• Aroxol pure & strong εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με υγρό για 60 νύχτες Aroxol - 1
  • Aroxol pure & strong εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με υγρό για 60 νύχτες Aroxol - 2
  • Aroxol pure & strong εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με υγρό για 60 νύχτες Aroxol - 3
  • Aroxol pure & strong εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με υγρό για 60 νύχτες Aroxol - 4
  • Aroxol pure & strong εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με υγρό για 60 νύχτες Aroxol - 5
  • Aroxol pure & strong εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με υγρό για 60 νύχτες Aroxol - 6
  • Aroxol pure & strong εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με υγρό για 60 νύχτες Aroxol - 1
  • Aroxol pure & strong εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με υγρό για 60 νύχτες Aroxol - 2
  • Aroxol pure & strong εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με υγρό για 60 νύχτες Aroxol - 3
  • Aroxol pure & strong εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με υγρό για 60 νύχτες Aroxol - 4
  • Aroxol pure & strong εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με υγρό για 60 νύχτες Aroxol - 5
  • Aroxol pure & strong εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με υγρό για 60 νύχτες Aroxol - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAroxol

Aroxol pure & strong εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με υγρό για 60 νύχτες

Η λύση για ένα χώρο χωρίς ενοχλητικά κουνούπια και σκνίπες είναι εδώ! Το Aroxol pure strong είναι η απόλυτη προστασία για 60 νύχτες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν ύπνο χωρίς ενοχλήσεις. Μην αφήνετε τα έντομα να χαλάσουν την ηρεμία σας, επιλέξτε Aroxol pure strong για αποτελεσματική προστασία.
13247
5201137265439
5,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Prallethrin: 1,116%, βοηθητικές ουσίες: 98,80%.
Συνθήκες Διατήρησης
Να χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο.
Οδηγίες Χρήσης
1. Αφαιρέστε το καπάκι και βιδώστε το φιαλίδιο στην υποδοχή της συσκευής, έως ότου η συσκευή ασφαλίσει. 2. Περιστρέψτε το φις ώστε το φιαλίδιο να είναι σε κατακόρυφη θέση. 3. Τοποθετήστε τη συσκευή στην πρίζα ώστε να αρχίσει η λειτουργία της. 4. Για να σταματήσετε τη λειτουργία της συσκευής αφαιρέστε τη συσκευή από την πρίζα. 4. Όταν το υγρό τελειώσει, αντικαταστήστε το φιαλίδιο με ένα ανταλλακτικό.
Οδηγίες Προφύλαξης
Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση κατάποσης: Καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων: 210 77 93 777 ή έναν γιατρό. Μην προκαλέσετε εμετό. Μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Μην αγγίζετε τη συσκευή με βρεγμένα χέρια ή μεταλλικά αντικείμενα. Μην σκεπάζετε τη συσκευή με ύφασμα ή οποιοδήποτε αντικείμενο όταν βρίσκεται σε λειτουργία. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά τον χειρισμό. Σε περίπτωση ατυχήματος ή εάν αισθανθείτε αδιαθεσία ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή και δείξτε αυτό το προϊόν ή την ετικέτα. Γιατρό καλέστε και σε κάθε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων (ζάλη, δύσπνοια) ακόμη και ελαφριάς μορφής. Δεν υπάρχει αντίδοτο. Ακολουθήστε συμπτωματική θεραπεία.
Τοξικό
Επικίνδυνο για το Περιβάλλον
Στοιχεία Προμηθευτή
ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Α' ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, Τ.Θ. 1094, 381 10 Βόλος, Ελλάδα - Τηλ.: 24210 95353, Email: eureka@eureka.com.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Velto RTU εντομοκτόνο spray 400ml

Το Velto RTU εντομοκτόνο spray 400ml της εταιρίας Velto είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη ενοχλητικών εντόμων στον χώρο σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, αποτελεσματικά εξουδετερώνει τα ενοχλητικά έντομα και προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία. Αποκτήστε το Velto RTU τώρα και δώστε τέλος στον εφιάλτη των εντόμων στο σπίτι σας!
Τιμή 5,11 €

Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 10τεμ

Τα εξατμιζόμενα δρώντα συστατικά που αναδύονται κατά τη διάρκεια της θέρμανσης των ταμπλετών, λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση της συσκευής στην πρίζα, απομακρύνουν από το χώρο τα ενοχλητικά έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναμπούν. Ακόμη και εκείνα τα έντομα που τυχών έχουν παραμείνει μέσα στον χώρο, ναρκώνονται και δεν τσιμπούν.

