• Aroxol entomoktono 300ml pure & strong -0,50€  - 1
  • Aroxol entomoktono 300ml pure & strong -0,50€  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAroxol

Aroxol εντομοκτόνο spray pure & strong 300ml

Το Aroxol entomoktono 300ml pure & strong είναι το απόλυτο αφεντικό των ενοχλητικών εντόμων. Με μόλις 0,50€ μπορείτε να αποχαιρετήσετε οριστικά τα ενοχλητικά έντομα από τον χώρο σας. Μην αφήνετε τίποτα να σας ενοχλεί, αποκτήστε το Aroxol entomoktono τώρα!
34654
5201137061819
4,17 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Blata εντομοκτόνο σε σκόνη για κατσαρίδες μυρμήγκια ψύλλους 200gr

Το Blata εντομοκτόνο σε σκόνη είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη κατσαρίδων, μυρμηγκιών και ψύλλων από τον χώρο σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, το Blata εξαλείφει άμεσα τα ενοχλητικά έντομα, προσφέροντας σας έναν καθαρό και υγιεινό χώρο διαβίωσης. Αποκτήστε το Blata εντομοκτόνο σε σκόνη τώρα και αποχαιρετήστε τις ενοχλητικές παρουσίες στο σπίτι σας!

Τιμή 3,38 €

Aroxol ηλεκτρική συσκευή και υγρό κατά των κουνουπιών και σκνιπών για 60 νύχτες

Το Aroxol Liquid, είναι άοσμο απωθητικό κουνουπιών (και των κουνουπιών Τίγρης) και σκνιπών, για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Οι ατμοί που απελευθερώνονται όταν θερμαίνεται το φυτίλι του, απομακρύνουν τα έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναμπούν στο χώρο, ακόμη και με αναμμένα τα φώτα. Εκείνα που, τυχόν, παραμένουν στο χώρο ναρκώνονται και δεν τσιμπούν. Χρησιμοποιείται με ειδική ηλεκτρική συσκευή, όπως η συσκευή LMH05. Ένα φιαλίδιο 45ml είναι αρκετό για χώρο 40 τμ. και η δράση του διαρκεί 60 νύχτες (όταν χρησιμοποιείται για 8-10 ώρες κάθε νύχτα). Η συσκευή με διακόπτη και φωτεινή ένδειξη λειτουργίας, είναι διπλής χρήσης κατάλληλη και για τα εντομοαπωθητικά πλακίδια Aroxol.

Τιμή 6,48 €

Spira green οικολογικά φιδάκια 10τεμ

Σπείρες σιτρονέλλας για την απώθηση των ενοχλητικών εντόμων, όπως τα κουνούπια και οι σκνίπες, από τον χώρο σας. Τοποθετούνται σε εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια και κήποι.

Τιμή 1,88 €

Aroxol εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 15+15τεμ

Το AROXOL Mat, είναι απωθητικό κυρίως κουνουπιών (κοινών & Τίγρης) και φλεβοτόμων (σκνιπών), για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Οι ατμοί που εκλύονται κατά τη θέρμανση των πλακιδίων, απομακρύνουν τα έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναμπούν στον χώρο, ενώ, εκείνα που τυχόν παραμένουν σε αυτό, ναρκώνονται και δεν τσιμπούν.

Ένα πλακίδιο είναι αρκετό για ένα δωμάτιο 40κ.μ. και η δράση του διαρκεί 8 ώρες περίπου (όλη τη νύχτα).

Τιμή 2,72 €

Raid εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 30τεμ

Οι ταμπλέτες Raid mat εντομοαπωθητικές είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε τον χώρο σας από ενοχλητικά έντομα. Με τη μοναδική τους φόρμουλα, αποτρέπουν την εισβολή των εντόμων στο σπίτι σας, προσφέροντας έτσι έναν ασφαλή και ήσυχο χώρο για εσάς και την οικογένειά σας. Αποκτήστε τώρα τις ταμπλέτες Raid mat και απολαύστε έναν άνετο και απαλλαγμένο από ενοχλήσεις χώρο!
Τιμή 3,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Aim οδοντόβουρτσα comfort plus μαλακή 3τεμ

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Τιμή 1,85 €

Nuvoletta υγρό πλυντηρίου ρούχων marsiglia 3lt

Υγρό απορρυπαντικό ρούχων Nuvoletta με σαπούνι Μασσαλίας. Έχει προσεγμένη σύνθεση με βασικό συστατικό το σαπούνι Μασσαλίας για απαλό καθαρισμό, ώστε να είναι κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων αλλά και στο χέρι. Κατάλληλο για χρωματιστά και ευαίσθητα ρούχα.

Τιμή 3,59 €

Μάκβελ παστίτσιο No2 500gr

Αποτελούν τη βάση γι’ αυτό το μοναδικό σε γεύση φαγητό. Συνθέτουν μια γεμάτη απολαυστική εμπειρία όταν συναντιούνται με τον κιμά και την κρέμα μπεσαμέλ. Ελληνικό προϊόν.

Τιμή 1,14 €