• Mac Magic μίγμα προζυμιών & μαγιάς 20gr Mac Magic - 1
  • Mac Magic μίγμα προζυμιών & μαγιάς 20gr Mac Magic - 2
  • Mac Magic μίγμα προζυμιών & μαγιάς 20gr Mac Magic - 1
  • Mac Magic μίγμα προζυμιών & μαγιάς 20gr Mac Magic - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMac Magic

Mac Magic μίγμα προζυμιών & μαγιάς 20gr

Το Mac Magic μείγμα προζυμιών και μαγιάς 20gr είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για την παρασκευή ψωμιού και άλλων αρτοσκευασμάτων. Η προζύμωση βοηθά στην αύξηση της γεύσης και της υφής του ψωμιού, ενώ η μαγιά βοηθά στην ανάπτυξη του ζυμαρικού. Αυτό το μείγμα προζυμιών και μαγιάς είναι κατάλληλο για όσους αγαπούν την παραδοσιακή αρτοποιία και θέλουν να δημιουργήσουν νόστιμα και υγιεινά ψωμιά στο σπίτι τους.
36846
5201150601061
0,84 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το προζύμι της εταιρείας Mac Magic, αποτελεί ένα φυσικό συστατικό διόγκωσης το οποίο προσδίδει δομή και γεύση στα προϊόντα φούρνου. Οι μικρο-οργανισμοί που περιέχονται στο προζύμι χρησιμοποιούν το άμυλο και τα μεταλλικά στοιχεία που υπάρχουν στο αλεύρι για να προκαλέσουν τη ζύμωση και να αυξήσουν τον όγκο του ψωμιού ενώ τα οργανικά μόρια δημιουργούν τις γεύσεις.

  • Βάρος: 20gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Piccolino μπέικιν πάουντερ 20gr

Για αφράτες και ΄περήφανες΄ δημιουργίες επιλέξτε το ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ PICCOLINO. Δώστε τον όγκο που χρειάζεστε στις δημιουργίες σας με το συστατικό έκπληξη.

Τιμή 0,10 €

Μύλοι Αγίου Γεωργίου ξηρή μαγιά 3x8gr

Η νέα Ξηρή Μαγιά των Μύλων Αγίου Γεωργίου, ολοκληρώνει τη διαδικασία ζυμώματος στο σπίτι και το γεμίζει με αρώματα φρεσκοψημένου ψωμιού και πολλών ακόμα αρτοσκευασμάτων! Ταιριάζει απόλυτα σε όλες τις συνταγές ζύμης που απαιτείται η χρήση μαγιάς. Δοκιμάστε τη στη συνταγή του ψωμιού σας χρησιμοποιώντας τον συνδυασμό τριών αλεύρων, Αλεύρι για Όλες τις Χρήσης, Ζυμωτό και Ολικής των Μύλων Αγίου Γεωργίου για να απογειώσετε την γεύση του! Δεν χρειάζεται διάλυση και χρησιμοποιείται κατευθείαν στο αλεύρι!

Τιμή 1,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Rio mare insalatissime σαλάτα με τόνο texana 2x160gr

Η Ελληνική σαλάτα Texana της RIO MARE είναι η ιδανική επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Με πλούσια γεύση και φρέσκα υλικά, αυτή η σαλάτα θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε την απόλαυση της ποιότητας και της γεύσης που προσφέρει η RIO MARE.

Τιμή 5,51 €

Floreal τάλκ-πούδρα 200gr

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Ιδανικό για τη προστασία των βρεφών σε ιδιαίτερα ευαίσθητα σημεία.

Τιμή 1,21 €

Viva χυμός με λεμόνι 1lt

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση λεμόνι χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,14 €

Jumbo fofico 100gr

Office σνακ καλαμπόκι ,φιστίκι, φουντούκι χωρίς γλουτένη 100gπ.τ.1,00

Τιμή 1,12 €

Endless σακούλες απορριμμάτων αρωματικές, μεγάλες με χερούλια 58x72cm 20τεμ

Οι αρωματικές Endless σακούλες απορριμμάτων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Με μέγεθος 58x72cm και μεγάλη χωρητικότητα, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και καθαρό. Με τα χερούλια τους, είναι εύκολο να μεταφέρετε τα απορρίμματα με άνεση. Αποκτήστε τώρα τις Endless αρωματικές σακούλες και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο!
Τιμή 1,97 €