• Adelco kids spray για εύκολο χτένισμα 200ml  - 1
  • Adelco kids spray για εύκολο χτένισμα 200ml  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAdelco

Adelco kids spray για εύκολο χτένισμα 200ml

Το Adelco kids spray για εύκολο χτένισμα 200ml είναι ο ιδανικός σύντροφος για τα μικρά παιδιά σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, το χτένισμα γίνεται παιχνιδάκι και οι μπερδεμένες τρίχες εξαφανίζονται σε λίγα δευτερόλεπτα. Ξεχάστε τα δάκρυα και τα παράπονα κατά το χτένισμα, με το Adelco kids spray η διαδικασία γίνεται ευχάριστη και εύκολη. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα μαλλιά των παιδιών σας λαμπερά και υγιή!
34150
5201895600008
3,11 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mil-Mil κρέμα μαλλιών με coco 1lt

Μάσκα μαλλιών με εύκολη εφαρμογή στο συνολικό μήκος των μαλλιών. Η πλούσια φόρμουλα του με το φυσικό λάδι καρύδας δίνει ζωτικότητα και φωτεινότητα στα μαλλιά απομακρύνωντας τους κόμπους με αποτέλεσαμ να χτενίζονται εύκολα. Κατάλληλο για μεσαία / μακριά μαλλιά.

Τιμή 3,32 €

Pantene conditioner vita glow volume 200ml

Ανακαλύψτε το μυστικό για λαμπερά και όγκο που διαρκεί με το Pantene conditioner vita glow volume 200ml. Αφήστε τα μαλλιά σας να ακτινοβολούν με υγιή λάμψη και απίστευτο όγκο όλη μέρα. Αποκτήστε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε με αυτό το εκπληκτικό προϊόν Pantene.
Τιμή 2,89 €

Herbal essences conditioner λάιμ για εκθαμβωτική λάμψη 400ml

Ανακαλύψτε τη λάμψη που πάντα ονειρευόσασταν με το Herbal Essences Conditioner 400ml Dazzling Shine Lime! Η μοναδική σύνθεσή του με εκχύλισμα από φρέσκα λάιμ θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας και θα τους χαρίσει ακαταμάχητη λάμψη. Αφήστε τα μαλλιά σας απαλά, ενυδατωμένα και με αέρινη αίσθηση που διαρκεί όλη μέρα. Κάντε τη διαφορά στην εμφάνισή σας και απογειώστε το στιλ σας με το Herbal Essences Conditioner Dazzling Shine Lime!
Τιμή 3,57 €

Gliss ορός κερατίνης total repair reflex-shine για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 150ml

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται καθημερινά, με αποτέλεσμα να προκαλείται ξηρότητα και σπάσιμο της τρίχας. Είναι απαραίτητη η επανόρθωση σε βάθος και η αναδόμηση της εξωτερικής επιφάνειας της τρίχας.

Τιμή 3,92 €

Pantene conditioner hair superfood 220ml

Το Pantene conditioner hair superfood 220ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική σύνθεσή του περιέχει φυσικά συστατικά που θα δώσουν στα μαλλιά σας τη θρέψη που χρειάζονται. Αποκτήστε μαλλιά που ξεχωρίζουν με το Pantene conditioner hair superfood 220ml!
Τιμή 3,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food μαρμελάδα ροδάκινο 500gr

Η Arion food μαρμελάδα ροδάκινο 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση του καλοκαιριού όλο το χρόνο. Με φρέσκα ροδάκινα που συλλέγονται στην καλύτερη στιγμή τους, αυτή η μαρμελάδα προσφέρει μια εκρηκτική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να ξεχάσετε τις υπόλοιπες επιλογές. Απολαύστε τη σε τοστ, για να προσθέσετε γεύση σε γλυκά σας, ή ακόμα και στα γλυκά σας γλυκά για ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων. Αγοράστε τώρα την Arion food μαρμε?
Τιμή 2,26 €

Nivea after shave balsam sensitive 100ml

Το NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm καταπραΰνει άμεσα τους ερεθισμούς. Ανακουφίζει από τις κοκκινίλες και την ξηρότητα της επιδερμίδας χάρη στο συνδυασμό χαμομηλιού και αμαμελίδας. Η εξαιρετικά ήπια σύνθεση με 0% οινόπνευμα για εφαρμογή μετά από το ξύρισμα δεν αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση καψίματος Για ευαίσθητη επιδερμίδα που μένει ευχάριστη, λεία, με υγιή εμφάνιση: NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm.

Τιμή 5,79 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλότητα, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Η απαλή μυρωδιά της λεβάντας θα χαλαρώσει το μωρό σας και θα του προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν που θα κάνει τη φροντίδα του μωρού σας εύκ
Τιμή 0,96 €

Γκρέκα ψιλοκομμένες τομάτες 400gr

Εκλεκτές ψιλοκομμένες τομάτες ΓΚΡΕΚΑ σε μεγάλα κομμάτια για να διατηρήσουν το άρωμα, την ποιότητα, την αυθεντική γεύση, τη φρεσκάδα. Ιδανικές για να προσφέρουν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

100% ελληνικές τομάτες

Τομάτα καλοκαιρινής συγκομιδής

Εκλεκτές και ώριμες τομάτες από τον εύφορο κάμπο Σερρών

Χωρίς προσθήκη συντηρητικών.

Τιμή 0,85 €