• Air wick pure αποσμhtiko χωρου 250ml cherry blossom  - 1
  • Air wick pure αποσμhtiko χωρου 250ml cherry blossom  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick αποσμητικό χώρου cherry blossom 250ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα της φύσης στον χώρο σας με το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου 250ml cherry blossom. Μια αναζωογονητική αίσθηση κερασιάς που θα σας ταξιδέψει σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και δημιουργήστε μια ευχάριστη εμπειρία που θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και χαλαρωμένοι. Αφήστε το Air Wick Pure να φροντίσει για την αίσθηση του χώρου σας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας.

31081
3059943021693
2,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tesori αρωματικό με στικ Muschio Bianco 200ml

Ξεχάστε τα συνηθισμένα αρώματα και ανακαλύψτε τη μοναδική αίσθηση του Tesori Muschio Bianco 200ml. Με την αναζωογονητική του σύνθεση, αυτό το αρωματικό στικ θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο από φρεσκάδα και ευεξία. Αφήστε το Muschio Bianco να αγκαλιάσει τις αισθήσεις σας και να σας συνοδεύσει σε κάθε σας βήμα. Αποκτήστε το Tesori σήμερα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας.
Τιμή 6,43 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας ντάλια & dragonfruit 55gr

Ζωηρό και απολαυστικό άρωμα ντάλιας και dragonfruit που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Η απόλυτη επιλογή για μια φρέσκια, καθαρή και ευχάριστη εμπειρία στο μπάνιο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε μέρα.
Τιμή 1,66 €

Air Wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό με λεβάντα & χαμομήλι 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 10,91 €
Harpic wc μπλοκ 35gr, marine  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Harpic μπλοκ αρωματικό τουαλέτας WC θαλάσσια φρεσκάδα 35gr

Το Harpic wc μπλοκ 35gr, marine είναι η ιδανική λύση για ένα καθαρό και δροσερό μπάνιο. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για ώρες. Ξεχάστε τις ανησυχίες για την υγιεινή του μπάνιου σας, το Harpic wc μπλοκ 35gr, marine φροντίζει για αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και δροσερό μπάνιο κάθε φορά.
Κανονική τιμή 2,03 € Τιμή 1,89 €
  • -0,14 €
  • -0,14 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου λεβάντα 1lt

Το συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου Cisne KOX με λεβάντα 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο και αρωματικό άρωμα στον χώρο σας. Με μια μόνο ανάρτηση, θα μετατρέψετε το χώρο σας σε έναν επίγειο κήπο γεμάτο από τη μαγευτική μυρωδιά της λεβάντας. Αφήστε το Cisne KOX να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ηρεμίας και χαλάρωσης, και αφήστε τους φίλους και την οικογένειά σας να απολαύσουν τη μαγεία του αρώματος.
Τιμή 9,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Nissin foods soba noodles τσίλι 111gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τις Nissin Foods soba noodles τσίλι 111gr. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης και ποιότητας, αυτά τα noodles θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο των απολαύσεων. Απολαύστε τη ζεστασιά και την αυθεντική γεύση τους σε κάθε μπουκιά και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων που θα σας κερδίσει.
Τιμή 1,63 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml

Ανακαλύψτε την πλούσια φόρμουλα του Tesori συμπυκνωμένου μαλλακτικού hammam 760ml και απογειώστε την εμπειρία σας στο μπάνιο. Με εξαιρετική σύνθεση που αφήνει τα μαλλιά σας μεταξένια και ενυδατωμένα, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε ένα αυθεντικό χαμάμ. Αφεθείτε στην αναζωογονητική αίσθηση και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας που προσφέρει το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml.
Τιμή 3,00 €

Καγιά τρούφα χρωματιστή 140gr

Πολύχρωμη διακοσμητική τρούφα, της εταιρίας Καγιά, για να τελειοποιήσετε κάθε ζαχαροπλαστική σας δημιουργία, προσθέτοντας ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Αποτελεί την πιο κλασική επιλογή διακόσμησης για τις τούρτες, τα muffins, τα cupcakes σας ή άλλα γλυκά και επιδόρπια με εγγυημένα επιτυχή αποτελέσματα.

Συσκευασία 140γρ

Τιμή 1,60 €

Jumbo βρυκόλες χωρίς γλουτένη 85gr

Νοστιμότατα σνάκς με δημητριακά ψημένα στο φούρνο. Η εταιρεία Ohonos snacks είναι μια Ελληνική εταιρεία με υψηλή τεχνογνωσία στην παραγωγή chips & snacks. Ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στον τομέα των τροφίμων το 1994 με την παραγωγή ειδών διατροφής (chips & snacks),αρίστης ποιότητας. Σε ελάχιστο χρόνο άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά προωθώντας προϊόντα που παρασκευάζονται με αγνά υλικά κάτω από συνθήκες αυστηρού ποιοτικού ελέγχου.

Τιμή 1,12 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 4.26 δαμασκηνί 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €