• PANTENE  SHAMPOO + CONDITIONER REPAIR 300ml  - 1
  • PANTENE  SHAMPOO + CONDITIONER REPAIR 300ml  - 1

PANTENE SHAMPOO + CONDITIONER REPAIR 300ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία καταπολεμά τα σημάδια φθοράς και περιποιείται τα ταλαιπωρημένα ή ξηρά μαλλιά, προσφέροντας απαλά μαλλιά που λάμπουν από υγεία. 

36376
8001090674227
3,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Elvive σαμπουάν θρέψης coconut oil 400ml

Σαμπουάν με εκλεκτό έλαιο καρύδας για εντατική ενυδάτωση και μεταξένια λάμψη. Τα Κανονικά προς Ξηρά μαλλιά είναι συχνά τραχιά, θαμπά και χωρίς ζωντάνια. Χρειάζονται θρέψη που να μην τα βαραίνει, αλλά να τα αφήνει λαμπερά και όμορφα.

Τιμή 3,97 €

Pantene σαμπουάν hair superfood 360ml

Το Pantene σαμπουάν hair superfood 360ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα μαλλιά σας τη θρέψη που χρειάζονται. Με μία μοναδική φόρμουλα που περιέχει συστατικά superfood, τα μαλλιά σας θα αισθάνονται αναζωογονημένα και υγιή. Αφήνει τα μαλλιά σας λαμπερά, μεταξένια και απαλά στην αφή. Αποκτήστε το Pantene σαμπουάν hair superfood 360ml τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ποιότητα των μαλλιών σας!
Τιμή 3,79 €

Farcom HD σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών 400ml

Σαμπουάν για γενική χρήση της Farcom, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Περιέχει κερατίνη, η οποία συμβάλλει στην ανάπλαση και επανόρθωση των μαλλιών, καθώς και στην αναπλήρωση της χαμένης κερατίνης στην δομή της τρίχας.

Τιμή 2,86 €

GLISS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML AQUA REVIVE

Το GLISS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML AQUA REVIVE είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας. Η ειδική του σύνθεση θα χαρίσει λάμψη και απαλότητα, ενώ το ευχάριστο άρωμά του θα σας κερδίσει αμέσως. Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία φρεσκάδας και ομορφιάς με το GLISS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML AQUA REVIVE!
Τιμή 3,10 €

Head & shoulders σαμπουάν men κατά της τριχόπτωσης 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Head & Shoulders Men Ultra Total Care για άνδρες περιέχει ενισχυτικά υψηλής απόδοσης που ικανοποιούν τις ανάγκες των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής των εξαιρετικά απαιτητικών ανδρών.

Τιμή 3,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol μαντηλάκια γενικού καθαρισμού με λεμόνι 30τεμ

Τα DETTOL ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ 30τεμ. - (LEMON) είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε την υγιεινή σας παντού και πάντα. Με το δροσερό άρωμα λεμονιού, αυτά τα μαντηλάκια θα σας δώσουν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Εύκολα στη χρήση και βολικά για να τα έχετε πάντα μαζί σας, τα DETTOL ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σας εξόρμηση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας που προσφέρουν!
Τιμή 2,49 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος για ευαίσθητες επιφάνειες 1lt

Το KLINEX Καθαριστικό Πατώματος Ευαίσθητες Επιφάνειες είναι ένα απολυμαντικό χωρίς χλώριο κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες. Χάρις στη σύνθεση του καθαρίζει και απολυμαίνει από βακτήρια χωρίς χλώριο, αφαιρεί αιτίες αλλεργιών και αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί. Είναι φιλικό για κάθε είδους επιφάνεια που πλένεται ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες και ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Κανονική τιμή 2,14 € Τιμή 1,90 €
  • -0,24 €
  • -0,24 €

Omay αποσμητικό χώρου linen fresh 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Καγιά πιπέρι τριμμένο 500gr

Το πιπέρι τριμμένο είναι ένα δημοφιλές μπαχαρικό που χρησιμοποιείται σε πολλά είδη μαγειρικής για να προσθέσει γεύση και πικάντικη πνευματική νότα στα φαγητά. Οι κόκκοι πιπεριού, από τους οποίους παράγεται το πιπέρι τριμμένο, συλλέγονται και στεγνώνουν, και στη συνέχεια τρίβονται σε σκόνη.

Το πιπέρι τριμμένο χρησιμοποιείται ευρέως σε ποικίλες συνταγές, όπως στις σάλτσες, τα μαρινάρισματα, τα κάρυ, τα σούπες, τα κρέατα, τα ψάρια, και ακόμη και σε ορισμένα γλυκά, για να προσθέσει γεύση και πικάντικη αίσθηση. Το πιπέρι τριμμένο είναι γνωστό για την έντονη γεύση του, οπότε πρέπει να το χρησιμοποιείτε με προσοχή και σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας στην πικάντικη γεύση.

Τιμή 7,42 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 5 καστανό ανοιχτό 50ml

Palette Intensive Color Creme με περιποιητικό σύστημα τριπλής προστασίας για έντονο λαμπερό χρώμα που διαρκεί εβδομάδες.

Κλειδώνει το χρώμα για προστασία από το ξεθώριασμα.

Eπιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

100% κάλυψη λευκών.

Κανονική τιμή 2,96 € Τιμή 2,80 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού