• Wash & Go σαμπουάν energizing με βιταμίνες φρούτων 250ml  - 1
  • Wash & Go σαμπουάν energizing με βιταμίνες φρούτων 250ml  - 1

Wash & Go σαμπουάν energizing με βιταμίνες φρούτων 250ml

Το Wash & Go σαμπουάν energizing με βιταμίνες φρούτων 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας με φρεσκάδα και λάμψη. Η μοναδική του φόρμουλα περιποίησης προσφέρει ενέργεια και θρέψη στα μαλλιά σας, ενώ η απαλή του υφή καθαρίζει αποτελεσματικά χωρίς να ερεθίζει το τριχωτό της κεφαλής. Αποκτήστε ζωντάνια και υγιή μαλλιά με το Wash & Go σαμπουάν energizing με βιταμίνες φρούτων 250ml!
36590
8008970053127
1,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Syoss σαμπουάν salonplex για ταλαιπωρημένα μαλλιά 750ml

Σαμπουάν Syoss Salonplex με Sakura Blossom για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Μειώνει το σπάσιμο της τρίχας που προκαλείται από βούρτσισμα και styling.

90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 4,18 €

Syoss σαμπουάν color για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά 750ml

Το σαμπουάν SYOSS COLOR έχει σχεδιαστεί ειδικά για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά. Προστατεύει την ένταση και αποτρέπει το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών για έως και 12 εβδομάδες.

90% φυσικά συστατικά.

Τιμή 4,18 €

Garnier fructis σαμπουάν για κανονικά μαλλιά 2σε1 400ml

Σαμπουάν μαλλιών με τεχνολογία, ενισχυμένη με Βιταμίνη Β6 & Νιασιναμίδη, που ενδυναμώνει την τρίχα και προσφέρει υγιή όψη στα μαλλιά και απομακρύνει την περίσσεια σμήγματος.

Η σύνθεσή του εμπλουτισμένη με εκχύλισμα γρέιπφρουτ ενδυναμώνει τα μαλλιά κάνοντάς τα πιο λαμπερά με υγιή όψη.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Η συσκευασία είναι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 3,42 €

Head & shoulders σαμπουάν supreme volume 360ml

Ανακαλύψτε το νέο Head & Shoulders σαμπουάν supreme volume 360ml και αποκτήστε πλούσιο όγκο στα μαλλιά σας. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος θα σας χαρίσει αίσθηση ελαφριάς και φρεσκάδας, ενώ θα δώσει στα μαλλιά σας τον όγκο που πάντα ονειρευόσασταν. Ανακαλύψτε το μυστικό για όμορφα και υγιή μαλλιά και αφεθείτε στην εμπειρία της Head & Shoulders.
Τιμή 3,53 €

Elvive σαμπουάν ολικής αναδόμησης total repair 5 400ml

Το πέρασμα του χρόνου και οι εξωτερικές επιθέσεις φθείρουν το φυσικό προστατευτικό στρώμα των μαλλιών, δημιουργώντας μικρό-σπασίματα στην επιφάνεια τους. Η τρίχα γίνεται λεπτή και αδύναμη, χωρίς σώμα, άγρια, θαμπή.

Τιμή 3,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Go nutri μούσλι με μπανάνα και σοκολάτα 375gr

Το μούσλι της εταιρείας Go Nutri είναι ένα θρεπτικό μείγμα με βάση τη βρώμη και άλλα συστατικά όπως σπόροι, ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα. Σας δίνει δύναμη και ενέργεια, είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών και εφοδιάζουν τον οργανισμό με βιταμίνες, μετάλλα και ιχνοστοιχεία. Μπορείτε να το απολαύσετε κρύο ή ζεστό, ως πρωινό και ως απογευματινό και να το συνδυάσετε με γάλα ή γιαούρτι.

Τιμή 2,39 €

Fest magic ταβάς στρογγυλός αλουμινίου με γυάλινο καπάκι 28cm

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο του Fest magic ταβάς στρογγυλού με γυάλινο καπάκι No28. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοναδικό του design, αυτός ο ταβάς θα φέρει μια νότα πολυτέλειας και κομψότητας στην κουζίνα σας. Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και αποκτήστε το Fest magic ταβάς στρογγυλό με γυάλινο καπάκι No28 σήμερα! Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία!

Τιμή 31,96 €

Bic καλσόν collant 20den No3-4 καραμελέ

Τα Bic καλσόν collant 20den No3-4 καραμέλες είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και στυλάτα κάθε μέρα. Με την απαλή υφή τους και την απόλυτη εφαρμογή, θα νιώσετε σαν να μην φοράτε τίποτα. Η καραμέλα απόχρωση τους θα προσθέσει μια διακριτική νότα στο ντύσιμό σας, κάνοντάς σας να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα Bic καλσόν collant τώρα και αναβαθμίστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας σ
Τιμή 1,56 €

Malizia αφρόλουτρο argan & vanilla 1lt

Το αφρόλουτρο της Malizia με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,25 €