• WELLAFLEX ΛΑΚ MEN n.5 MEGA SPRAY 250ml Wellaflex - 1
  • WELLAFLEX ΛΑΚ MEN n.5 MEGA SPRAY 250ml Wellaflex - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςWellaflex

WELLAFLEX ΛΑΚ MEN n.5 MEGA SPRAY 250ml

Η Wellaflex προσφέρει το λακ Men n.5 Mega Spray 250ml για άνδρες που θέλουν να διατηρήσουν το χτένισμά τους αψεγάδιαστο όλη μέρα. Με άρωμα που ξεχωρίζει και δυνατό κράτημα, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για τον σύγχρονο άνδρα που θέλει να εντυπωσιάζει σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε το στυλ σας!
40682
8699568543085
3,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Got2b πάστα gentleman clay 100ml

Αναδεικνύει το στυλ και την αυτοπεποίθηση σας με το Got2b πηλό 100ml Gentleman Clay. Με την ιδανική υφή και τη δυνατή κράτηση, αυτός ο πηλός θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε τον τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό σας εαυτό!
Τιμή 3,92 €

Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml

Το Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml της εταιρίας Syoss είναι ένα προϊόν που δίνει στα μαλλιά σας το τέλειο mat αποτέλεσμα που διαρκεί. Με την ειδική του φόρμουλα, το προϊόν αυτό προσφέρει ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα. Αναδεικνύει την υφή των μαλλιών σας και προσθέτει όγκο και λάμψη, ενώ παράλληλα προσφέρει δυνατό κράτημα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Αποκτήστε το Syoss πυλός μαλλιών matt fiber τώρα και απογειώστε το look σας!
Τιμή 3,95 €

Wellaflex λακ μαλλιών No5 flexible ultra strong hold 400ml

Η λακ μαλλιών Wellaflex No5 flexible ultra strong hold 400ml προσφέρει εξαιρετική ευελιξία και δυνατό κράτημα για όλους τους τύπους μαλλιών. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Wellaflex, τα μαλλιά σας θα παραμείνουν σταθερά στη θέση τους όλη μέρα, χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πέντε ευρώ.
Τιμή 5,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων ruby jasmine 210gr

Το Lenor Unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων Ruby Jasmine 210gr θα σας μαγέψει με τη μοναδική του μυρωδιά. Αφήστε το άρωμα του Ruby Jasmine να διαπεράσει κάθε ίνα των ρούχων σας και να σας προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αφήστε το Lenor Unstoppables να κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν εκθαμβωτικά και να σας κερδίσει με την ανεπανάληπτη αίσθηση που προσφέρει.
Τιμή 5,63 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό κόκκινα φρούτα & γιασεμί 56μεζ 1,25lt

Ανανεωτικό άρωμα και μεταξένια απαλότητα σε κάθε πλύσιμο με το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό κόκκινα φρούτα & γιασεμί! Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την μακρά διάρκεια της φρεσκάδας στα ρούχα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία για μια αίσθηση απαλότητας που διαρκεί.
Τιμή 3,77 €

Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 200gr

Το Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 200gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια λαχταριστή και τραγανή υφή στα φαγητά σας. Με τον πλούσιο γευστικό του χαρακτήρα και την υψηλή ποιότητα του, θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,74 €

Ποδονάρια μιας χρήσης 50τεμ

Τα Ποδονάρια μιας χρήσης 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να διατηρήσουν την υγιεινή τους και να αισθάνονται φρέσκοι κάθε μέρα. Με υψηλή ποιότητα και άνετη εφαρμογή, αυτά τα ποδονάρια θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα και ασφαλή όλη μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε και να ανανεώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα!
Τιμή 1,37 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού