• PRACTIC 100ΤΕΜ ΙΑΤΡΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΑΥΡΑ (MEDIUM)  - 1
  • PRACTIC 100ΤΕΜ ΙΑΤΡΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΑΥΡΑ (MEDIUM)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPractic

Practic γάντια νιτριλίου χωρίς πούδρα μαύρα S/L/XL 100τεμ

Τα ιατρικά γάντια νιτριλίου σε μέγεθος Medium είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ποιότητα, προστασία και άνεση. Με το μαύρο χρώμα τους προσδίδουν στυλ και επαγγελματισμό, ενώ η ανθεκτικότητά τους τα καθιστά ιδανικά για κάθε χρήση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να εργάζεστε με ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε την επαγγελματική σας εμφάνιση!
40814
5203399240551
3,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Μέγεθος
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tulip γάντα κουζίνας large

Η Tulip γάντα κουζίνας large είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε σύγχρονο μάγειρα. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της και το μοντέρνο design της, σας εξασφαλίζει άνεση και προστασία κατά την προετοιμασία των γευμάτων σας. Αποκτήστε την Tulip γάντα κουζίνας large τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 0,57 €

Max γάντια εργατικά νιτριλίου XXL

Τα Max γάντια εργατικά νιτριλίου XXL της εταιρίας Max Gloves είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Με την ανθεκτική κατασκευή τους και την άριστη εφαρμογή στο χέρι, τα γάντια αυτά εξασφαλίζουν την απόλυτη προστασία και ελευθερία κινήσεων. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εργασία σας!
Τιμή 0,80 €

Vileda universal γάντια οικιακής χρήσης πλαστικά medium

Τα Vileda universal γάντια οικιακής χρήσης σε μέγεθος medium θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα καθημερινά καθήκοντα στο σπίτι σας με άνεση και ευκολία. Το πλαστικό σχεδιασμό τους εξασφαλίζει αντοχή και αντιολισθητική πρόσφυση, ενώ ο ροζ χρωματισμός τους προσθέτει μια διασκεδαστική νότα στις καθημερινές σας εργασίες. Αποκτήστε τα τώρα και κάντε τον καθαρισμό του σπιτιού σας πιο εύκολο και αποτελεσματικό.

Τιμή 1,53 €

Medi-World γάντια νιτριλίου μπλε S/M/L/XL 100τεμ

Τα Medi-World γάντια νιτριλίου μπλε M/L/XL 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και ασφάλεια στην εργασία τους. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικό νιτριλίου, τα γάντια προσφέρουν άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της χρήσης. Με διαθέσιμα μεγέθη M, L και XL, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία που απαιτεί αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της προστασίας σε κά
Τιμή 2,98 €

Tulip γάντα κουζίνας medium

Η Tulip γάντα κουζίνας medium είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Με την απίστευτη ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, θα σας βοηθήσει να μαγειρεύετε με άνεση και στυλ. Η εξαιρετική προστασία που προσφέρει στα χέρια σας κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, την καθιστά μια απαραίτητη αγορά για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία μάγειρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη δική σας Tulip γάντα κουζίνας medium και να αναβαθμ
Τιμή 0,57 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με ρόδι & cranberries 330gr

Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Ταχίνι με Ρόδι & Cranberries συνδυάζει τα ευεργετικά συστατικά του πολύτιμου σπόρου του σουσαμιού με τα μοναδικά αρώματα των φρούτων και αποτελεί μια απολαυστική επιλογή για κάθε μέρα.

Τιμή 5,13 €

Καπάκι αλουμινίου νο128 100τεμ

Το καπάκι αλουμινίου νο128 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για τις ανάγκες τους. Με την ανθεκτική κατασκευή του αλουμινίου, το καπάκι αυτό εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και προστασία για τα προϊόντα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά, που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα προϊόντα σας ασφαλή και καλά οργανωμένα.
Τιμή 1,81 €

Babycare μωρομάντηλα calming 2x20τεμ

Μωρομάντηλα, των οποίων η σύνθεση περιέχει αγνό νερό (πάνω από 96% της φόρμουλας), φυτικά εκχυλίσματα βαμβακιού και οργανικής λεβάντας. Φροντίζουν το δέρμα του μωρού, ενώ προσφέρουν μια μοναδικά χαλαρωτική αίσθηση. Επιπλέον, καθαρίζουν απαλά και βοηθούν στην προστασία από τυχόν ερεθισμούς και συγκάματα του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος.

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι απαλά και καθαρίζουν αποτελεσματικά.

Τιμή 1,36 €

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus normal 18τεμ

Κανονικού μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,58 €