• Baby kiss μωρομάντηλα χαμομήλι με καπάκι 100τεμ
  • Baby kiss μωρομάντηλα χαμομήλι με καπάκι 100τεμ
  • Baby kiss μωρομάντηλα χαμομήλι με καπάκι 100τεμ
  • Baby kiss μωρομάντηλα χαμομήλι με καπάκι 100τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBaby kiss

Baby kiss μωρομάντηλα χαμομήλι με καπάκι 100τεμ

48208
8683161670149
1,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι τριαντάφυλλο 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι τριαντάφυλλο 100τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μωρό. Με υψηλή ποιότητα και μοναδικό σχεδιασμό, προσφέρουν απαλότητα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Με το άρωμα τριαντάφυλλο, δημιουργούν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 0,96 €

Freshmaker μωρομάντηλα χαμομήλι 100τεμ

Η FRESHMAKER ΜΩΡΟΜΑ 100 CHAMOMILE είναι το ιδανικό προϊόν για το μωρό σας. Με φυσική χαμομηλία, προσφέρει αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης στο μωρό σας. Η εξαιρετική ποιότητα και η απαλή φόρμουλα του προϊόντος θα κάνουν την καθημερινή φροντίδα του μωρού σας ευχάριστη και αποτελεσματική. Αποκτήστε το σήμερα και χαρίστε στο μωρό σας την αίσθηση περιποίησης που του αξίζει.
Τιμή 0,90 €

Renkli μωρομάντηλα παιδικό 72τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα παιδικά 72τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μωρό. Με μια μοναδική σύνθεση που προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας, τα μωρομάντηλα Renkli είναι η καλύτερη επιλογή για την καθημερινή φροντίδα του μωρού σας. Με 72 τεμάχια, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την έλλειψη μωρομαντηλα. Αποκτήστε τα Renkli μωρομάντηλα σήμερα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 0,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Soupline μαλακτικό mistral 39μεζ 4lt

Απολαύστε την μοναδική απαλότητα και την ασύγκριτη φρεσκάδα του Soupline στα ρούχα σας! Ανοίξτε τις ντουλάπες σας και ανακαλύψτε, ακόμα και μήνες μετά το πλύσιμο, την ασύγκριτη φρεσκάδα των ρούχων που στέγνωσαν στην εξοχή. Επιπλέον με το Soupline το σιδέρωμα γίνεται πιο εύκολο.

Τιμή 5,14 €

Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml

Το Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml είναι η ιδανική λύση για ένα φρέσκο και ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει τις δυσάρεστες μυρωδιές και δημιουργεί μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το Air freshe σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και ευχάριστο χώρο κάθε μέρα.
Τιμή 1,05 €

Vileda σφουγγαρίστρα supermocio soft με χοντρό κάλυκα κίτρινη 2τεμ

Η σφουγγαρίστρα Vileda Supermocio Soft είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό όλων των δαπέδων (εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια), ενώ χάρη στο νέο πιο απορροφητικό υλικό με μικρο-πόρους είναι ιδανική και για ξύλινα δάπεδα. Ο οβάλ κάλυκας που διαθέτει φτάνει να καθαρίσει ακόμα και τις πιο δύσκολες γωνίες.

Αποτελείται από 30% μικροΐνες και δεν αφήνει ίχνη κατά το σφουγγάρισμα.

Τιμή 4,98 €

Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 28x45cm 6lt 25τεμ

Με τις Alufix σακούλες τροφίμων μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα για περισσότερο. Η διάσταση 28x45cm είναι ιδανική για καταψύξη, ενώ τα 25 τεμάχια που περιέχονται στη συσκευασία σας εξασφαλίζουν πολλές χρήσεις. Προστατέψτε τα τρόφιμά σας με τις Alufix σακούλες τροφίμων και απολαύστε την ασφάλεια και την ευκολία που σας προσφέρουν.

Τιμή 0,79 €