• Golden διαφανής μεμβράνη 30m x 30cm Golden - 1
  • Golden διαφανής μεμβράνη 30m x 30cm Golden - 2
  • Golden διαφανής μεμβράνη 30m x 30cm Golden - 3
  • Golden διαφανής μεμβράνη 30m x 30cm Golden - 4
  • Golden διαφανής μεμβράνη 30m x 30cm Golden - 5
  • Golden διαφανής μεμβράνη 30m x 30cm Golden - 6
  • Golden διαφανής μεμβράνη 30m x 30cm Golden - 1
  • Golden διαφανής μεμβράνη 30m x 30cm Golden - 2
  • Golden διαφανής μεμβράνη 30m x 30cm Golden - 3
  • Golden διαφανής μεμβράνη 30m x 30cm Golden - 4
  • Golden διαφανής μεμβράνη 30m x 30cm Golden - 5
  • Golden διαφανής μεμβράνη 30m x 30cm Golden - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGolden

Golden διαφανής μεμβράνη 30m x 30cm

Η διαφανής μεμβράνη Golden διαστάσεων 30m x 30cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήση! Κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας, η μεμβράνη Golden προσφέρει ανθεκτικότητα και αξιοπιστία. Με την εγγύηση της εταιρίας Golden, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αποκτάτε ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών που θα σας διαρκέσει για πολλά χρόνια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη δική σας μεμβράνη Golden τώρα!
15038
5214000503484
0,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Veler αλουμινόχαρτο 30m

Το Veler αλουμινόχαρτο 30m της εταιρίας Veler είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα τρόφιμα της φρέσκα και νόστιμα. Με την ποιότητα και την ανθεκτικότητα του Veler αλουμινόχαρτου, μπορείτε να τυλίξετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και να τα διατηρήσετε φρέσκα για περισσότερο χρόνο. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε το Veler αλουμινόχαρτο 30m σήμερα και απολαύστε τη διαφορά στην ποιότητα των τροφίμων ?
Τιμή 2,34 €

Μεμβράνη επαγγελματική χωρίς κουτί 200m x 30cm

Η μεμβράνη επαγγελματική χωρίς κουτί 200m x 30cm είναι η ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία που αναζητά υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μεγάλη της διάσταση, καλύπτει με άνεση κάθε επαγγελματική ανάγκη. Η ανθεκτικότητά της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η εύκολη τοποθέτηση της θα σας εξοικονομήσει χρόνο και κόπο. Αποκτήστε τώρα την μεμβράνη που κάθε επαγγελματίας ονειρεύεται, για απρόσκοπτη εργασία και εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Τιμή 4,48 €

Golden αλουμινόχαρτο 20m

Το Golden αλουμινόχαρτο 20m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα τρόφιμα φρέσκα και νόστιμα. Με την ανθεκτική του κατασκευή και την εξαιρετική ποιότητα, το Golden αλουμινόχαρτο 20m εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμα σας θα παραμείνουν φρέσκα για περισσότερο χρόνο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν για το σπίτι σας!
Τιμή 1,64 €

Veler αλουμινόχαρτο 10m

Το Veler αλουμινόχαρτο 10m της εταιρίας Veler είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και την προστασία των τροφίμων σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το Veler αλουμινόχαρτο θα διατηρήσει τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην αφήνετε τίποτα να χαθεί, επενδύστε στο Veler αλουμινόχαρτο 10m και απολαύστε την ασφάλεια και την προστασία που προσφέρει.
Τιμή 0,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύπελο λευκό χωρίς καπάκι 240gr 50τεμ

Το λευκό κύπελο χωρίς καπάκι 240gr 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καφέ σας! Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο design, αυτό το κύπελο θα κάνει την καθημερινή σας κούπα καφέ πιο απολαυστική από ποτέ. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ και απολαύστε κάθε στιγμή της ημέρας με στυλ!
Τιμή 1,68 €

Bispol κερί διαρκείας λευκό 60 ωρών p220

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό της εταιρείας Bispol είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τις 2 ημέρες.

Τιμή 1,61 €

Όλυμπος χαλβάς με βανίλια 400gr

Ο χαλβάς “Όλυμπος” είναι ένα υπέροχο ελληνικό γλυκό που παράγεται από ταχίνι (αλεσμένο σουσάμι) και λευκή καραμέλα, συχνά και με προσθήκη ξηρών καρπών ή μελιού. Είναι ένα γλυκό με καθαρά φυτικά συστατικά και υψηλή θρεπτική αξία, ιδιαίτερα δημοφιλές στις παραδοσιακές νηστείες. Είναι όμως και το ιδανικό γλυκό μετά το γεύμα ή το δείπνο και με τον καφέ. Ο χαλβάς “Όλυμπος” είναι γευστικός, θρεπτικός, πλούσιος σε πρωτεΐνες και ασβέστιο που τον κάνουν άριστη, φυσική τροφή για όλους.

Τιμή 3,66 €

Μάμος μπύρα 500ml

Μπίρα υψηλής ποιότητας, τύπου Pilsner, που παράγεται από εκλεκτές πρώτες ύλες με αναλλοίωτη την αυθεντική συνταγή του πρώτου Έλληνα διπλωματούχου ζυθοποιού, Πέτρου Μάμου.

Χαρακτηρίζεται από τη μεστή γεύση της, τον πλούσιο αφρό της καθώς και το ιδιαίτερο άρωμα λυκίσκου.

Τιμή 1,91 €