• MOUFFLON ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ +10 ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ  - 1
  • MOUFFLON ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ +10 ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ  - 1

MOUFFLON ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ +10 ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ

Η ηλεκτρική συσκευή MOUFFLON 10 ταμπλέτες θα σας ενθουσιάσει με την αποτελεσματικότητά της και την ευκολία χρήσης. Αποκτήστε τώρα τη δική σας και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού στο σπίτι σας!
38119
5212031200280
2,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Teza εντομοαπωθητικό spray για κατσαρίδες & μυρμήγκια ultra 400ml

Το Teza εντομοαπωθητικό spray είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη κατσαρίδων και μυρμηγκιών από τον χώρο σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, το Teza ultra 400ml εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία και διαρκή αποτέλεσμα. Αποχαιρετήστε τις ενοχλητικές εισβολές και απολαύστε έναν χώρο ελεύθερο από ενοχλητικά έντομα. Αποκτήστε το Teza τώρα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 4,34 €

Aroxol εντομοκτόνο spray pure & strong 300ml

Το Aroxol entomoktono 300ml pure & strong είναι το απόλυτο αφεντικό των ενοχλητικών εντόμων. Με μόλις 0,50€ μπορείτε να αποχαιρετήσετε οριστικά τα ενοχλητικά έντομα από τον χώρο σας. Μην αφήνετε τίποτα να σας ενοχλεί, αποκτήστε το Aroxol entomoktono τώρα!
Τιμή 4,17 €

Blata εντομοκτόνο σε σκόνη για κατσαρίδες μυρμήγκια ψύλλους 200gr

Το Blata εντομοκτόνο σε σκόνη είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη κατσαρίδων, μυρμηγκιών και ψύλλων από τον χώρο σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, το Blata εξαλείφει άμεσα τα ενοχλητικά έντομα, προσφέροντας σας έναν καθαρό και υγιεινό χώρο διαβίωσης. Αποκτήστε το Blata εντομοκτόνο σε σκόνη τώρα και αποχαιρετήστε τις ενοχλητικές παρουσίες στο σπίτι σας!

Τιμή 3,38 €

Aroxol εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 15+15τεμ

Το AROXOL Mat, είναι απωθητικό κυρίως κουνουπιών (κοινών & Τίγρης) και φλεβοτόμων (σκνιπών), για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Οι ατμοί που εκλύονται κατά τη θέρμανση των πλακιδίων, απομακρύνουν τα έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναμπούν στον χώρο, ενώ, εκείνα που τυχόν παραμένουν σε αυτό, ναρκώνονται και δεν τσιμπούν.

Ένα πλακίδιο είναι αρκετό για ένα δωμάτιο 40κ.μ. και η δράση του διαρκεί 8 ώρες περίπου (όλη τη νύχτα).

Τιμή 2,72 €

Mr fist mec κατσαριδοκτόνο spray 350ml

Το Mr Fist mec κατσαριδοκτόνο spray 350ml είναι το απόλυτο εργαλείο για να απαλλαγείτε οριστικά από τις κατσαρίδες στο σπίτι σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, το spray αυτό εξουδετερώνει άμεσα κάθε κατσαρίδα που βρίσκεται στον δρόμο της. Μην αφήνετε τις ενοχλητικές κατσαρίδες να καταστρέψουν την άνεση και την υγεία σας. Αποκτήστε το Mr Fist mec κατσαριδοκτόνο spray τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και ασφαλή χώρο!
Τιμή 3,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Illy κάψουλες espresso decaf 10τεμ

Illy. Απολαύστε τη γεύση του πλούσιου espresso χωρίς καφεΐνη με τις κάψουλες Illy caps decaffeinato. Ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε όλη τη γεύση του καφέ χωρίς τον πειρασμό της καφεΐνης. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Illy espresso στο σπίτι σας με τις κάψουλες decaffeinato.
Τιμή 5,73 €

Lays chips αλάτι 350gr

Οι Lay's chips αλάτι 350gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο σνακ που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή, αυτά τα chips θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,13 €

Softness ωτοκαθαριστές κουτί 200τεμ

Οι ωτοκαθαριστές είναι κατάλληλοι για την απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα των αυτιών. Το κουτί περιέχει 200 τεμάχια ωτοκαθαριστϋν, που είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση των αυτιών. Η μαλακή υφή τους εξασφαλίζει άνεση και απαλότητα κατά τη χρήση, ενώ η ειδική τους σχεδίαση τους επιτρέπει να φτάνουν σε δύσκολα σημεία του αυτιού με ασφάλεια.

Τιμή 0,77 €

Babylino sensitive πάνες midi No3 4-9kg 56τεμ

Οι ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, προσφέρουν άριστη απορροφητικότητα και πιστοποιημένη φιλικότητα στο δέρμα του μωρού σας. Διαθέτουν 3-D πυρήνα με τεχνολογία Dry Matrix με φυτικές ίνες που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό της πάνας.

Οι μόνες πάνες που κατάφεραν να διακριθούν με το κορυφαίο βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.Είναι επίσης οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Τιμή 11,68 €