• Mac Magic μίγμα προζυμιών & μαγιάς 20gr Mac Magic - 1
  • Mac Magic μίγμα προζυμιών & μαγιάς 20gr Mac Magic - 2
  • Mac Magic μίγμα προζυμιών & μαγιάς 20gr Mac Magic - 1
  • Mac Magic μίγμα προζυμιών & μαγιάς 20gr Mac Magic - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMac Magic

Mac Magic μίγμα προζυμιών & μαγιάς 20gr

Το Mac Magic μείγμα προζυμιών και μαγιάς 20gr είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για την παρασκευή ψωμιού και άλλων αρτοσκευασμάτων. Η προζύμωση βοηθά στην αύξηση της γεύσης και της υφής του ψωμιού, ενώ η μαγιά βοηθά στην ανάπτυξη του ζυμαρικού. Αυτό το μείγμα προζυμιών και μαγιάς είναι κατάλληλο για όσους αγαπούν την παραδοσιακή αρτοποιία και θέλουν να δημιουργήσουν νόστιμα και υγιεινά ψωμιά στο σπίτι τους.
36846
5201150601061
0,84 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το προζύμι της εταιρείας Mac Magic, αποτελεί ένα φυσικό συστατικό διόγκωσης το οποίο προσδίδει δομή και γεύση στα προϊόντα φούρνου. Οι μικρο-οργανισμοί που περιέχονται στο προζύμι χρησιμοποιούν το άμυλο και τα μεταλλικά στοιχεία που υπάρχουν στο αλεύρι για να προκαλέσουν τη ζύμωση και να αυξήσουν τον όγκο του ψωμιού ενώ τα οργανικά μόρια δημιουργούν τις γεύσεις.

  • Βάρος: 20gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιώτης άνθος μαγιά στιγμής 3x7gr

Η μαγεία των ανθών μαγιάς στη στιγμή που αναδύεται σε τρεις φορές επτά γραμμάρια. Αφήστε το άρωμα να σας μαγέψει και να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της μαγιάς Γιώτης 3x7gr και δώστε ζωή στις δημιουργίες σας.
Τιμή 0,88 €

Piccolino μπέικιν πάουντερ 20gr

Για αφράτες και ΄περήφανες΄ δημιουργίες επιλέξτε το ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ PICCOLINO. Δώστε τον όγκο που χρειάζεστε στις δημιουργίες σας με το συστατικό έκπληξη.

Τιμή 0,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Γιωτης μιγμα για παγωτο 483gr, σοκολατα

Απολαύστε τη γεύση του Γιωτή μίγματος για παγωτό σε μια νόστιμη σοκολάτα! Με τα 483gr αυτού του προϊόντος, θα απολαύσετε μια πλούσια γεύση που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλαυση του παγωτού με τον δικό σας τρόπο!
Τιμή 3,88 €

Mentos τσίχλες pure fresh mini bubble fresh 100τεμ

Ανανεωτικές Mentos τσίχλες pure fresh mini bubble fresh 100τεμ που θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη αίσθηση φρεσκάδας και γεύσης! Απολαύστε το μοναδικό συνδυασμό μέντας και τσιχλόφυλλου που θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 100 τεμαχίων και απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης!
Τιμή 6,10 €

WhoCares άμμος υγιεινής γάτας κλασική 5kg

Η άμμος υγιεινής γάτας κλασική της εταιρείας WhoCares είναι μια κοινή επιλογή για τη χρήση στην τουαλέτα της γάτας σας. Συνήθως αποτελείται από κόκκους άμμου που προσφέρουν απορροφητικότητα και ευκολία στη χρήση. Αυτή η άμμος δεν περιέχει πρόσθετα αρώματα, κάτι που την καθιστά κατάλληλη για γάτες που ενδέχεται να είναι ευαίσθητες σε αρωματικές ουσίες.

Τιμή 3,49 €

Rexona roll-on 50ml shower fresh

Η Rexona roll-on 50ml shower fresh είναι το ιδανικό προϊόν για να νιώθετε φρεσκάδα και προστασία όλη μέρα. Με τη μοναδική του σύνθεση, σας εξασφαλίζει αξιόπιστη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης κάθε μέρα με το Rexona roll-on 50ml shower fresh. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 2,04 €

Nivea after shave balsam sensitive 100ml

Το NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm καταπραΰνει άμεσα τους ερεθισμούς. Ανακουφίζει από τις κοκκινίλες και την ξηρότητα της επιδερμίδας χάρη στο συνδυασμό χαμομηλιού και αμαμελίδας. Η εξαιρετικά ήπια σύνθεση με 0% οινόπνευμα για εφαρμογή μετά από το ξύρισμα δεν αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση καψίματος Για ευαίσθητη επιδερμίδα που μένει ευχάριστη, λεία, με υγιή εμφάνιση: NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm.

Τιμή 5,79 €