• WASH & GO SHAMPOO 400ml  -ΔΙΑΦΑΝΟ (ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ)  - 1
  • WASH & GO SHAMPOO 400ml  -ΔΙΑΦΑΝΟ (ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ)  - 1

WASH & GO SHAMPOO 400ml -ΔΙΑΦΑΝΟ (ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ)

Το WASH & GO SHAMPOO 400ml είναι η ιδανική επιλογή για ενήλικες και παιδιά που αναζητούν ένα διάφανο σαμπουάν υψηλής ποιότητας. Η μοναδική του σύνθεση καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, προσφέροντας τους απαράμιλλη λάμψη και αίσθηση φρεσκάδας. Αφήστε το WASH & GO SHAMPOO να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και ανανέωσης κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
36596
8008970047454
3,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ultrex men σαμπουάν αντιπιτυριδικό dry scalp κατά της ξηροδερμία 360ml

Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν και Conditioner Κατά της ξηροδερμίας Kαταπολεμά αποτελεσματικά την πιτυρίδα για προστασία που διαρκεί και καθαρίζει τα μαλλιά Θρέφει την ξηρή επιδερμίδα και μειώνει τις νιφάδες.

Τιμή 3,21 €

PANTENE SHAMPOO 300ml LIFT VOLUME

Το σαμπουάν με βιοτίνη και ροδόνερο της Pantene, χωρίς σιλικόνη βοηθάει τα μαλλιά σας να αντιστέκονται στη φθορά από το styling, χαρίζοντάς τους συστατικά περιποίησης, έτσι ώστε να αποκτήσετε τα πυκνά και μακριά μαλλιά που επιθυμείτε.

Τιμή 3,37 €

HEAD&SHOULDERS SHAMPOO 200ML CLASSIC

Το HEAD&SHOULDERS SHAMPOO 200ML CLASSIC είναι το ιδανικό σαμπουάν για λάμψη και υγιή μαλλιά. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί τα υπολείμματα και την πιτυρίδα, ενώ παράλληλα θρέφει την τρίχα για απαλότητα και λάμψη. Αφήνει τα μαλλιά σας ανανεωμένα και ενυδατωμένα, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και αυτοπεποιθητοι όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση υγιών μαλλιών κάθε μέρα!
Τιμή 2,40 €

Elvive σαμπούαν full resist 700ml

Το Elvive σαμπουάν full resist 700ml της εταιρίας Elvive Loreal είναι η τέλεια λύση για τα αδύναμα μαλλιά που χρειάζονται ενίσχυση και προστασία. Με τη μοναδική του σύνθεση, αυτό το σαμπουάν ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, χαρίζοντας σας υγιή, δυνατά μαλλιά που αισθάνονται πιο ανθεκτικά στην καθημερινή φθορά. Αποκτήστε το Elvive σαμπουάν full resist 700ml τώρα και απολαύστε την εμπειρία ενός δυνατού και υγιούς κεφαλιού μαλλιών!
Τιμή 5,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπουτσάνης karavaki κρεμοσάπουνο χαμομήλι 900ml

Το Κρεμοσάπουνο Χαμομήλι 900ml της εταιρίας Παπουτσάνης είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε την επιδερμίδα σας και να την περιποιηθείτε με τον πιο φυσικό τρόπο. Η απαλή του φόρμουλα με χαμομήλι αναζωογονεί και καθαρίζει το δέρμα σας, προσφέροντας του την απαραίτητη ενυδάτωση και απαλότητα. Αφήστε το άρωμά του να σας αγκαλιάσει και να σας χαλαρώσει καθώς απολαμβάνετε μία πλούσια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Αγοράστε το Κρ?
Τιμή 1,94 €

Bic καλσόν collant 20den No3-4 μαύρο

Τα Bic καλσόν collant 20den No3-4 σε μαύρο χρώμα από την εταιρία Bic είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει σέξι και σικ κάθε φορά που τα φοράει. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα κομψό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία συλλογή.
Τιμή 1,56 €

Mr Muscle αποφρακτικό gel 1lt

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΜΕ COURIER ΚΑΙ BOXNOW

To Mr Muscle® Αποφρακτικό Gel δρα σε 5 λεπτά: Δρα απευθείας στο σημείο της απόφραξης και καθαρίζει γρήγορα τις βουλωμένες αποχετεύσεις! Παραμένει στις σωληνώσεις Διαπερνά το στάσιμο νερό Διαλύει τις βρωμιές Ασφαλές για όλα τα είδη σωληνώσεων ΑΠΟΦΡΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ** **Το φράξιμο που προκαλείται από τρίχες και σαπούνι Διαπερνά το στάσιμο νερό

Τιμή 7,87 €