• PANTENE ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ KERATIN REPAIR (ΧΡΥΣΟ) 100ml  - 1
  • PANTENE ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ KERATIN REPAIR (ΧΡΥΣΟ) 100ml  - 1

PANTENE ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ KERATIN REPAIR (ΧΡΥΣΟ) 100ml

Το PANTENE ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ KERATIN REPAIR (ΧΡΥΣΟ) 100ml είναι η ιδανική λύση για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας. Η μοναδική σύνθεσή του με κερατίνη αναδομεί και ενισχύει την τρίχα, χαρίζοντάς της λάμψη και απαλότητα. Αφήνει τα μαλλιά σας ανανεωμένα και υγιή, ενώ το χρυσό χρώμα του προσθέτει μια λαμπερή νότα στο look σας. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμφάνισή σας!
36395
4015600853372
4,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pantene λάδι μαλλιών smooth & sleek 100ml

Λάδι μαλλιών για επανόρθωση της Pantene. Το argan oil, γνωστό και ως αργανέλαιο ή λάδι αργκάν, είναι ένα φυτικό έλαιο με πλούσιες ευεργετικές ιδιότητες και σύνθεση βασισμένη σε ένα σύμπλεγμα από βιταμίνες, κυρίως A και Ε, και λιπαρά οξέα. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο. Πρόκειται για εξαιρετικά ελαφριά φόρμουλα που απορροφάται εύκολα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Τιμή 4,27 €

Miss Sandy μάσκα μαλλιών για όλους τους τύπους μαλλιών 900ml

Πολύ- λειτουργική μάσκα μαλλιών για όλους τους τύπους μαλλιών. Εμπλουτισμένη με καστορέλαιο και έλαιο Αβησσυνίας για απόλυτη θρέψη της τρίχας και προστασία του χρώματος. Με πρωτεΐνες σιταριού για όγκο και λάμψη. Για λαμπερά μαλλιά γεμάτα ζωντάνια και υγεία.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι εύκολη η εφαρμογή της και έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 4,19 €

Orzene μάσκα μαλλιών collagen boost 250ml

Μάσκα για επανόρθωση της Orzene, κατάλληλη για λεπτά μαλλιά. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο.

Τιμή 5,00 €

Pantene κρέμα μαλλιών miracle για βαμμένα μαλλιά 150ml

Η Pantene κρέμα μαλλιών miracle για βαμμένα μαλλιά 150ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε λάμψη και ενυδάτωση στα βαμμένα μαλλιά σας. Η μοναδική της φόρμουλα ενισχύει το χρώμα και προστατεύει την απόχρωση από την φθορά, ενώ παράλληλα προσφέρει βαθιά θρέψη στα μαλλιά σας. Αφήστε τα μαλλιά σας απαλά, λεία και λαμπερά με την Pantene κρέμα μαλλιών miracle για βαμμένα μαλλιά 150ml. Αποκτήστε τώρα την δική σας συσκευασία και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλ?
Τιμή 3,53 €

Farcom hd μάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών silver 400ml

Mάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών. Ζωντανεύει και φρεσκάρει προσωρινά το χρώμα των μαλλιών. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε φυσικά όσο και σε βαμμένα μαλλιά. Αποτελεί την τέλεια λύση για το μεσοδιάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των βάφων.

Τιμή 6,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Giovanni σακούλες τροφίμων με zipper 18x22cm 1,5lt 20τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Giovanni με zipper 18x22cm 1,5lt θα κάνουν την αποθήκευση και την διατήρηση των τροφίμων σας πιο εύκολη από ποτέ. Με την αξιοπιστία της εταιρίας Giovanni, αυτές οι σακούλες θα σας παρέχουν την απόλυτη προστασία και φρεσκάδα για τα τρόφιμά σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρουν.
Τιμή 0,79 €

Anatoli μπαχάρι ολόκληρο 30gr

Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το Anatoli μπαχάρι ολόκληρο 30gr. Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση των ανατολίτικων μπαχαρικών και δώστε μια ξεχωριστή νότα στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το φαγητό σας!
Τιμή 1,40 €

Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ

Τα Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον περιβαλλοντικά συνειδητό καταναλωτή. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και προστασία του περιβάλλοντος. Με τα Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ, μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα με την αίσθηση ότι προσφέρετε και εσείς το δικό σας μικρό συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.
Τιμή 0,15 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 6.65 έντονο κόκκινο 50ml

Palette Intensive Color Creme με περιποιητικό σύστημα τριπλής προστασίας για έντονο λαμπερό χρώμα που διαρκεί εβδομάδες.

Κλειδώνει το χρώμα για προστασία από το ξεθώριασμα.

Eπιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

100% κάλυψη λευκών.

Κανονική τιμή 2,96 € Τιμή 2,80 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €