• WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.4 2TAGES-VOLUME 200ML  - 1
  • WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.4 2TAGES-VOLUME 200ML  - 1

WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.4 2TAGES-VOLUME 200ML

Δώστε στα μαλλιά σας τον όγκο που πάντα ονειρευόσασταν με τον αφρό WELLAFLEX Νο4! Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος προσφέρει διπλό όγκο στα μαλλιά σας για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ξεχάστε τα λεπτά μαλλιά και δώστε τους την όγκωση που τους αξίζει με τον αφρό WELLAFLEX Νο4!
36601
4064666045054
3,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom spray 888 φυσικό κράτημα 400ml

Με αντηλιακό φίλτρο (UV) για εξαιρετικά δυνατό κράτημα. Απόλυτο styling και τέλεια εμφάνιση που διαρκεί. Ανθεκτικό στην υγρασία, αποτρέπει το φριζάρισμα. 

Τιμή 4,34 €

WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.5 FULLE & STYLE 200ML

Ο αφρός WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.5 FULLE & STYLE 200ML θα σας χαρίσει το τέλειο χτένισμα που πάντα ονειρευόσασταν. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει μέγιστο κράτημα και όγκο, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα του styling. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στιλ σας με ένα μόνο πάτημα!
Τιμή 3,38 €

Syoss mousse αφρός μαλλιών keratin 250ml

Προσφέρει άμεσο κράτημα που παραμένει εύκαμπτο & δεν κολλάει. Δυναμώνει και βελτιώνει κάθε τρίχα από τη ρίζα ως την άκρη και προσφέρει ορατά περισσότερη και αποτελέσματα που διαρκούν. 

Για μαλλιά σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο κάθε μέρα. Σύνθεση με Keratin – Primer 90% της τρίχας αποτελείται από κερατίνη.

Σύμπλεγμα-Κερατίνης-2, 2 από τους πιο αποτελεσματικούς τύπους κερατίνης για 100% δύναμη, απαλότητα και λάμψη.

Αναπληρώνει βαθιά όλα τα επίπεδα της τρίχας για βελτιωμένα μαλλιά όπως ακριβώς μετά το κομμωτήριο.

Επαγγελματική τελειότητα στα μαλλιά με extra δυνατό κράτημα, για 100% κράτημα, δύναμη, απαλότητα & λάμψη.

Τιμή 4,49 €

Syoss hair spray full hair 5 No4 400ml

Το Syoss Full Hair 5 Hairspray που σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από επαγγελματίες κομμωτές σχηματίζει ένα δίχτυ προστασίας της τρίχας. 

48 ώρες κράτημα για ορατή πυκνότητα με έξτρα δυνατό κράτημα

Χαρίζει όγκο anti-falling-flat από τη ρίζα

Δεν κολλάει, δεν αφήνει κατάλοιπα, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα, δεν βαραίνει τα μαλλιά

Τιμή 4,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Teza Fik spray εντομοκτόνο 300ml

Εντομοκτόνο που καταπολεμά γρήγορα και αποτελεσματικά τα ιπτάμενα έντομα όπως μύγες, κουνούπια, σε κλειστούς χώρους (σπίτια, γραφεία, κ.λπ.).

Τιμή 2,66 €

De cecco ζυμαρικά linguine no7 500gr

Η De Cecco linguine no7 500gr είναι μια πάστα υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει με την αυθεντική γεύση της Ιταλίας. Με τη λεπτή, μακαρονάδα υφή της και την ιδανική της σχήματος, αυτή η linguine θα συνοδεύσει τέλεια κάθε πιάτο πάστας που ετοιμάζετε. Απολαύστε τη με νόστιμες σάλτσες και φρέσκα υλικά για μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως.
Τιμή 1,69 €

Nutella μπισκότα γεμιστά 41gr

Τα Nutella μπισκότα γεμιστά 41gr της εταιρίας Nutella είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τέχνης. Κάθε δάγκωμα είναι μια εμπειρία γεύσης που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Αφράτα μπισκότα γεμισμένα με την αγαπημένη κρέμα Nutella που λιώνει στο στόμα σας, δημιουργώντας μια αναίσθητη ευχαρίστηση. Απλά αδυνατείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό σνακ. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,80 €