• Aroxol dual action 300ml  - 1
  • Aroxol dual action 300ml  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAroxol

Aroxol για βαδιστικά & ιπτάμενα έντομα spray dual action 300ml

Η Aroxol dual action 300ml είναι το τέλειο προϊόν για να προστατεύσετε το σπίτι σας από ενοχλητικά έντομα. Με τη διπλή της δράση, απομακρύνει αποτελεσματικά τις μύγες και τα κουνούπια, προσφέροντας σας ένα αίσθημα άνεσης και ασφάλειας στον χώρο σας. Μην αφήνετε τα ενοχλητικά έντομα να χαλάσουν την ατμόσφαιρα σας, επιλέξτε την Aroxol dual action 300ml για αποτελεσματική προστασία και ηρεμία.
31937
5201137061666
3,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Aroxol pure & strong εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με υγρό για 60 νύχτες

Η λύση για ένα χώρο χωρίς ενοχλητικά κουνούπια και σκνίπες είναι εδώ! Το Aroxol pure strong είναι η απόλυτη προστασία για 60 νύχτες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν ύπνο χωρίς ενοχλήσεις. Μην αφήνετε τα έντομα να χαλάσουν την ηρεμία σας, επιλέξτε Aroxol pure strong για αποτελεσματική προστασία.
Τιμή 5,55 €

Mr Fist ηλεκτρικός εντομοαπωθητής για σκνίπες και κουνούπια και υγρό 40ml

Σετ Ηλεκτρική εντομοαπωθητική συσκευή & Υγρό εντομοαπωθητικό Mr Fist 45 Νύχτες

  • Τάση 220V
  • Ισχύς 6W
  • Θερμοκρασία λειτουργίας 110-120 βαθμούς κελσίου
  • Made in E.U.
  • Eu Plug
Τιμή 4,06 €

Aroxol σκοροκτόνο σε gel με λεβάντα 3τεμ

Σκοροκτόνο το οποίο προστατεύει αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Έχει μορφή gel σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε. 

Τιμή 3,59 €

Raid κατσαριδοκτόνο spray 300ml

Το Raid Max 1® καταπολεμά τα βαδιστικά έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψαράκια κ.ά.) και αράχνες ψεκάζοντας τις επιφάνειες απ' όπου διέρχονται. Η αποτελεσματικότητά του διαρκεί από 1-6 μήνες, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας και το είδος του βαδιστικού εντόμου. Για άμεση δράση ψεκάστε απευθείας τα έντομα. Σκοτώνει ακόμη και τα αυγά των κατσαρίδων με απευθείας ψεκασμό σε αυτά ή στις κατσαρίδες που τα φέρουν.

Τρόπος εφαρμογής:

Το σκεύασμα είναι αερόλυμα και εφαρμόζεται με υπολειμματικό ψεκασμό των επιφανειών απ'όπου διέρχονται τα έντομα. Ανακινήστε πολύ καλά πριν από τη χρήση και κρατήστε το δοχείο σε όρθια θέση. Ψεκάστε από απόσταση 30εκ. από τις επιφάνειες, μέχρι να διαβραχούν καλά χωρίς να τρέχουν σταγόνες. Ψεκάστε μόνο σε επιφάνειες, ποτέ στον αέρα. Ψεκάστε κατά μήκος των σοβατεπιών, γύρω από πόρτες και παράθυρα, γύρω από κάδους απορριμμάτων, κάτω από ντουλάπια και σε άλλα σημεία όπου διέρχονται ή μπορεί να κρύβονται τα έντομα. Για άμεση δράση ψεκάστε απευθείας στα έντομα.

Τιμή 3,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Kinder σοκολάτα 8τεμ 100gr

Εκλεκτή σοκολάτα γάλακτος με γέμιση γάλακτος.

Χάρη στη μοναδική συνταγή της αποτελεί την ιδανική λιχουδιά για παιδιά, σε ατομική συσκευασία.

Τιμή 1,38 €