• Aroxol mec instant για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml Aroxol - 1
  • Aroxol mec instant για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml Aroxol - 2
  • Aroxol mec instant για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml Aroxol - 3
  • Aroxol mec instant για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml Aroxol - 4
  • Aroxol mec instant για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml Aroxol - 5
  • Aroxol mec instant για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml Aroxol - 6
  • Aroxol mec instant για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml Aroxol - 7
  • Aroxol mec instant για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml Aroxol - 1
  • Aroxol mec instant για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml Aroxol - 2
  • Aroxol mec instant για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml Aroxol - 3
  • Aroxol mec instant για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml Aroxol - 4
  • Aroxol mec instant για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml Aroxol - 5
  • Aroxol mec instant για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml Aroxol - 6
  • Aroxol mec instant για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml Aroxol - 7
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAroxol

Aroxol mec instant για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml

To Aroxol Mec Instant, είναι προϊόν προηγμένης τεχνολογίας. Είναι ένα ετοιμόχρηστο, άοσμο μικρογαλάκτωμα υδατικής βάσης, που εξοντώνει γρήγορα έρποντα έντομα (κατσαρίδες, τσιμπούρια, σκόρους, μυρμήγκια, κοριούς, σκορπιούς, σαρανταποδαρούσες). Είναι άοσμο και κατάλληλο για εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους, με δράση που διαρκεί.

6413
5201137063066
4,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Εγγυημένη σύνθεση Β/Β : PRALLETHRIN 0,133 %, CYPHENOTHRIN 0,267 %, ADDITIVES 99,562 %.
Συνθήκες Διατήρησης
Να αποθηκεύεται σε δροσερό, ξηρό και καλά αεριζόμενο χώρο.
Οδηγίες Χρήσης
Ψεκάστε μόνο επιφάνειες και ποτέ στον αέρα, από απόσταση 10cm περίπου μέχρι να διαβραχούν, χωρίς να τρέχουν σταγόνες, τα σημεία όπου περνούν ή κρύβονται έρποντα έντομα.
Κατσαρίδες, μυρμήγκια: Σε σοβατεπί, σωληνώσεις ύδρευσης - αποχέτευσης, ντουλάπια.
Σκορπιοί, αράχνες, σαρανταποδαρούσες: Σε όλα τα σημεία μέσα και έξω από το σπίτι, όπου μπορεί να βρίσκονται.
Ψαράκια, σκόροι, κοριοί, τσιμπούρια: Ντουλάπια, στρώματα, σανίδια κρεβατιών (εκτός από παιδικά), χαλιά, κενά ξύλινων πατωμάτων, σημεία όπου συχνάζουν σκύλοι.
Οδηγίες Προφύλαξης
Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Φυλάσσεται κλειδωμένο. Μακριά από παιδιά. Μην αναπνέετε εκνεφώματα. Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. Μαζέψτε τη χυμένη ποσότητα.
Διάθεση του περιεχομένου και περιέκτη σύμφωνα με όλους τους τοπικούς, περιφερειακούς, εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς. Μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Αποφεύγετε την παρατεταμένη εισπνοή των σταγονιδίων ή την επαφή τους με το δέρμα και ειδικότερα με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα. Μην τρώτε, μην καπνίζετε και μη βάζετε τα χέρια σας στα μάτια, τη μύτη και το στόμα. Μην πιάνετε με γυμνά χέρια τις ψεκασμένες επιφάνειες, ιδίως τα παιδιά. Μικρά παιδιά, γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης ή θηλασμού, άτομα που πάσχουν από ηπατικές διαταραχές και γενικά άρρωστοι, κατοικίδια ζώα, ωδικά πουλιά και γυάλες με ψάρια πρέπει να απομακρύνονται από τους ψεκασμένους χώρους. Μη ψεκάζετε πάνω σε τρόφιμα και μαγειρικά σκεύη ή επιφάνειες που παρασκευάζονται τρόφιμα. Μη ψεκάζετε σε καλώδια ή συνδέσεις ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Μετά από κάθε εφαρμογή πλύνετε καλά με νερό και σαπούνι τα χέρια και το πρόσωπό σας, καθώς και τα σημεία του σώματός σας που έχουν ρυπανθεί. Για να αποφύγετε τους κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον, ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης. Αντίδοτο: Δεν υπάρχει. Ακολουθήστε συμπτωματική θεραπεία.

Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 77 93 777.
Επικίνδυνο για το Περιβάλλον
Στοιχεία Προμηθευτή
ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Πάρνηθος 55, ΤΚ 144 52 Μεταμόρφωση Αττικής, Τηλ.: 210 683 2059.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Aroxol εντομοκτόνο spray pure & strong 300ml

Το Aroxol entomoktono 300ml pure & strong είναι το απόλυτο αφεντικό των ενοχλητικών εντόμων. Με μόλις 0,50€ μπορείτε να αποχαιρετήσετε οριστικά τα ενοχλητικά έντομα από τον χώρο σας. Μην αφήνετε τίποτα να σας ενοχλεί, αποκτήστε το Aroxol entomoktono τώρα!
Τιμή 4,17 €

Vapona zero ανταλλακτικό υγρό για 45 νύχτες 2τεμ

Το Vapona Zero ανταλλακτικό υγρό είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε τον χώρο σας από ενοχλητικά έντομα για 45 νύχτες. Με την αξιοπιστία της εταιρίας Vapona, μπορείτε να απολαύσετε έναν ύπνο χωρίς ενοχλήσεις και να απολαύσετε έναν καθαρό και υγιή χώρο. Μην αφήνετε τα έντομα να σας ενοχλούν πια, επιλέξτε το Vapona Zero για αποτελεσματική προστασία.
Τιμή 4,11 €

Moufflon κατσαριδοκτόνο 300ml

Εντομοκτόνο σπρέι για κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριοί, κρότωνες κ.λπ.

Κατάλληλο για κάθε σπίτι / ή χώρο εργασίας. Χωρίς CFC.

Τιμή 1,97 €

Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 30τεμ

Τα εντομοαπωθητικά πλακίδια Mr.Fist Mat απομακρύνουν άμεσα κουνούπια και σκνίπες από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Κάθε ένα πλακίδιο τοποθετείται σε ειδική ηλεκτρική συσκευή. Εκεί θερμαίνεται και απελευθερώνει στο χώρο συστατικά που απωθούν και ναρκώνουν τα έντομα (ώστε να μην τσιμπούν).

Η δράση κάθε πλακιδίου διαρκεί όλη τη νύχτα (περίπου 8 ώρες).

Τιμή 1,66 €

Aroxol για κατσαρίδες & μυρμήγκια spray 2x300ml

Υγρό εντομοκτόνο σε σπρέι από την Aroxol, για έρποντα έντομα όπως μυρμήγκια και κατσαρίδες. Τα σταγονίδια που απελευθερώνονται κατά τον ψεκασμό, περιέχουν δραστικά συστατικά, που καταπολεμούν αμέσως τα βαδιστικά έντομα και με διάρκεια δράσης μέχρι και 4 εβδομάδες.

Τιμή 7,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Βηθλεέμ καρβουνάκια κασετίνα

Καρβουνάκι χωρίς τοξικές και εύφλεκτες ύλες, το ανάβετε και το τοποθετείτε στο λιβανιστήρι. Η βραδεία καύση τους απελευθερώνει τα αρώματα του θυμιάματος.

Τιμή 0,60 €
Τσατσάκης κριτσίνια σίτου με σουσάμι vegan 300gr Τσατσάκης - 1 Τσατσάκης κριτσίνια σίτου με σουσάμι vegan 300gr Τσατσάκης - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Τσατσάκης κριτσίνια σίτου με σουσάμι vegan 300gr

Τα κριτσίνια σίτου με σουσάμι από τον Τσατσάκη είναι μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή για όσους ακολουθούν vegan διατροφή. Το προϊόν περιέχει 300γρ από νόστιμα και τραγανά κριτσίνια με σουσάμι, που προσφέρουν μια ευκολόφαγη λύση για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ ή συνοδευτικό στα γεύματά τους. Απολαύστε τα με διάφορα dips ή απλά ως σνακ ανάμεσα στα γεύματα!

Κανονική τιμή 2,14 € Τιμή 1,72 €
  • -0,42 €
  • -0,42 €

Flos vero υγρό πιάτων με αμύγδαλο 430ml

Το Flos Vero υγρό πιάτων με αμύγδαλο 430ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η μοναδική σύνθεσή του με άρωμα αμυγδάλου θα σας ταξιδέψει και θα δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά κάθε προσδοκία!
Τιμή 1,06 €

Farcom HD color βαφή μαλλιών No4.65 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε κόκκινη απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €