• Air wick ανταλλακτικό white vanilla bean 250ml Air Wick - 1
  • Air wick ανταλλακτικό white vanilla bean 250ml Air Wick - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick ανταλλακτικό white vanilla bean 250ml

Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με το ανταλλακτικό Air Wick White Vanilla Bean 250ml. Αφήστε τον ελκυστικό και γλυκό άρωμα της λευκής βανίλιας να σας περιβάλλει και να σας χαλαρώσει με κάθε αναπνοή. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία αισθήσεων.

25247
5011417558140
3,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου turqoise oasis 19ml

Η ανταλλακτική μύτη AIR WICK 19ml σε απόχρωση Turquoise Oasis με Αιθέρια Έλαια θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και φρεσκάδας στον χώρο σας. Απολαύστε την ευχάριστη μυρωδιά των αιθέριων ελαίων που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μόνο πάτημα!

Τιμή 3,00 €

UHU ανταλλακτικό συλλέκτη υγρασίας 3τεμ

Ο συλλέκτης υγρασίας UHU απορροφά το πλεόνασμα υγρασίας από την ατμόσφαιρα μέχρι η υγρασία δωματίου να φτάσει τα φυσιολογικά επίπεδα. Λειτουργεί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Προστατεύει από το σχηματισμό μούχλας, μυκήτων, διάβρωσης και μπαγιάτικων οσμών. Ιδανικό για χώρους όπως κελάρια, ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες, υπόγεια, δωμάτια, γκαράζ, εξοχικά, σκάφη, τροχόσπιτα κ.α.

Τιμή 7,17 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ζωτικότητα 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες.

Δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες).

Με μυκητιοκτόνο δράση.

Για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό.

Χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,83 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικού χώρου essentials mist βανίλια & κεράσι 20ml

Αρωματικό λάδι της εταιρείας Airwick, το οποίο είναι κατάλληλο για αρωματοθεραπεία, η οποία είναι μία πρακτική που παρέχει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Το λάδι προέρχεται από την απόσταξη των φύλλων του φυτού, όπου και περιέχονται όλες οι δραστικές του ουσίες σε πολύ υψηλή πυκνότητα, με αποτέλεσμα να μπορεί να επιδρά με ποικίλους τρόπους. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή αρωματοθεραπείας και να απολαύσετε τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν πρέπει καταπίνεται ούτε να εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα.

Το άρωμα του είναι βανίλια και χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την νευρικότητα, τις αϋπνίες, το στρες, την ένταση και την κατάθλιψη. Θεωρείται ότι προκαλεί ένα ευχάριστο συναίσθημα ευεξίας παρόμοιο με την κατανάλωση σοκολάτας.

Άρωμα: Βανίλια

Όγκος: 20ml

Τιμή 5,77 €

Κορυφαία προϊόντα

7 Days bake rolls με μπέικον 80gr

Τα 7DAYS Bake Rolls παρασκευάζονται από ψωμί, κομμένο σε λεπτές φέτες και διπλοφουρνισμένο για έξτρα τραγανότητα. Εμπλουτίζονται με υπέροχες γεύσεις και καρυκεύματα ποιότητας που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοναδικών αρωμάτων για καθημερινή απόλαυση σε διαφορετικές περιστάσεις.

Τιμή 0,68 €

Lactacyd για ευαίσθητες περιοχές sensitive 200ml

Η Lactacyd για ευαίσθητες περιοχές sensitive 200ml είναι το ιδανικό προϊόν για την περιποίηση και την προστασία της ευαίσθητης περιοχής. Με την μοναδική του σύνθεση, προσφέρει απαλό καθαρισμό και φροντίδα, διατηρώντας την ισορροπία του pH και προσφέροντας αίσθηση άνεσης και προστασίας όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας που σας προσφέρει!
Τιμή 2,46 €

Smart σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 50x55cm 30lt 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Πλαστικά Θράκης, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή και γραφείου. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο.

Τιμή 0,81 €

Arizona μαύρο τσάι ρόδι 330ml

Απολαύστε την εξωτική γεύση του Arizona μαύρου τσαγιού ρόδι 330ml και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά. Αφεθείτε στη φρεσκάδα του ροδιού και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το Arizona μαύρο τσάι ρόδι 330ml τώρα και ανακαλύψτε την τέλεια αναζωογονητική απόλαυση που προσφέρει.
Τιμή 0,95 €

Lux αφρόλουτρο secret poppy 600ml

Το Lux αφρόλουτρο Secret Poppy 600ml είναι η απόλυτη απόλαυση για την καθημερινή σας περιποίηση. Με το μοναδικό άρωμά του που αγκαλιάζει τις αισθήσεις σας, σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο ονειρεμένο γεμάτο λουλούδια και φρεσκάδα. Η μαλακτική του σύνθεση αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η αφρώδης υφή του χαρίζει μια ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Αποκτήστε το Lux αφρόλουτρο Secret Poppy 600ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπε?
Τιμή 3,02 €