• Head & shoulders σαμπουάν supreme volume 360ml Head & Shoulders - 1
  • Head & shoulders σαμπουάν supreme volume 360ml Head & Shoulders - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHead & Shoulders

Head & shoulders σαμπουάν υπέρτατος όγκος 360ml

Ανακαλύψτε το νέο Head & Shoulders σαμπουάν supreme volume 360ml και αποκτήστε πλούσιο όγκο στα μαλλιά σας. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος θα σας χαρίσει αίσθηση ελαφριάς και φρεσκάδας, ενώ θα δώσει στα μαλλιά σας τον όγκο που πάντα ονειρευόσασταν. Ανακαλύψτε το μυστικό για όμορφα και υγιή μαλλιά και αφεθείτε στην εμπειρία της Head & Shoulders.
24800
8001841411569
3,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gliss σαμπουάν θρέψης oil nutritive για πολύ ταλαιπωρημένα ή ξηρά μαλλιά 400ml

Το Gliss σαμπουάν θρέψης oil nutritive είναι ιδανικό για πολύ ταλαιπωρημένα ή ξηρά μαλλιά. Η σύνθεσή του περιέχει έλαια που ενυδατώνουν και θρέφουν τα μαλλιά, βοηθώντας στην ανανέωση της φυσικής τους λάμψης και υγείας. Η συσκευασία του περιέχει 400ml προϊόντος και προσφέρει εντατική φροντίδα για τα μαλλιά σας.

Τιμή 3,10 €

Elvive σαμπουάν μαλλιών purple μαλλιά με ανταύγειες, ξανθά, λευκά 200ml

Το Elvive σαμπουάν μαλλιών purple μαλλιά με ανταύγειες, ξανθά, λευκά 200ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει τη φωτεινότητα των ανταύγειών σας, προσφέροντας ένα αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 4,56 €

Gliss σαμπουάν total repair 250ml

Το Gliss σαμπουάν total repair 250ml της εταιρίας Schwarzkopf Gliss είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να ανανεώσετε και να ενισχύσετε τα μαλλιά σας. Η ειδική του σύνθεση επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα. Αφήστε το Gliss σαμπουάν total repair να φροντίσει τα μαλλιά σας και να σας χαρίσει την αίσθηση της υγιεινής και της ομορφιάς κάθε μέρα.
Τιμή 2,84 €

Wash & Go σαμπουάν skin protecting με θαλάσσια ορυκτά 250ml

Το Wash & Go σαμπουάν skin protecting με θαλάσσια ορυκτά 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε το δέρμα σας και να αποκτήσετε λαμπερά μαλλιά. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει θαλάσσια ορυκτά, αυτό το σαμπουάν θα σας χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις καθημερινές βλάβες. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
Τιμή 1,92 €
Syoss σαμπουάν keratin 750ml Syoss - 1 Syoss σαμπουάν keratin 750ml Syoss - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Syoss σαμπουάν keratin 750ml

Σαμπουάν Syoss Keratin με Blue Lotus, για αδύναμα μαλλιά που σπάνε. Αναπληρώνει Κερατίνη για επανόρθωση σε βάθος.

90% συστατικά φυσικής προέλευσης. Κορμός μπουκαλιού από 98% ανακυκλωμένα υλικά.

Κανονική τιμή 4,18 € Τιμή 3,85 €
  • -0,33 €
  • -0,33 €

Κορυφαία προϊόντα

OB PRO COMFORT TAMPON 32τεμ NORMAL

Ταμπόν με δυνατότητα εύκολης τοποθέτησης και αφαίρεσης. Προστασία χάρη στα σπειροειδή αυλάκια που είναι σχεδιασμένα ώστε να οδηγούν το υγρό στο εσωτερικό του ταμπόν. Συνιστώνται για ημέρες με μέτρια ροή. Μέγιστη διάρκεια εφαρμογής έως 8 ώρες.

Τιμή 4,50 €

Παπαδοπούλου κριτσίνια με χαρούπι & χαρουπόμελο vegan 180gr

Κριτσίνια από παραδοσιακή συνταγή με χαρούπι & χαρουπόμελο.

Συνοδεύουν γλυκές και αλμυρές γεύσεις αλλα τρώγονται και μόνα τους σαν σνακ, κάθε ώρα της ημέρας.

Τιμή 1,97 €

Omo σκόνη για πλύσιμο στο χέρι 425gr

Το ΟΜΟ είναι η ιδανική λύση για πλύσιμο στο χέρι. Χάρη στην προηγμένη σύνθεσή του εξαφανίζει εύκολα και γρήγορα ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες. Χρησιμοποιείστε ΟΜΟ για το καθημερινό πλύσιμο στο χέρι και απολαύστε ρούχα αστραφτερά, λαμπερά και γεμάτα φρεσκάδα λεμονιού.

Τιμή 2,00 €

Schogetten σοκολάτα black & white 100gr

Η Schogetten σοκολάτα black & white 100gr είναι το τέλειο γλυκό για όσους αγαπούν τη σοκολάτα. Με το μοναδικό της συνδυασμό γεύσεων μαύρης και λευκής σοκολάτας, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε τη δική σας συσκευασία Schogetten σοκολάτα black & white 100gr σήμερα!
Τιμή 1,70 €