Τιμή 0,71 €

Aroxol spiral σπείρες-φιδάκια 10τεμ

Το AROXOL SPIRAL με άρωμα citronella, είναι δραστικό απέναντι σε κουνούπια και φλεβοτόμους (σκνίπες). Τα ενέργα συστατικά που εκλύονται κατά την καύση, καταπολεμούν τα ενοχλητικά έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναπλησιάσουν, ενώ όσα τυχόν παραμένουν μέσα στο χώρο ναρκώνονται και δεν τσιμπούν.

Μία (1) σπείρα διαρκεί περίπου 4-6 ώρες και είναι αρκετή για ένα χώρο 40m³.

Για μεγαλύτερους χώρους, χρησιμοποιήστε περισσότερες σπείρες στην ίδια αναλογία.

Τιμή 2,00 €

MOUFFLON ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ +10 ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ

Η ηλεκτρική συσκευή MOUFFLON 10 ταμπλέτες θα σας ενθουσιάσει με την αποτελεσματικότητά της και την ευκολία χρήσης. Αποκτήστε τώρα τη δική σας και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού στο σπίτι σας!
Τιμή 2,56 €

Aroxol pure & strong εντομοαπωθητικό υγρό ανταλλακτικό για 60 νύχτες 2x25ml

Το νέο AROXOL Pure & Strong υγρό καταπολέμα κουνούπια και κουνούπια τίγρης, με 0% αλλεργιογόνα και 0% άρωμα στην σύνθεση του. Κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους. Οι ατμοί που απελευθερώνονται όταν θερμαίνεται το φυτίλι του, εξουδετερώνουν τα έντομα, ακόμα και με αναμμένα φώτα. Όσα έντομα βρίσκονται στο χώρο και όσα εισέρχονται σε αυτόν ναρκώνονται και δεν τσιμπούν. Ένα φιαλίδιο 25ml είναι αρκετό για χώρο 30m³ και η δράση του διαρκεί 30 νύχτες (όταν χρησιμοποιείται για 8 ώρες κάθε νύχτα).

Τιμή 5,46 €

Κορυφαία προϊόντα

Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής μπλε 28ml

Η μπλε απόχρωση του Johnsof χρώματος ζαχαροπλαστικής 28ml θα δώσει ένα μοναδικό στυλ στις δημιουργίες σας. Αναβαθμίστε τα γλυκά σας με αυτό το εκθαμβωτικό χρώμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα μοναδικό έργο τέχνης με το Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής μπλε 28ml!
Τιμή 1,79 €

Ristora ζαχαρίνη light 60τεμ

Η ζαχαρίνη "Ristora Light" 60 τεμάχια πιθανόταν να είναι ένα είδος τεχνητού γλυκαντικού που παράγεται από την εταιρεία Ristora. Η ζαχαρίνη είναι ένα γνωστό τεχνητό γλυκαντικό που χρησιμοποιείται για να προσδώσει γλυκό γεύση σε τρόφιμα και ποτά χωρίς να περιέχει θερμίδες.

Τιμή 1,34 €

Αλλατινη soft kings cookie 160gr, τρεις σοκολατεσ

Ανακαλύψτε τη μαγεία της γεύσης με τις τρεις σοκολάτες της εταιρίας Αλλατινη soft kings cookie 160gr. Ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,54 €

Colgate οδοντόβουρτσα 360o medium optic white 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα Colgate 360o medium optic white είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει συνολική καθαριότητα της στοματικής σας υγιεινής. Η λευκή χρωματισμένη λαβή της προσφέρει στυλ και ευκολία στη χρήση, ενώ οι μεσαίες μαλακές τρίχες της βοηθούν στην αποτελεσματική καθαριότητα των δοντιϋών και των ούλων. Αποκτήστε λαμπερό χαμόγελο με την οδοντόβουρτσα Colgate 360o medium optic white!

Τιμή 1,55 €