• Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 22τεμ Swiffer - 1
  • Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 22τεμ Swiffer - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSwiffer

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 22τεμ

Τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 22τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση των Swiffer, το καθάρισμα γίνεται εύκολο και γρήγορο. Αφήστε τα Swiffer να κάνουν τη δουλειά τους και να απολαύσετε ένα καθαρό πάτωμα χωρίς προσπάθεια. Αποκτήστε τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια τώρα και ανανεώστε τον τρόπο που καθαρίζετε το σπίτι σας!
36525
8001841947938
5,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wettex πανάκια 3τεμ

Τα Wettex πανάκια 3τεμ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητά τους, τα Wettex πανάκια κάνουν τον καθαρισμό εύκολο και γρήγορο. Αποχαιρετήστε τις λεκέδες και τη βρωμιά με αυτά τα πανάκια που διαρκούν. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τα Wettex πανάκια τώρα!
Τιμή 1,81 €

Magic ποτηρόπανο 50x60cm

Το Magic ποτηρόπανο 50x60cm είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την κουζίνα σας! Με τη μαγική του ικανότητα να απορροφάει τα υγρά άμεσα και αποτελεσματικά, θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Επιπλέον, το μέγεθός του είναι ιδανικό για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Magic ποτηρόπανο 50x60cm και να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 0,91 €

Swiffer duster xxl μαγικό φτερό με 2 ανταλλακτικά

Η Swiffer duster xxl είναι το μαγικό φτερό που θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο από ποτέ! Με τα 2 ανταλλακτικά της εταιρίας Swiffer, θα απομακρύνετε τη σκόνη και τις τρίχες με μία κίνηση, αφήνοντας τα επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το Swiffer duster xxl τώρα και απολαύστε έναν καθαρισμό χωρίς κόπο και με αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας!
Τιμή 7,13 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 360o 5τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 360ο 5τεμ της Swiffer είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την καινοτόμο τεχνολογία τους, αγκαλιάζουν και συλλέγουν τη σκόνη από κάθε γωνία, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον με ελάχιστη προσπάθεια.
Τιμή 7,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml

Κρητικός Μπουτάρη, το πρώτο κρασί που βγήκε από τα σύνορα του νησιού και ανέδειξε το δυναμικό των ντόπιων λευκών ποικιλιών καθώς και τις δυνατότητες του κρητικού αμπελώνα στο ευρύ κοινό. Είναι ένα φρουτώδες κρασί, ιδανική λύση για το καθημερινό τραπέζι.

Λαμπερό λευκοκίτρινο χρώμα και έντονο άρωμα λευκών λουλουδιών και φρούτων (ροδάκινο, βερίκοκο, ανανάς, μάνγκο). Πολύ καλή ισορροπία, μαλακή γεύση, ευχάριστη οξύτητα και μεγάλης διάρκειας επίγευση.

Σερβίρεται ιδανικά στους 8-10 °C.

Τιμή 6,60 €

Fini ζαχαρωτά vegan smoofree chill mix 80gr

Το Fini ζαχαρωτά vegan smoofree chill mix 80gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό, χωρίς να ανησυχείτε για την προέλευση των υλικών του. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με το Fini chill mix 80gr, ένα προϊόν που σίγουρα θα σας κερδίσει με την ποιότητα και τη γεύση του.
Τιμή 0,94 €

Hell ενεργειακό ποτό zero strawberry 250ml

32 mg/100 ml καφεΐνη

Βιταμίνες Β2, Β3, Β5, Β6, Β12

Χωρίς Ζάχαρη

Δεν περιέχει συντηρητικά

Φιλική για το περιβάλλον συσκευασία

Γεύση Φράουλα

Τιμή 0,63 €

Πυροφάνι ρέγγα καπνιστή σε φυτικό λάδι & φυσικό χυμό 200gr

Το πυροφάνι ρέγγα καπνιστό σε φυτικό λάδι και φυσικό χυμό, σε συσκευασία 200γρ, προσφέρει μια εκλεπτυσμένη και γευστική εμπειρία για τους λάτρεις των καπνιστών γεύσεων. Η ρέγγα, είδος ψαριού με ιδιαίτερο άρωμα και γεύση, συνδυάζεται με το φυτικό λάδι και το φυσικό χυμό για να προσφέρει ένα προϊόν πλούσιο σε γεύση και θρεπτικές ιδιότητες.

Τιμή 2,70 €