• Pantene μάσκα μαλλιών fullness & strength 160ml Pantene - 1
  • Pantene μάσκα μαλλιών fullness & strength 160ml Pantene - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene μάσκα μαλλιών fullness & strength 160ml

Μάσκα για επανόρθωση της Pantene, κατάλληλη για λεπτά μαλλιά. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο.

36401
8001841874593
3,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Μάσκα για επανόρθωση της Pantene, κατάλληλη για λεπτά μαλλιά. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο.

Τρόπος εφαρμογής:
1. Πριν από τη μάσκα είναι απαραίτητο να έχετε λουστεί σχολαστικά. Όταν τα μαλλιά είναι καθαρά το προϊόν μπορεί να εισχωρήσει μέχρι το τελευταίο στρώμα της τρίχας. Φυσικά, είναι προτιμότερο να λούζεστε με χλιαρό προς ζεστό νερό, καθώς έτσι ανοίγουν εντελώς οι πόροι της τρίχας και η μάσκα απορροφάται στο 100%.
2. Στραγγίξετε τα μαλλιά σας ώστε να φύγει η περίσσια ποσότητα νερού.
3. Πάρτε μια ποσότητα περίπου δύο καρυδιών και απλώστε σε νωπά μαλλιά. Είναι προτιμότερο να εφαρμόζεται απο τη μέση έως τις άκρες των μαλλιών και να γίνεται ένα ελαφρύ μασάζ ώστε να απορροφηθεί καλά το προϊόν.
4. Αφήστε τη μάσκα όσο περισσότερο μπορείτε για να δράσει σε όλο το μήκος των μαλλιών σας. Ένας ιδανικός χρόνος είναι τα 5 λεπτά. Extra tip: Για ακόμα μεγαλύτερη και σωστή ενυδάτωση μαλλιών τυλίξτε τα μαλλιά σας με μία ζεστή πετσέτα. Όλες οι μάσκες και ιδιαίτερα οι ενυδατικές δρουν καλύτερα σε ζεστό περιβάλλον.
5. Ξεβγάλτε καλά. Προτείνεται το ξέβγαλμα να γίνεται με χλιαρό προς κρύο νερό ώστε να κλείσουν τα λέπια της τρίχας και να "κλειδώσουν" όλα τα θρεπτικά συστατικά. Ωστόσο υπάρχουν και κρέμες που μπορείτε να τις αφήσετε στα μαλλιά χωρίς ξέβγαλμα (leave on).

  • Τύπος Μαλλιών: Λεπτά
  • Δράση: Επανόρθωση

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom echo μάσκα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά 250ml

Μάσκα για προστασία χρώματος της Farcom, κατάλληλη για βαμμένα μαλλιά. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι εύκολη η εφαρμογή της και έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,90 €

Pantene λάδι μαλλιών smooth & sleek 100ml

Λάδι μαλλιών για επανόρθωση της Pantene. Το argan oil, γνωστό και ως αργανέλαιο ή λάδι αργκάν, είναι ένα φυτικό έλαιο με πλούσιες ευεργετικές ιδιότητες και σύνθεση βασισμένη σε ένα σύμπλεγμα από βιταμίνες, κυρίως A και Ε, και λιπαρά οξέα. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο. Πρόκειται για εξαιρετικά ελαφριά φόρμουλα που απορροφάται εύκολα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Τιμή 4,27 €

Herbal essences μάσκα μαλλιών coconut milk 450ml

Η Herbal essences μάσκα μαλλιών coconut milk 450ml της εταιρίας Herbal essences είναι ένα προϊόν που θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας με τον εκλεπτυσμένο συνδυασμό του καρύδι καρύδας. Η μοναδική της φόρμουλα θα αφήσει τα μαλλιά σας λαμπερά, μεταξένια και ενυδατωμένα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της σε κάθε χρήση!
Τιμή 6,55 €

Miss Sandy μάσκα μαλλιών banana & mango 900ml

Μάσκα για επανόρθωση της Miss Sandy, κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο.

Τιμή 4,19 €

Gliss μάσκα μαλλιών supreme length 300ml

Μάσκα για επανόρθωση της Schwarzkopf, κατάλληλη για ξηρά μαλλιά. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο.

Τιμή 5,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ λεκάνη No182 27lt

Στρογγυλή λεκάνη χωρητικότητας 27 λίτρων, της εταιρίας Cyclops, κατάλληλη για να πλένετε ρούχα, να βάζετε την μπουγάδα σας ή ακόμα και για να κάνετε ποδόλουτρο. Λιτή και πρακτική, δίνει λύσεις σε κάθε νοικοκυριό ! Διαθέτει λαβές, οι οποίες καθιστούν την μεταφορά της πολύ εύκολη.

Τιμή 4,23 €

Τσατσάκης παξιμάδια σίκαλης 400gr

Διπλοφουρνιστά με ολικής άλεσης άλευρα και χαμηλά κορεσμένα λιπαρά.

Απολαύστε τα με όλα σας τα γεύματα ή θρυμματισμένα στις σαλάτες και τις σούπες ή συνδυάστε τα ιδανικά σαν ένα ελαφρύ βραδινό με τυριά ή λαχανικά…

Κανονική τιμή 2,39 € Τιμή 1,90 €
  • -0,49 €
  • -0,49 €

Mr Muscle αποφρακτικό gel 1lt

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΜΕ COURIER ΚΑΙ BOXNOW

To Mr Muscle® Αποφρακτικό Gel δρα σε 5 λεπτά: Δρα απευθείας στο σημείο της απόφραξης και καθαρίζει γρήγορα τις βουλωμένες αποχετεύσεις! Παραμένει στις σωληνώσεις Διαπερνά το στάσιμο νερό Διαλύει τις βρωμιές Ασφαλές για όλα τα είδη σωληνώσεων ΑΠΟΦΡΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ** **Το φράξιμο που προκαλείται από τρίχες και σαπούνι Διαπερνά το στάσιμο νερό

Τιμή 7,87 €

Rexona roll-on 50ml shower fresh

Η Rexona roll-on 50ml shower fresh είναι το ιδανικό προϊόν για να νιώθετε φρεσκάδα και προστασία όλη μέρα. Με τη μοναδική του σύνθεση, σας εξασφαλίζει αξιόπιστη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης κάθε μέρα με το Rexona roll-on 50ml shower fresh. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 2,04 €