• Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 22τεμ Swiffer - 1
  • Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 22τεμ Swiffer - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSwiffer

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 22τεμ

Τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 22τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση των Swiffer, το καθάρισμα γίνεται εύκολο και γρήγορο. Αφήστε τα Swiffer να κάνουν τη δουλειά τους και να απολαύσετε ένα καθαρό πάτωμα χωρίς προσπάθεια. Αποκτήστε τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια τώρα και ανανεώστε τον τρόπο που καθαρίζετε το σπίτι σας!
36525
8001841947938
5,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Practic πανί μικροϊνών 30x30cm 7τεμ

Το Practic πανί μικροϊνών 30x30cm 7τεμ είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία μικροϊνών, αυτά τα πανιά είναι απαλά στην επιφάνεια και αφήνουν τα προϊόντα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορούν να κάνουν στον καθημερινό σας καθαρισμό!
Τιμή 4,98 €

Vileda πετσέτες καθαρισμού γενικής χρήσης 38x40cm 4τεμ

Πετσέτες καθαρισμού για χιλιάδες χρήσεις!

Χρησιμοποιούνται μέσα και έξω από το σπίτι, στεγνές ή βρεγμένες με νερό ή υγρό καθαρισμού.

Υπερ-απορροφητικές

Ιδανικές για στέγνωμα & γυάλισμα

Ανθεκτικές

Σύνθεση: 70% βισκόζη + 30% πολυεστέρας

Διαστάσεις: 38 x 40cm

Τιμή 1,61 €

Cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης 17x25cm 2τεμ

Η cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης έχει διαστάσεις 17x25cm και περιλαμβάνει 2 τεμάχια. Είναι κατάλληλη για πολλαπλές χρήσεις και προσφέρει απαλή αίσθηση στο δέρμα. Ιδανική για το μπάνιο, την κουζίνα, το γυμναστήριο και άλλες καθημερινές δραστηριότητες.
Τιμή 2,71 €

Status hand dusters πανάκια ανταλλακτικά 10τεμ

Ανταλλακτικά πανάκια παρκετέζας 10 τεμαχίων της εταιρείας Forkal. Η παρκετέζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για το ξεσκόνισμα των δαπέδων, των οροφών, των τοίχων και όλων των υψηλών θέσεων μέσα σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση. Απορροφά πολύ καλά τη σκόνη, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων.

Τιμή 5,07 €

Lux ρολό απορροφητικό γαλάζιο 14m x 32cm

Σπογγοπετσέτα σε μπλε χρώμα της εταιρείας Lux, κατάλληλη για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Η σπογγοπετσέτα είναι ιδιαίτερα απαλή, ανθεκτική στην καθημερινή της χρήση, ενώ διαθέτει υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρει μεγάλη άνεση στην καθημερινή της χρήση καθώς μπορεί να πλυθεί στο χέρι και να στεγνώσει με μεγάλη ευκολία.

Διαστάσεις:

Πλάτος: 32εκ.

Τιμή 8,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns σακουλα απορριματων ρολο 10τεμ αρωματικη 52x75cm 07-600-0065

Η Tns σακούλα απορριμάτων ρολό 10 τεμαχίων αρωματική 52x75cm 07-600-0065 είναι η τέλεια λύση για τη διαχείριση των απορριμάτων σας. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτή η σακούλα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Η αρωματική της φόρμουλα θα δώσει ένα ευχάριστο άρωμα στο χώρο σας, ενώ οι διαστάσεις της την καθιστούν ιδανική για κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν από την Tns και α
Τιμή 0,71 €

Artio κρέμα βαλσάμικου σύκο 250ml

Η Artio κρέμα βαλσάμικου σύκο 250ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση με πλούσια αρώματα και γεύσεις. Η συνδυαστική γεύση του βαλσαμικού με το σύκο θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε την κρέμα Artio σε σαλάτες, τυροκαναπέδες ή ακόμα και σε γλυκά για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αφήστε τις αισθήσεις σας να ανακαλύψουν την πλούσια γεύση και την ποιότητα της Artio κρέμας βαλσάμικου σύκου.
Τιμή 2,72 €

Klinex hygiene απολυμαντικό επιφανειών cotton fresh spray 200ml

Το απολυμαντικό καθαριστικό spray γενικής χρήσης της εταιρείας Klinex, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας. Λόγω της απολυμαντικής του δράσης προλαμβάνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλει στην υγιεινή του σπιτιού σας.

Τιμή 2,74 €

Nescafe dolce gusto espresso intenso κάψουλες 16τεμ

Καφές με έντονο καβούρδισμα και ένταση 11. Ένας μαγευτικός συνδυασμός απο ποικιλίες Arabica και Robusta, που προέρχονται από Αιθιοπία, Κολομβία και Βιετνάμ, και χαρακτηρίζεται από νότες γλυκών αποξηραμένων φρούτων, με γλυκόριζα και πιπέρι.

Τιμή 7,09 €

Septona αυτοκόλλητα επιθέματα έξτρα ανθεκτικά 8τεμ

Επιθέματα που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο διαρροής και βλάβης του τραύματος ενώ προστατεύουν την πληγή από μικρόβια. Είναι ατραυματικά καθώς αφαιρούνται ανώδυνα, χωρίς να αφήσουν υπολείμματα. Αποτελούνται από ένα πορώδες αυτοκόλλητο στρώμα γάζας, υποαλλεργικό και αεροδιαπερατό, το οποίο προφυλάσσει από μικροοοργανισμούς. Η αυτοκόλλητη επιφάνεια τους δεν ξεκολλά στην εφίδρωση.

Τιμή 0,97 €