τώρα και βεβαιωθείτε ότι το αγαπημένο σας κατοικίδιο θα έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.
Τιμή 3,71 €