• Lenor μαλακτικό ρούχων υποαλλεργικό 55μεζ 1155ml Lenor - 1
  • Lenor μαλακτικό ρούχων υποαλλεργικό 55μεζ 1155ml Lenor - 2
  • Lenor μαλακτικό ρούχων υποαλλεργικό 55μεζ 1155ml Lenor - 3
  • Lenor μαλακτικό ρούχων υποαλλεργικό 55μεζ 1155ml Lenor - 1
  • Lenor μαλακτικό ρούχων υποαλλεργικό 55μεζ 1155ml Lenor - 2
  • Lenor μαλακτικό ρούχων υποαλλεργικό 55μεζ 1155ml Lenor - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLenor

Lenor μαλακτικό ρούχων υποαλλεργικό 55μεζ 1155ml

Lenor υποαλλεργικό μαλακτικό ρούχων σε μέγεθος 55μεζ και χωρητικότητα 1155ml. Κατάλληλο για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα και αντιδράσεις στα συνηθισμένα προϊόντα. Το προϊόν είναι σχεδιασμένο να προσφέρει μαλακότητα και φρεσκάδα στα ρούχα σας, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία από αλλεργικές αντιδράσεις.
36881
8006540888247
4,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το μαλακτικό ρούχων Lenor Sensitive σάς χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί, για αίσθηση φρεσκάδας έως και 1 εβδομάδα. Απολαύστε παραδεισένια απαλότητα και απαλό άρωμα για ευαίσθητες επιδερμίδες, πιστοποιημένο από το ECARF (Ευρωπαϊκό Κέντρο Ερευνών για Αλλεργίες).

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό thalasso therapy 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό thalasso therapy 760ml θα σας χαρίσει λαμπερά και υγιή μαλλιά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Αποκτήστε την απαλότητα και τη λάμψη που πάντα ονειρευόσασταν με αυτό το μοναδικό προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει, αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,98 €

Lenor συμπ. μαλακτικό ρούχων escape 55μεζ 1155ml

Ανανεώστε την εμπειρία σας με το Lenor συμπ. μαλακτικό ρούχων escape 55μεζ 1155ml. Απολαύστε τη μακρά διάρκεια του αρώματος και την αίσθηση της μαλακότητας που προσφέρει στα ρούχα σας. Αφήστε το Lenor να σας συνοδεύσει σε ένα ταξίδι απόδρασης και χαλάρωσης κάθε φορά που φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το Lenor να κάνει τη διαφορά!
Τιμή 4,82 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 52μεζ 1196ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 52μεζ 1,196lt της εταιρίας Cajoline είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε μια αίσθηση φρεσκάδας και μαλακίας στα ρούχα σας. Η μοναδική του σύνθεση θα σας εντυπωσιάσει και θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν απίστευτα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε τα αποτελέσματα που προσφέρει!
Τιμή 3,32 €

Nuvoletta μαλακτικό fiori di loto 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Nuvoletta εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 2,85 €

Lenor μαλακτικό ρούχων haute couture 55μεζ 1155ml

Το μαλακτικό ρούχων Lenor Haute Couture σε μέγεθος 55ml είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας στα ρούχα σας. Με την ελληνική συσκευασία των 1155ml, θα απολαύσετε την μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας που προσφέρει στα ρούχα σας.
Τιμή 4,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Spark καθαριστικό πατώματος με πράσινο σαπούνι 1lt

Το καθαριστικό γενικής χρήσης της εταιρείας Spark, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 1,85 €

Cif boost λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 450ml

* Προσφέρει έξτρα εκπληκτική λάμψη* Ενισχύει τη διαδικασία στεγνώματος* Έως και 3x λιγότερα στίγματα μετά το στέγνωμα της πλύσης* Με μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πλαστικόΤο Λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων Cif Shine & Dry Boost περιέχει ενεργά συστατικά για αστραφτερή λάμψη και εξαιρετική απόδοση στο στέγνωμα. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος, ώστε να απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα που μένουν μετά το στέγνωμα της πλύσης, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει εκπληκτική λάμψη στα πιάτα και τα ποτήρια σας!

Τιμή 3,21 €

Pantene σαμπουάν smooth & sleek για φριζαρισμένα & θαμπά μαλλιά 360ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Απαλά & Μεταξένια καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V. Προσφέρει μεταξένια απαλότητα και ελέγχει το φριζάρισμα των μαλλιών που έχουν την τάση να φριζάρουν ή να ξηραίνονται.

Τιμή 3,53 €

Nescafe classic στιγμιαίος καφές 50gr

Ο καφές NESCAFÉ® CLASSIC παράγεται από εκλεκτούς κόκκους καφέ Robusta που καβουρδίζονται μέτρια προς δυνατά για να αποκτήσουν τη πλούσια και απολαυστική γεύση και το κλασικό άρωμα του NESCAFÉ.

Σε μεταλλική ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Τιμή 2,78 €