• Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 1
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 2
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 3
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 4
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 5
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 6
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 1
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 2
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 3
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 4
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 5
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSpark

Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt

Το Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας είναι ένα μαλακτικό ρούχων που προσδίδει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στα ρούχα σας. Έχει χωρητικότητα 4 λίτρων και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους ρούχων. Με το άρωμα της θάλασσας, θα αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε σε ένα αναζωογονητικό ταξίδι στην παραλία. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας με το Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας!

12177
5203002630076
4,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Χρήσης
Προσθέστε το μαλακτικό Soupline στην ειδική θήκη του πλυντηρίου σας στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά τη διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Μην τοποθετείτε το προϊόν απευθείας πάνω στα ρούχα.
Οδηγίες Προφύλαξης
Κρατείστε το προιόν μακριά από παιδιά. Αποφύγετε επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό. Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, συμβουλευτείτε αμέσως το γιατρό σας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml της Lenor θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και να είναι μαλακά σαν καινούργια. Απολαύστε την μοναδική του αρωματική σύνθεση που θα σας κερδίσει με την πρώτη μυρωδιά. Αφήστε το Lenor συμπ να φροντίσει τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τιμή 3,85 €

Endless μαλακτικό aroma boost pure joy 2lt

Το Endless μαλακτικό 2lt pure joy της εταιρίας είναι η τέλεια επιλογή για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας και να τα κάνετε απαλά και μυρωδάτα. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία στα υφάσματα, ενώ ταυτόχρονα αφήνει ένα αναζωογονητικό άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας και της φρεσκάδας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
Τιμή 3,77 €

Lenor μαλακτικό ρούχων υποαλλεργικό 55μεζ 1155ml

Lenor υποαλλεργικό μαλακτικό ρούχων σε μέγεθος 55μεζ και χωρητικότητα 1155ml. Κατάλληλο για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα και αντιδράσεις στα συνηθισμένα προϊόντα. Το προϊόν είναι σχεδιασμένο να προσφέρει μαλακότητα και φρεσκάδα στα ρούχα σας, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία από αλλεργικές αντιδράσεις.
Τιμή 4,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava acer τρίφτης χειρός για τυριά ανοξείδωτος 25,5cm

Ο τρίφτης χειρός Nava Acer είναι η ιδανική λύση για το τυρί σας. Με το ανοξείδωτο σχεδιασμό του και το μήκος 25,5cm, σας επιτρέπει να τρίβετε εύκολα και γρήγορα κάθε τύπο τυριού. Απολαύστε φρέσκο τυρί σε κάθε μπουκιά και δημιουργήστε υπέροχες συνταγές με τον τρίφτη χειρός Nava Acer. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,11 €

Nava acer κουτάλα τρυπητή ανοξείδωτη 34cm

Η Nava acer κουτάλα τρυπητή ανοξείδωτη 34cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα πολύ πιο εύκολη. Με την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτή η κουτάλα τρυπητή είναι ο τέλειος σύντροφος για το μαγείρεμα σας. Με μήκος 34cm, είναι ιδανική για την προετοιμασία των γευμάτων σας με άνεση και ακρίβεια. Αγοράστε τώρα την Nava acer κουτάλα τρυπητή και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 3,11 €