• Air Wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό με λεβάντα & χαμομήλι 250ml Air Wick - 1
  • Air Wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό με λεβάντα & χαμομήλι 250ml Air Wick - 2
  • Air Wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό με λεβάντα & χαμομήλι 250ml Air Wick - 1
  • Air Wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό με λεβάντα & χαμομήλι 250ml Air Wick - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό με λεβάντα & χαμομήλι 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

7029
5201347174644
10,91 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Ethyl Alcohol, Butane Isobutane Propane, Aqua, Parfum, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Sodium Borate, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxysohexyl 3-Cyclohexene.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή! Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Μπορεί να εκραγεί αν θερμανθεί. Μακριά από παιδιά.
Εύφλεκτα υγρά ή αέρια
Στοιχεία Προμηθευτή
RECKITT BENKISER ΕΛΛΑΣ ΧΗΜΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε., Καβαλιεράτου 7 ΤΚ 145 64 Κηφισιά Αττικής, Τηλ.: 210 8127253.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου flower sensation 250ml

Ζήσε τη μαγεία των αρωμάτων με το Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου flower sensation 250ml. Μια μοναδική εμπειρία που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και ονείρων. Αφήστε το άρωμα των λουλουδιών να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης. Αφεθείτε στη μαγεία των αρωμάτων και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων.
Τιμή 1,76 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας πράσινο λεμόνι 2x55gr

Τα KLINEX WC Block Power 5 συνδυάζουν 5 δράσεις σε 1 χρήση. Έτσι, κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι, απελευθερώνεται η ειδική σύνθεσή τους, που αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων και διατηρεί την τουαλέτα σας υγιεινά καθαρή. Επιπλέον δημιουργούν πλούσιο αφρό και διατηρούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τη λεκάνη της τουαλέτας σας λαμπερή και καθαρή.

Χαρίζουν υγιεινή καθαριότητα, άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, αποτρέπουν τη συσσώρευση των αλάτων και δημιουργούν πλούσιο αφρό. Δίνουν λάμψη στις επιφάνειες και διατηρούν τη λεκάνη της τουαλέτας καθαρή.

Διαρκούν έως και 300 χρήσεις.

Τιμή 2,08 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου mystical garden 19ml

Η ανταλλακτική μύτη Air Wick 19ml Mystical Garden θα σας μεταφέρει σε ένα μαγικό κήπο γεμάτο αρώματα φρεσκάδας και ευεξίας. Αφήστε το άρωμα να σας οδηγήσει σε έναν κόσμο ονειρικών στιγμών και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τη μαγεία να μπει στον χώρο σας!

Τιμή 3,00 €

Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml

Το Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml είναι η ιδανική λύση για ένα φρέσκο και ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει τις δυσάρεστες μυρωδιές και δημιουργεί μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το Air freshe σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και ευχάριστο χώρο κάθε μέρα.
Τιμή 1,05 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ζωτικότητα 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες.

Δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες).

Με μυκητιοκτόνο δράση.

Για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό.

Χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,83 €

Κορυφαία προϊόντα

Bispol κερί διαρκείας λευκό 52 ωρών p200

Το κερί διαρκείας Bispol λευκό 52 ωρών με μέγεθος p200 είναι ένα υψηλής ποιότητας κερί που προσφέρει μακρά διάρκεια καύσης και ευχάριστο άρωμα. Ιδανικό για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες περιστάσεις και είναι κατάλληλο για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Τιμή 1,43 €

Καπάκι πιπίλα μαύρο 8-12oz 100τεμ

Καπάκια ποτηριών μιας χρήσης σε συσκευασία των 100 τεμαχίων σε μαύρο χρώμα, που συνδυάζουν την πρακτικότητα τους με τα αντίστοιχα ποτήρια. Είναι κατάλληλα για εκδηλώσεις, πάρτι, επαγγελματική αλλά και καθημερινή χρήση.

Τιμή 1,59 €

Barilla σάλτσα μαγειρικής pesto genovese χωρίς σκόρδο 190gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής pesto genovese χωρίς σκόρδο 190gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια γεύση Ιταλίας στα πιάτα σας. Με φρέσκα βότανα και παρθένο ελαιόλαδο, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις και τα αρώματα της Γένοβας. Απολαύστε την με ζυμαρικά, σε σάντουιτς ή ακόμη και σαν dip για τα λαχανικά σας. Αφήστε τη γεύση της Barilla να σας εντυπωσιάσει και να σας κάνει να την επιλέξετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,67 €

Endless χαρτί ρολό χειροπετσέτα natural συσκευών 6x800gr

Το Endless natural χαρτί ρολό χειροπετσέτα συσκευών 6x800gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την καθαριότητα και τη φρεσκάδα σε κάθε χώρο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 14,48 €