• Aroxol season σκοροκτόνο gel σε κρεμάστρα 6τεμ Aroxol - 1
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel σε κρεμάστρα 6τεμ Aroxol - 2
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel σε κρεμάστρα 6τεμ Aroxol - 3
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel σε κρεμάστρα 6τεμ Aroxol - 4
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel σε κρεμάστρα 6τεμ Aroxol - 5
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel σε κρεμάστρα 6τεμ Aroxol - 6
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel σε κρεμάστρα 6τεμ Aroxol - 1
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel σε κρεμάστρα 6τεμ Aroxol - 2
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel σε κρεμάστρα 6τεμ Aroxol - 3
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel σε κρεμάστρα 6τεμ Aroxol - 4
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel σε κρεμάστρα 6τεμ Aroxol - 5
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel σε κρεμάστρα 6τεμ Aroxol - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAroxol

Aroxol season σκοροκτόνο gel σε κρεμάστρα 6τεμ

Το Aroxol Full Season Gel, προστατεύει για 6 μήνες αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Είναι μορφής παχύρρευστου υγρού (gel) σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε, μέσω ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Έτσι εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου και προστατεύει μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους.

6420
5201137064346
5,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Εγγυημένη σύνθεση (β/β): TRANSFLUTHRIN 0,3% W/W, βοηθητικές ουσίες 99,69% W/W
Οδηγίες Χρήσης
Αφαιρέστε το αυτοκόλλητο που καλύπτει τη διαπερατή μεμβράνη στο πίσω μέρος του διάφανου περιέκτη. για την ενεργοποίηση του προϊόντος. Τοποθετήστε το στις ντουλάπες, στα συρτάρια ή σε κλείστούς χώρους. Η δραστική ουσία και το άρωμα λεβάντας διαχέονται σταδιακά στο χώρο μέσω της ειδικής μεμβράνης. Αποφεύγετε την επαφή της μεμβράνης με τα ρούχα και τα υφάσματα.
Οδηγίες Προφύλαξης
Εντομοκτόνο ΤΠ-18 σε μορφή γέλης. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μακριά από παιδιά. Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύνετε με άφθονο νερό και σαπούνι.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος ή εμφανιστεί εξάνθημα: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. Διάθεση του περιεχομένου και περιέκτη σύμφωνα με όλους τους τοπικούς, περιφερειακούς, εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς. Διαβάστε την ετικέτα πριν από τη χρήση. Μην αποσυσκευάζετε τα πλακίδια αν δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσετε. Φυλάξτε το μακριά από τρόφιμα, ποτά, ζωοτροφές. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής μην τρώτε, μην καπνίζετε και μη βάζετε τα χέρια σας στα μάτια, τη μύτη και το στόμα. Μην τρυπάτε το πλακίδιο. Όταν ανοίγετε τους χώρους που έχει χρησιμοποιηθεί αφήστε τους να αερισθούν. Αερίστε τα ρούχα πριν τα φορέσετε. Μην αφήνετε τα πλακίδια εκτεθειμένα στον ήλιο. Εντομοκτόνο: Κρατήστε την εξωτερική συσκευασία με τις οδηγίες χρήσης και τις προφυλάξεις. Για να αποφύγετε τους κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον, ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης.
ΠΕΡΙΕΧΕΙ: LINALOOL, TRANSFLUTHRIN.
Αντίδοτο: Δεν υπάρχει ειδικό αντίδοτο. Ακολουθείστε συμπτωματική θεραπεία.

ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210 7793777.
Κίνδυνος ερεθισμού
Επικίνδυνο για το Περιβάλλον
Στοιχεία Προμηθευτή
Κάτοχος έγκρισης - Παρασκευαστής: ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Α' ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, Τ.Θ. 1094, 381 10 Βόλος, Ελλάδα - Τηλ.: 24210 95353, Email: eureka@eureka.com.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Aroxol για βαδιστικά & ιπτάμενα έντομα spray dual action 300ml

Η Aroxol dual action 300ml είναι το τέλειο προϊόν για να προστατεύσετε το σπίτι σας από ενοχλητικά έντομα. Με τη διπλή της δράση, απομακρύνει αποτελεσματικά τις μύγες και τα κουνούπια, προσφέροντας σας ένα αίσθημα άνεσης και ασφάλειας στον χώρο σας. Μην αφήνετε τα ενοχλητικά έντομα να χαλάσουν την ατμόσφαιρα σας, επιλέξτε την Aroxol dual action 300ml για αποτελεσματική προστασία και ηρεμία.
Τιμή 3,14 €
Pyrox εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ Pyrox - 1 Pyrox εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ Pyrox - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Pyrox εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ

Οι Pyrox mat εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ είναι η ιδανική λύση για να απομακρύνετε τα ενοχλητικά έντομα από τον χώρο σας. Με την εξειδικευμένη τους φόρμουλα, εξασφαλίζουν αποτελεσματική προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε έναν χώρο απαλλαγμένο από ενοχλητικά έντομα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει!
Κανονική τιμή 1,64 € Τιμή 1,60 €
  • -0,04 €
  • -0,04 €

Aroxol mat ταμπλέτες 60τεμ

Το AROXOL Mat, είναι απωθητικό κυρίως κουνουπιών (κοινών & Τίγρης) και φλεβοτόμων (σκνιπών), για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Οι ατμοί που εκλύονται κατά τη θέρμανση των πλακιδίων, απομακρύνουν τα έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναμπούν στον χώρο, ενώ, εκείνα που τυχόν παραμένουν σε αυτό, ναρκώνονται και δεν τσιμπούν.

Ένα πλακίδιο είναι αρκετό για ένα δωμάτιο 40κ.μ. και η δράση του διαρκεί 8 ώρες περίπου (όλη τη νύχτα).

Τιμή 4,66 €

Teza εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 14τεμ

Το TEZA FIK MAT καταπολεμά κουνούπια, σκνίπες και το κουνούπι τίγρης. Τα εξατμιζόμενα δρώντα συστατικά που αναδύονται κατά τη διάρκεια της θέρμανσης των πλακιδίων, λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση της συσκευής στην πρίζα, καταπολεμούν τα ενοχλητικά έντομα που υπάρχουν στο χώρο. Με διακριτικό άρωμα σανδαλόξυλου και λευκών λουλουδιών. Ένα πλακίδιο ΤΕΖΑ ΜΑΤ είναι αρκετό για να προστατεύσει ένα δωμάτιο 40 κυβικών μέτρων. Η δράση του διαρκεί περίπου 8 ώρες (όλη την νύχτα).

Τιμή 1,60 €

Aroxol εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με ταμπλέτες για 30 νύχτες

Eντομοαπωθητικά Πλακίδια. Απομακρύνουν κουνούπια και σκνίπες. Το AROXOL Mat, είναι απωθητικό κυρίως κουνουπιών (και των κουνουπιών Τίγρης) και φλεβοτόμων (σκνιπών), για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Οι ατμοί που εκλύονται κατά τη θέρμανση των πλακιδίων, απομακρύνουν τα έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναμπούν στο χώρο, ενώ, εκείνα που τυχόν παραμένουν σε αυτό, ναρκώνονται και δεν τσιμπούν. Χρησιμοποιούνται με ειδική ηλεκτρική συσκευή με μεταλλική επιφάνεια, όπως η συσκευή LMH05. Ένα πλακίδιο είναι αρκετό για ένα δωμάτιο 40 κ.μ. και η δράση του διαρκεί 8 ώρες περίπου (όλη τη νύχτα). Η συσκευή με διακόπτη και φωτεινή ένδειξη λειτουργίας, είναι διπλής χρήσης κατάλληλη και για το AROXOL υγρό εντομοαπωθητικό.

Τιμή 5,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Fa αφρόλουτρο coconut milk 750ml

Αποδράστε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας στον μαγευτικό κόσμο του FA.94% συστατικά φυσικής προέλευσηςVegan ΦόρμουλαΔερματολογικά Ελεγμένο

Τιμή 2,74 €
Ελ Γκρέκο βάση εστίας φιάλη CV300 plus classic μαύρο 240gr Ελ Γκρέκο - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Ελ Γκρέκο βάση εστίας φιάλη CV300 plus classic μαύρο 240gr

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής και ειδική βαλβίδα ασφαλείας για εύκολη τοποθέτηση ή αλλαγή ακόμα και όταν δεν είναι άδεια! Η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο® σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια καλαίσθητη χρωματική παλέτα, το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σας, στο γούστο σας ή στη διάθεσή σας!

Κανονική τιμή 4,66 € Τιμή 4,50 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €

Johnson's αφρόλουτρο γιαούρτι & μέλι 750ml

Το Johnson's αφρόλουτρο γιαούρτι & μέλι 750ml είναι η ιδανική επιλογή για μια απολαυστική εμπειρία λουσίματος. Η απαλή του σύνθεση με γιαούρτι και μέλι θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ανανεωμένοι κάθε μέρα.
Τιμή 2,55 €

Septona βαμβάκι 70gr

Το ανώτερης ποιότητας βαμβάκι SEPTONA προσφέρει φυσική φροντίδα σε όλη την οικογένεια. Εξαιρετικά απορροφητικό, κατάλληλο για τον απαλό καθαρισμό της επιδερμίδας και την περιποίηση τραυμάτων.

Τιμή 1,29 €