• BUBBLE TEA 250ML ΦΡΑΟΥΛΑ/ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ  - 1
  • BUBBLE TEA 250ML ΦΡΑΟΥΛΑ/ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ  - 1

Bubble tea ice tea φράουλα & καρπούζι με φούσκες βατόμουρο 250ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση του καλοκαιρινού αναψυκτικού με το BUBBLE TEA 250ML ΦΡΑΟΥΛΑ/ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ! Απολαύστε τη φρεσκάδα της φράουλας και του καρπουζιού σε συνδυασμό με τις αφρώδεις βατομουρόφουσκες που θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και δροσιά. Αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν με κάθε γουλιά και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με το BUBBLE TEA 250ML ΦΡΑΟΥΛΑ/ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ!
41491
8684278582011
1,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fuze tea τσάι με αλόη & φράουλα 500ml

Αναζωογονητικός συνδυασμός αλόης και φράουλας σε ένα δροσιστικό τσάι 500ml. Απολαύστε τη φρεσκάδα και την ενέργεια που σας προσφέρει το FUZETEA ΤΣΑΙ και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία της γεύσης!
Τιμή 1,08 €

Lipton ice tea μαύρο τσάι με λεμόνι χωρίς ζάχαρη 500ml

Αναζωογονητικό μαύρο τσάι με λεμόνι και χωρίς ζάχαρη από την Lipton, το ιδανικό ποτό για να απολαύσετε την αίσθηση της φρεσκάδας και της γεύσης του καλοκαιριού. Με την πλούσια γεύση του μαύρου τσαγιού και το ευχάριστο άρωμα του λεμονιού, αυτό το αναψυκτικό θα σας δροσίσει σε κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε τη φυσική γεύση του τσαγιού χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και αφεθείτε σε ένα ταξίδι γεύσεων που θα σας κερδίσει. Αποκτήστε το Lipton ice tea
Τιμή 1,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Ινδία δαφνόφυλλα 25gr

Δάφνη της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 25 γραμμαρίων. Η δάφνη έχει πολύ έντονο άρωμα και ελαφρώς πικρή γεύση. Απαραίτητη σε όλους τους ζωμούς και τα κοκκινιστά, καθώς και σε όσπρια, ιδιαίτερα στα κουκιά. Ταιριάζει άψογα με το χταπόδι, αφού σπάει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του. Είναι απαραίτητη σε στιφάδο, κοκκινιστό κιμά ή κρέας, κόκορα κρασάτο και σουπιά γιαχνί. Τέλος, συνδυάζεται πολύ ωραία με μπαχάρι και κανέλα.

Τιμή 0,92 €

Ματίνα μιξ για πατάτες βάζο 36gr

Η Ματίνα μιξ για πατάτες βάζο 36gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νόστιμη γεύση στις πατάτες σας. Με τη μοναδική συνταγή της εταιρίας Ματίνα, αυτή η μίξη θα κάνει τις πατάτες σας ακόμα πιο νόστιμες και γευστικές. Απολαύστε τις πατάτες σας με τη Ματίνα μιξ και θα ξαναγίνετε fan!
Τιμή 1,63 €

Oscar καραμέλες μπίλια 300gr

Οι καραμέλες Oscar με μπίλια έρχονται σε συσκευασία βάρους 300γρ. Είναι γνωστές για την πλούσια γεύση και την απαλή υφή τους. Ιδανικές για να γλυκάνουν τις στιγμές σας!
Τιμή 2,06 €