• Pantene αφρός μαλλιών για τέλειες μπούκλες 200ml Pantene - 1
  • Pantene αφρός μαλλιών για τέλειες μπούκλες 200ml Pantene - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene αφρός μαλλιών για τέλειες μπούκλες 200ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία των τέλειων μπούκλων με το Pantene αφρό μαλλιών 200ml. Αποκτήστε λαμπερά και υγιή μαλλιά που ξεχωρίζουν σε κάθε περίσταση. Αφήστε το Pantene να φροντίσει τα μαλλιά σας και να δημιουργήσει τις τέλειες μπούκλες που πάντα ονειρευόσασταν. Απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Pantene αφρό μαλλιών.
36397
8001841236827
3,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Taft τζελ μαλλιών wet look No3 150ml

Gel μαλλιών της εταιρίας Schwarzkopf για να δώσετε μορφή και να δημιουργήσετε το χτένισμα που επιθυμείτε.

  • Με ελαφρύ κράτημα κατάλληλο για συχνές αλλαγές χτενίσματος
  • Για ένα λαμπερό χτένισμα που κάνει τα μαλλιά να φαίνονται σαν βρεγμένα
Τιμή 3,54 €

Fructis gel μαλλιών extra forte No4 200ml

Το FRUCTIS GEL 200ml - (No 04) (EXTRA FORTE) είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα μαλλιά σας την απόλυτη δύναμη και στυλ που χρειάζεστε. Η εξαιρετική του σύνθεση προσφέρει μακράς διαρκείας κράτημα και λάμψη, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία από το φριζάρισμα και την υγρασία. Αποκτήστε το FRUCTIS GEL τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με έναν μοναδικό τρόπο!
Τιμή 5,20 €

Farcom HD non-aerosol hair spray No3 strong hold 200ml

Η Farcom HD μη αεροζόλ λακ για τα μαλλιά προσφέρει ισχυρή κράτηση για όλη μέρα. Με την προηγμένη του φόρμουλα, τα μαλλιά σας θα παραμείνουν σταθερά στη θέση τους χωρίς να γίνονται βαριά ή λιπαρά. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το styling σας με ένα μόνο πάτημα.
Τιμή 3,59 €

WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml

Η WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να διαμορφώσετε τα μαλλιά σας με διάρκεια και αξιοπιστία. Η εξαιρετική δύναμή της σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το επιθυμητό στυλ και να το διατηρήσετε όλη μέρα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την αντοχή του. Αποκτήστε τώρα το WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml και αναδείξτε το στυλ σας με αυτό το εξαιρετικό προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου!
Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus maxi night 10τεμ

Μεγάλου μήκους λεπτές σερβιέτες, 30% πιο μακριές από τις σερβιέτες EveryDay Normal, με φτερά προστασίας. Είναι κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις μεγάλης ροής. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,76 €

Brava barbeque sauce 510gr

Η Brava barbeque sauce 510gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική γεύση στα φαγητά σας. Με την έντονη γεύση της, θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ελκυστικά. Απολαύστε την με κάθε ευκαιρία και αναδείξτε τον χαρακτήρα των γευστικών δημιουργιών σας.
Τιμή 4,69 €