• PANTENE ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ KERATIN REPAIR (ΧΡΥΣΟ) 100ml  - 1
  • PANTENE ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ KERATIN REPAIR (ΧΡΥΣΟ) 100ml  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

PANTENE ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ KERATIN REPAIR (ΧΡΥΣΟ) 100ml

Το PANTENE ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ KERATIN REPAIR (ΧΡΥΣΟ) 100ml είναι η ιδανική λύση για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας. Η μοναδική σύνθεσή του με κερατίνη αναδομεί και ενισχύει την τρίχα, χαρίζοντάς της λάμψη και απαλότητα. Αφήνει τα μαλλιά σας ανανεωμένα και υγιή, ενώ το χρυσό χρώμα του προσθέτει μια λαμπερή νότα στο look σας. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμφάνισή σας!
36395
4015600853372
4,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PANTENE ΜΑΣΚΑ GLATT 300ML

Μάσκα για επανόρθωση της Pantene, κατάλληλη για λεπτά μαλλιά. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο.

Τιμή 5,30 €

Gliss μάσκα μαλλιών hair treatment 7 sec aqua revive 200ml

Η μάσκα μαλλιών Gliss 7 sec aqua revive 200ml είναι η απόλυτη λύση για ενυδάτωση και αναζωογόνηση των μαλλιών σας σε μόλις 7 δευτερόλεπτα. Αφήστε τα μαλλιά σας λαμπερά, απαλά και υγιή με αυτή την εκπληκτική μάσκα που θα σας εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά της. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την αίσθηση ενός επαγγελματικοϽ θεραπείας στα μαλλιά σας στο άνετο σπίτι σας.
Τιμή 5,45 €

Elvive μάσκα μαλλιών color 300ml

H σειρά Elvive Color Vive προσφέρει μία ολοκληρωμένη φροντίδα για ένα υπέροχο χρώμα με διάρκεια, άψογο στις 3 διαστάσεις του.Σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο λιναρόσπορου που κλειδώνει το χρώμα + αντιηλιακά φίλτρα UVA/UVB + συμπύκνωμα θρέψης.

Τιμή 6,84 €

Farcom echo μάσκα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά 250ml

Μάσκα για προστασία χρώματος της Farcom, κατάλληλη για βαμμένα μαλλιά. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι εύκολη η εφαρμογή της και έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,90 €

Gliss μάσκα μαλλιών 4σε1 repair 400ml

Η μάσκα μαλλιών Gliss Power 4 σε 1 Repair είναι μια πολυλειτουργική μάσκα που προσφέρει βαθιά επανόρθωση, θρέψη, ενυδάτωση και προστασία στα μαλλιά σας. Με τη συνεχή χρήση της, τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν απαλότητα, λάμψη και ανανέωση. Η σύνθεσή της περιέχει ενεργά συστατικά που επιδιορθώνουν την ταλαιπωρημένη τρίχα από το εσωτερικό, ενώ παράλληλα προστατεύουν από τις εξωτερικές επιθέσεις. Η μάσκα είναι κατάλληλη για κάθε τύπο μαλλιών και έχει
Τιμή 5,43 €

Κορυφαία προϊόντα

AIM οδοντόκρεμα family protection white 75ml

Η AIM Family Protection White βοηθά να επανέλθει η φυσική λευκότητα των δοντιών. Η λευκαντική της σύνθεση με Sodium Bicarbonate βοηθά στην απαλή αναζωογόνηση του όμορφου φυσικού λευκού χαμόγελού σας.

Η σύνθεση της ΑΙΜ με Active Fluoride και ασβέστιο βοηθάει στην επανόρθωση του σμάλτου από τις μικρές ενδείξεις της τερηδόνας, που προκαλούνται από τα κρυμμένα οξέα σακχάρων* για πιο δυνατά δόντια μέρα με τη μέρα.

*Οι φθοριούχες οδοντόκρεμες βοηθούν στην προστασία των δοντιών από τα οξέα που σχηματίζονται από σάκχαρα.

Τιμή 1,40 €

Prime ισοτονικό ποτό lemon & lime 500ml

Το Prime ισοτονικό ποτό lemon & lime 500ml είναι η ιδανική επιλογή για να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με τη φρεσκάδα του λεμονιού και του lime, αυτό το ποτό προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Απολαύστε το κρύο ή με πάγο και απολαύστε τη φρεσκάδα και την ενέργεια που σας προσφέρει κάθε γουλιά. Αποκτήστε το Prime ισοτονικό ποτό lemon & lime 500ml τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 2,72 €

Lux-Plast ποτήρι νερού διαφανές No503 250ml 50τεμ

Το Lux-Plast ποτήρι νερού διαφανές No503 έχει χωρητικότητα 250ml και πωλείται σε συσκευασία των 50 τεμαχίων. Είναι κατάλληλο για τη χρήση σε εκδηλώσεις, πάρτι, εκδρομές, για το σπίτι ή το γραφείο. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό υλικό και είναι διαφανές, ώστε να είναι εύκολα ορατό το περιεχόμενό του. Ιδανικό για τη σερβιρισμα νερού και αναψυκτικών.

Τιμή 0,59 €

Hell ενεργειακό ποτό multi ace 250ml

Το Hell ενεργειακό ποτό multi ace 250ml της εταιρίας Hell είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια ενέργεια που θα τους δώσει τη δύναμη που χρειάζονται για όλη την ημέρα τους. Με μια μοναδική σύνθεση που συνδυάζει γεύση και απόδοση, το Hell ενεργειακό ποτό multi ace 250ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν την περιπέτεια και τη δράση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ενέργεια που χρειάζεστε!
Τιμή 0,63 €