• Taft gel μαλλιών titane humidity resistant 250ml  - 1
  • Taft gel μαλλιών titane humidity resistant 250ml  - 1

Taft gel μαλλιών titane humidity resistant 250ml

Το Taft gel μαλλιών titane humidity resistant 250ml είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το χτένισμά σας αψεγάδιαστο όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα προστατεύει τα μαλλιά σας από την υγρασία και τον θάλασσα ατμόσφαιρα, κρατώντας τα σταθερά στη θέση τους. Αποκτήστε το Taft gel τώρα και απολαύστε την αίσθηση των προσεγμένων μαλλιών κάθε μέρα!
37128
5410091771119
4,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Syoss πυλός μαλλιών invisible paste natural finish 100ml

Το Syoss πυλός μαλλιών invisible paste natural finish 100ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ένα φυσικό φινίρισμα στα μαλλιά σας. Με την εξαιρετική ποιότητα της εταιρίας Syoss, αυτό το προϊόν θα σας χαρίσει το επιθυμητό look που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 3,95 €

WELLAFLEX ΛΑΚ n.5 VOLUME & REPAIR 250ml

Η λάκ WELLAΦΕΞ Νο5 VOLUME & REPAIR 250ml προσφέρει απίστευτο όγκο και επισκευή για τα μαλλιά σας. Με την ειδική του φόρμουλα, το προϊόν αυτό θα σας χαρίσει την απόλυτη αίσθηση πλούσιων και υγιών μαλλιών, ενώ θα σας εντυπωσιάσει με την μακρά διάρκειά του. Αποκτήστε τώρα το WELLAΦΕΞ Νο5 VOLUME & REPAIR 250ml και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 3,47 €

Brylcreem κρέμα μαλλιών 150ml

Η Brylcreem κρέμα μαλλιών 150ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα μαλλιά σας λάμψη και όγκο. Η μοναδική της σύνθεση θα σας χαρίσει ένα απαλό και λείο αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα θα τα προστατεύσει από τη θερμότητα του σίδερου και του φονιά. Αποκτήστε τώρα τη λύση για τα τέλεια μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν!
Τιμή 4,93 €

Farcom spray 888 φυσικό κράτημα 200ml

Με αντηλιακό φίλτρο (UV) για εξαιρετικά δυνατό κράτημα. Απόλυτο styling και τέλεια εμφάνιση που διαρκεί. Ανθεκτικό στην υγρασία, αποτρέπει το φριζάρισμα. 

Τιμή 2,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή και με ρόδες 66x47x30,5cm 58lt

Το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή και με ρόδες 66x47x30,5cm 58lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για την τάξη και την οργάνωση στον χώρο σας. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα και τις βολικές ρόδες, θα μπορείτε να μετακινείτε εύκολα και γρήγορα τα αντικείμενά σας από το ένα μέρος στο άλλο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 16,48 €

Κύκλωψ ψεκαστήρι 500ml

Το "Κύκλωψ ψεκαστήρι 500ml" αναφέρεται σε ένα ψεκαστήρι που έχει χωρητικότητα 500 ml. Τα ψεκαστήρια χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή υγρών ουσιών, όπως νερό, λίπασμα, φυτοφάρμακα, απολυμαντικά ή άλλα υγρά προϊόντα, σε διάφορες εργασίες και εφαρμογές.

Τιμή 0,97 €

Mentos τσίχλες stroming μέντα 12x33gr

Ανανεωτική γεύση μέντας που ξυπνάει τις αισθήσεις σας με κάθε μασητό. Απολαύστε το φρέσκο ​​στόμα σας με τις Mentos τσίχλες stroming μέντα 12x33gr από την αξιόπιστη εταιρία Mentos. Μην χάσετε την ευκαιρία να διατηρήσετε τη φρεσκάδα σας κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα τις Mentos τσίχλες stroming μέντα 12x33gr και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία!
Τιμή 11,24 €