• AIR WICK PURE ΑΠΟΣΜHTIKO ΧΩΡΟΥ 250ml - (SPRING)
  • AIR WICK PURE ΑΠΟΣΜHTIKO ΧΩΡΟΥ 250ml - (SPRING)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick αποσμητικό χώρου spring 250ml

42638
3059943021709
2,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Air Wick ανταλλακτικό white vanilla bean 250ml

Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με το ανταλλακτικό Air Wick White Vanilla Bean 250ml. Αφήστε τον ελκυστικό και γλυκό άρωμα της λευκής βανίλιας να σας περιβάλλει και να σας χαλαρώσει με κάθε αναπνοή. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία αισθήσεων.

Τιμή 3,16 €

Omay αποσμητικό χώρου soft 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Air Wick συσκευή αρωματοθεραπείας χώρου με ανταλλακτικό essentials mist βανίλια & καστανή ζάχαρη 20ml

Συσκευή αρωματοθεραπείας της εταιρείας Airwick, η οποία είναι στην ουσία ένας διαχύτης λαδιού που διασπά τα αιθέρια έλαια σε μικρότερα μόρια, σκορπίζοντας τα στον αέρα για ένα ευχάριστο ή ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιείται για να γεμίσει τον αέρα σε ένα δωμάτιο με μικροσκοπικά, αναπνεύσιμα σωματίδια ευεργετικών αιθέριων ελαίων, δίνοντας στο δωμάτιο μια πιο ήρεμη ατμόσφαιρα με πιο ευχάριστη οσμή.

Ο φωτισμός led που διαθέτει θα συμβάλλει στη μέγιστη αρμονία διαμορφώνοντας μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Το δοχείο νερού έχει χωρητικότητα 20 ml, στο οποίο προσθέτετε τις σταγόνες του αιθέριου ελαίου, ενώ λειτουργεί με ρεύμα.

Το άρωμα του είναι βανίλια και χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την νευρικότητα, τις αϋπνίες, το στρες, την ένταση και την κατάθλιψη. Θεωρείται ότι προκαλεί ένα ευχάριστο συναίσθημα ευεξίας παρόμοιο με την κατανάλωση σοκολάτας.

Άρωμα: Βανίλια

Όγκος: 20ml

Τιμή 7,45 €

Tesori αρωματικό με στικ Hammam 200ml

Το αρωματικό με στικ Hammam Tesori σε συσκευασία 200ml είναι ένα προϊόν που συνδυάζει τις αρωματικές νότες του Hammam με την ευκολία και την εφαρμογή του στικ. Αυτό το αρωματικό προϊόν προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας καθώς είναι εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια και αρώματα που αναζωογονούν τις αισθήσεις. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Hammam στο σπίτι σας με αυτό το υπέροχο αρωματικό με στικ από τη σειρά Tesori.
Τιμή 6,43 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου white flowers 19ml

Ανανεωτικό ανταλλακτικό Air Wick 19ml με αρώματα freesia & jasmine/white flowers, για μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης στο χώρο σας. Αφήστε το άρωμα να σας ταξιδέψει και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Τιμή 3,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Φαίδων κρουτόν ολικής άλεσης 1kg

Οι κρουτόν Φαίδων ολικής άλεσης 1kg είναι η τέλεια προσθήκη στο καθημερινό σας γεύμα. Με την απίστευτη γεύση και την τραγανή υφή τους, δε θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να τα προσθέσετε στις σαλάτες, τις σούπες και τα ζυμαρικά σας. Απολαύστε την ποιότητα και τον μοναδικό χαρακτήρα των κρουτόν Φαίδων και αναβαθμίστε το φαγητό σας σε άλλο επίπεδο.
Τιμή 11,41 €

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK

Το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK είναι το τέλειο προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερά και ενυδατωμένα χείλη. Η μοναδική του φόρμουλα περιποίησης θα σας χαρίσει μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης που διαρκεί. Με το αισθησιακό ροζ χρώμα του, θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα νιώθετε πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Αγοράστε το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης των χειλιών σας.
Τιμή 3,37 €

Roshen γλειφιτζούρια μιξ φρούτων με μαστίχα 920gr

Τα γλειφιτζούρια Roshen με μίξη φρούτων και μαστίχα είναι γλειφιτζούρια που συνδυάζουν διάφορες φρουτώδεις γεύσεις με την μοναδική γεύση της μαστίχας. Προέρχονται από την εταιρεία Roshen, γνωστή για τα γλυκίσματά της και τη σοκολάτα.

Τιμή 5,36 €

Κύκλωψ κουβάς πλαστικός οβάλ με ρόδες Νο226

Ο Κύκλωψ κουβάς πλαστικός οβάλ με ρόδες Νο226 είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας καθήκον. Με την ανθεκτική του κατασκευή και τις βολικές ρόδες, σας παρέχει άνεση και ευκολία στις καθημερινές σας εργασίες. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τον Κύκλωψ κουβά πλαστικό σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για τις μετακινήσεις σας!
Τιμή 3,89 €