• Arion food ηλιόσπορος ωμός ψίχα 200gr Arion food - 1
  • Arion food ηλιόσπορος ωμός ψίχα 200gr Arion food - 2
  • Arion food ηλιόσπορος ωμός ψίχα 200gr Arion food - 3
  • Arion food ηλιόσπορος ωμός ψίχα 200gr Arion food - 1
  • Arion food ηλιόσπορος ωμός ψίχα 200gr Arion food - 2
  • Arion food ηλιόσπορος ωμός ψίχα 200gr Arion food - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food ηλιόσπορος ωμός ψίχα 200gr

Ο ηλιόσπορος ωμός ψίχα 200gr της Arion food είναι η ιδανική επιλογή για την υγιεινή διατροφή σας. Με φρέσκο, ποιοτικό προϊόν που προέρχεται από τη φύση, θα αισθανθείτε τη φρεσκάδα και την ενέργεια που προσφέρει με κάθε δείγμα. Απολαύστε τον ηλιόσπορο ωμό ψίχα 200gr της Arion food και ανακαλύψτε την απόλαυση της υγιεινής διατροφής!
23697
5203159030538
1,31 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Συμεωνίδης μαύρα σπόρια ανάλατα 250gr

Τα μαύρα σπόρια ανάλατα της εταιρείας Συμεωνίδης αναφέρονται σε μια συσκευασία σπόρων βάρους 250 γραμμαρίων που δεν έχουν προστεθεί αλάτι. Τα μαύρα σπόρια μπορούν να προσφέρουν μια υγιεινή και γευστική προσθήκη σε διάφορα φαγητά και σνακ.

Τιμή 1,54 €

Pellito φυστίκια με μπάρμπεκιου 50gr

Τα Pellito φυστίκια με μπάρμπεκιου 50gr αναφέρονται σε φυστίκια που έχουν αρωματιστεί με γεύση μπάρμπεκιου. Η γεύση μπάρμπεκιου είναι γνωστή για τον χαρακτηριστικό της συνδυασμό από ποικιλία μπαχαρικών και αρωμάτων που συνήθως συναντάμε σε πιάτα που ψήνονται στην ψησταριά (barbecue).

Τιμή 0,50 €

Arion food καρύδια ψίχα ανάμικτα 800gr

Ζουμερά και νόστιμα καρύδια ψίχα ανάμικτα 800gr από την Arion food! Απολαύστε την πλούσια γεύση και τη θρεπτική αξία αυτού του υγιεινού σνακ, που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη γεύση τους σε κάθε σας διαλείμμα!
Τιμή 18,39 €

Ματίνα κελυφωτό φυστίκι 180gr

Το "Ματίνα κελυφωτό 180gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία κελυφωμένου ή αφαιρεμένου φρούτου βάρους 180 γραμμαρίων. Τα κελυφωμένα φρούτα είναι φρούτα που έχουν αφαιρεθεί το εξωτερικό τους φλοιού, ενώ διατηρούν το εσωτερικό τους κρέας. Αυτό μπορεί να γίνει για να δημιουργηθεί ένα πιο εύκολα καταναλώσιμο φρούτο.

Τιμή 5,82 €

Bally nuts αποξηραμένα βερίκοκα 220gr

Τα Bally nuts αποξηραμένα βερίκοκα 220gr της εταιρίας Bally nuts είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να αισθανθείτε την γεύση της φρεσκάδας και της εξαιρετικής ποιότητας σε κάθε δάγκωμα. Απολαύστε την τραγανή υφή και τη γλυκιά γεύση των βερίκοκων, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε όλα τα οφέλη για την υγεία που προσφέρουν. Αγοράστε τα Bally nuts αποξηραμένα βερίκοκα τώρα και απολαύστε μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή για το σνακ σας!
Τιμή 4,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Ultrex men σαμπουάν αντιπιτυριδικό legend Ronaldo 360ml

Το ULTREX "Legend Ronaldo" είναι ένα πρωτοποριακό σαμπουάν εμπνευσμένο από τον παγκοσμίως διάσημο ποδοσφαιριστή, Cristiano Ronaldo. Αυτό το σαμπουάν συνδυάζει τον κομψό χαρακτήρα του αθλητή με την απόδοση που χρειάζονται τα ανδρικά μαλλιά για να διατηρηθούν υγιή και γεμάτα ζωή.

Τιμή 3,21 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία mora & muschio 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Mora & Muschio, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με ένα μοναδικό άρωμα φρούτων του δάσους και μόσχου. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,09 €

Altura τόνος σε ηλιέλαιο 3x80gr

Τόνος της εταιρίας Altura, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Σημαντική πηγή πρωτεΐνης και ωμέγα 3 λιπαρών, ο τόνος ενισχύει τέλεια τις σαλάτες, φαγητά όπως τα ζυμαρικά ή και σάντουιτς.

Τιμή 3,41 €